Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten

Tuincentrum Koster
(2) recensies

Logo Tuincentrum Koster

Recensies Tuincentrum Koster

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

l de boer 21-07-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ben hier al heel veel. jaren kland en altijd goed geholpen en top spul wat noot meer af gaat gewoon super. ,
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.C. Smit 11-07-2011

10 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij mijn tweede bezoek aan dit bedrijf werd ik zeer onaangenaam verrast en was voor mij dan ook een unieke ervaring. Bij de vraag over de prijs van een waterornament, kwam de eigenaar met een prijs die in mijn ogen niet redelijk was, mede gezien zijn uitspraken van drie weken er voor. Hij werd hier door mij mee geconfronteerd maar wilde hier niets, helemaal niets over horen en liep, rood aangelopen, kwaad naar zijn auto en vertrok naar een "afspraak" (?). Overleg was absoluut niet meer mogelijk, omdat de snelheid waarmee hij naar zijn auto liep de mijne te boven ging. Klantvriendelijkheid ten top. Voor sommige "mensen" is het moeilijk om met eigen ondeugden geconfronteerd te worden. Hier zijn maar twee woorden voor, onvolwassen gedrag. Of de zaken gaan niet goed of deze man is non-communicatief of hij was gewoon chagrijnig. Het laatste zet ik vraagtekens bij aangezien alleen mensen en dieren deze ondeugd kunnen bezitten. Laat de communicatie in vredesnaam aan uw personeel over.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Koster?

Meer over Tuincentrum Koster

Tuincentrum Koster is een tuincentrum dat u kunt vinden op in IJsselmuiden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Koster is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in IJsselmuiden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Koster draaien: 038-3312211. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Koster is gemiddeld met een 2.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!