Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Bolle Dier & Tuin

Kerstshow

Bolle Dier & Tuin in Zierikzee heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Bolle Dier & Tuin om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2018 bezoeken bij Bolle Dier & Tuin

Bolle Dier & Tuin heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bolle Dier & Tuin.

Wilt u weten of Bolle Dier & Tuin in Zierikzee de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Bolle Dier & Tuin

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Bolle Dier & Tuin? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Bolle Dier & Tuin in Zeeland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bolle Dier & Tuin in Zierikzee.

Bolle Dier & Tuin
(3) recensies

Logo Bolle Dier & Tuin