Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Hans Rozeboom

Tuincentrum Hans Rozeboom
(2) recensies

Logo Tuincentrum Hans Rozeboom

Recensies Tuincentrum Hans Rozeboom

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jongste 24-06-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

onze caravan staat op camping de dikkenberg en wij komen regelmatig bij tuincentrum rozeboom in bennekom. wij genieten dan van de leuke inrichting en grote keuze aan planten en decoratieve artikelen. Ook vinden wij het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het is erg fijn dat er mensen bij zijn die er de tijd voor nemen om advies te geven. kortom een dikke pluim voor het personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

michael 06-03-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

een leuk en gezellig tuincentrum. ze hebben een leuk assortiment met een goed advies over binnen en buiten planten. ook fijn dat ze fleuropbloemist zijn. pas nog een mooi boeket gehaald daar. heeft bijna twee weken gestaan!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Hans Rozeboom?

Meer over Tuincentrum Hans Rozeboom

Tuincentrum Hans Rozeboom is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bennekom, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Hans Rozeboom is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bennekom? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Hans Rozeboom draaien: 0318-418076. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Hans Rozeboom is gemiddeld met een 4.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!