Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 17:00
  • Di08:30 - 17:00
  • Wo08:30 - 17:00
  • Do08:30 - 17:00
  • Vr08:30 - 17:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Op vrijdag in april en mei geopend tot 20.00 uur.

Op Koningsdag, 5 mei (bevrijdingsdag), 2e Paasdag, Hemelvaartdag en 2e Pinksterdag zijn we geopend van 07.30 tot 17.00 uur.

Tuincentrum de Plantenmarkt

Tuincentrum de Plantenmarkt
(1) recensie

Logo Tuincentrum de Plantenmarkt
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum de Plantenmarkt

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

P.d. 23-11-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer overzichtelijk net tuincentrum met een zeer groot assortiment. Voor elk wat wils . Goede service en uitleg hoe met planten om te gaan. Toppertje.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum de Plantenmarkt?

Meer over Tuincentrum de Plantenmarkt

Tuincentrum de Plantenmarkt is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Boskoop, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum de Plantenmarkt is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Boskoop? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum de Plantenmarkt draaien: 017 2217 537. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum de Plantenmarkt is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!