Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Tuincentrum Monica

Nieuwe Landweg 2
Oudenbosch, 4731TR

0165-312908info@monicaoudenbosch.nl

Beoordeling

Bloemisterij/Tuincentrum Monica staat bekend om haar vriendelijke personeel en mooie inrichting. Het assortiment bestaat uit kamerplanten met decoratieve bladeren zoals palmen, calthea’s en yucca’s, kamerplanten met bloemen zoals medinilla’s en orchideeën en tuinplanten zoals siergrassen en pioenrozen. In de lente kun je in dit tuincentrum uit eigen kwekerij violen, hortensia’s en eenjarig perkgoed kopen. Daarnaast hebben ze zich gespecialiseerd in boeketten die altijd vers zijn, zoals geboorteboeketten, seizoenboeketten en rouwboeketten. Om het helemaal af te maken biedt dit tuincentrum in Oudenbosch in de provincie Noord-Brabant ook mooie vazen, potten en andere hippe decoratie- en cadeauartikelen aan.

Als de oude collectie er uit gaat zijn er soms leuke aanbiedingen. Niet alleen kun je bloemen bestellen in het tuincentrum zelf, maar ook via internet. De webshop van Bloemisterij/Tuincentrum Monica heeft een uitgebreid assortiment aan vrolijk gekleurde maar ook ingetogen boeketten die je heel eenvoudig van achter je computer kunt bestellen. De openingstijden van het tuincentrum vind je hier, maar af en toe is er ook een koopavond. Kijk daarvoor op de sociale media van dit tuincentrum. Liever winkelen op zondag? Er zijn ook tuincentra in Noord-Brabant met een koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Monica?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Miriam Krijnen 2012-12-02 11:04:30

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

bij deze bloemisterij komen wij; de hele familie al decennia lang. het assortiment is groot; de prijzen liggen over het algemeen een stuk lager dan elders. heel klantvriendelijk en prima thuisbezorging, ook voor grafstukken kunt u hier terecht. dik tevreden !!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena