Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Tuincentrum Verhoeven Garden Stones & Basics in Helmond heeft een ruim assortiment aan materialen om uw tuin mee aan te leggen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld sierbestrating, natuursteen, tuintegels, tuinhout, veranda’s, overkappingen, kunstgras en tuinverlichting. Wij zijn gespecialiseerd in het grotere werk, dus mocht u binnenkort grote plannen hebben met uw tuin of bent u op zoek naar deskundig advies, kom dan gerust eens langs in Zuid Holland bij Tuincentrum Verhoeven Garden Stones & Basics. Wij vinden service erg belangrijk en onze ervaren medewerkers adviseren u graag! We hopen u snel te mogen verwelkomen in Helmond!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Verhoeven Garden Stones & Basics Helmond?
  • Maandag09:00 - 17:30
  • Dinsdag09:00 - 17:30
  • Woensdag09:00 - 17:30
  • Donderdag09:00 - 17:30
  • Vrijdag09:00 - 17:30
  • Zaterdag09:00 - 16:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

T Smeets 2016-05-13 07:59:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Uitstekend! Vorig jaar zijn wij naar helmond verhuist en er moest nogal veel aan de tuin gebeuren. Wij zijn ons toen gaan orrienteren wat er zo allemaal te verkrijgen was in de buurt. Bij Verhoeven werden wij uitstekend geholpen en geadviseerd. In de grote showroom konden we gelukkig wat inspiratie op doen wat we hadden echt geen flauw benul hoe we het gingen aanpakken =)). Ze hadden een nette offerte opgesteld voor keramische tegels en een kunststof schutting. Echt heel mooi maar het was wel behoorlijk prijzig. Uiteindelijk toch maar hier voor gekozen en we zijn super blij met het eind resultaat! Nu is het afwachten of we inderdaad de onderhoudsarme tuin hebben waar we op hebben gehopt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Frank 2016-04-17 12:25:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuinaanleg/bestrating is ronduit slecht uitgevoerd. Achteraf klagen heeft geen zin. Er moet gewoon betaald worden, ook al is het werk slecht uitgevoerd.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rob 2015-06-30 07:41:00

13 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een aantal weken geleden voor 60 m2 bestrating gekocht bij Verhoeven en een stuk kunstgras. We hadden een mooie steen uitgezocht en ons goed laten adviseren door de verkoopmedewerker....dachten we. We kozen voor een steen Michigan, met een beetje een grijze gloed. Getrommelde steen. De verkoopmedewerker wees ons er op dat de steen ook met een rechte zijkant ipv getrommeld te verkrijgen was. Mijn vrouw vond dit mooier dus hiervoor gekozen. Letterlijk gevraagd; "krijgen wij dan deze steen, maar dan recht?" Dit zou zo zijn gaf hij aan. De stenen werden geleverd. Helemaal andere kleur. Daar kwamen we pas achter toen mijn vrouw thuiskwam. Schijnbaar verandert de kleur enigszins tijdens het trommelen door het gruis etc. Nu hebben we roze/rode/grijze stenen. We zijn naar de eigenaar gegaan van Verhoeven. Die zei dat er niets meer aan te doen was en we kregen geen geld terug kwam er meteen achteraan. Mijn vrouw wilde in gesprek gaan maar de deur werd letterlijk voor onze neus dicht gesmeten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena