Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 19:30
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

In januari, februari, juli en augustus geen koopavond op vrijdag.

Tuincentrum Van de Riet
(2) recensies

Logo Tuincentrum Van de Riet

Recensies Tuincentrum Van de Riet

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mia de klerk 22-04-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hartstikke vriendelijke sevice
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

verstraten 16-05-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Beste mensen ga winkelen voor u bloemen en planten bij tuincentrum van de riet want daar is alles mooi en voordelig zoals u ziet
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Van de Riet?

Meer over Tuincentrum Van de Riet

Tuincentrum Van de Riet is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Oudenbosch, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Van de Riet is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Oudenbosch? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Van de Riet draaien: 0165-314319. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Van de Riet is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!