Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:30 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30 Nu open!
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten
Verhoeven Garden Stones & Basics

Verhoeven Garden Stones & Basics
(6) recensies

Logo Verhoeven Garden Stones & Basics
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Verhoeven Garden Stones & Basics

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

T Smeets 13-05-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Uitstekend! Vorig jaar zijn wij naar helmond verhuist en er moest nogal veel aan de tuin gebeuren. Wij zijn ons toen gaan orrienteren wat er zo allemaal te verkrijgen was in de buurt. Bij Verhoeven werden wij uitstekend geholpen en geadviseerd. In de grote showroom konden we gelukkig wat inspiratie op doen wat we hadden echt geen flauw benul hoe we het gingen aanpakken =)). Ze hadden een nette offerte opgesteld voor keramische tegels en een kunststof schutting. Echt heel mooi maar het was wel behoorlijk prijzig. Uiteindelijk toch maar hier voor gekozen en we zijn super blij met het eind resultaat! Nu is het afwachten of we inderdaad de onderhoudsarme tuin hebben waar we op hebben gehopt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Frank 17-04-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuinaanleg/bestrating is ronduit slecht uitgevoerd. Achteraf klagen heeft geen zin. Er moet gewoon betaald worden, ook al is het werk slecht uitgevoerd.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rob 30-06-2015

13 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een aantal weken geleden voor 60 m2 bestrating gekocht bij Verhoeven en een stuk kunstgras. We hadden een mooie steen uitgezocht en ons goed laten adviseren door de verkoopmedewerker....dachten we. We kozen voor een steen Michigan, met een beetje een grijze gloed. Getrommelde steen. De verkoopmedewerker wees ons er op dat de steen ook met een rechte zijkant ipv getrommeld te verkrijgen was. Mijn vrouw vond dit mooier dus hiervoor gekozen. Letterlijk gevraagd; "krijgen wij dan deze steen, maar dan recht?" Dit zou zo zijn gaf hij aan. De stenen werden geleverd. Helemaal andere kleur. Daar kwamen we pas achter toen mijn vrouw thuiskwam. Schijnbaar verandert de kleur enigszins tijdens het trommelen door het gruis etc. Nu hebben we roze/rode/grijze stenen. We zijn naar de eigenaar gegaan van Verhoeven. Die zei dat er niets meer aan te doen was en we kregen geen geld terug kwam er meteen achteraan. Mijn vrouw wilde in gesprek gaan maar de deur werd letterlijk voor onze neus dicht gesmeten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Stefanie & Bart-Jan 24-03-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Op aanraden van onze buren zijn wij bij Verhoeven Garden Stones & Basics langs gegaan. Onze buren vertelden ons over dit bedrijf en de goede ervaring die zij hiermee hadden. Ook wij zijn na ons bezoek zeer te spreken over met name de goede service en het ruime assortiment. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en geven graag advies. De medewerkers van Verhoeven Garden Stones & Basics zetten graag een stapje extra voor de klanten en komen gemaakte afspraken perfect na. Onze voortuin is inmiddels aangelegd en ook dit is volledig naar wens verlopen. De tuin ziet er prachtig uit en wij gaan zeker nog eens terug!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Martina 21-03-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Drie weken geleden was ik aan het zoeken op Google omdat ik een nieuw huis had gekocht en de tuin nodig aan verbetering toe was. Na een beetje op hun site rond gesnuffeld te hebben, ben ik eens met mijn man langs gegaan om te kijken wat ze allemaal hadden. Daar werd ik keurig aangesproken door 1 van de medewerkers en die had ons toen haarfijn uitgelegd welke stenen (uiteindelijk zijn het keramische tegels geworden) geschikt voor ons waren. Verder nog wat uitleg gehad voor de schutting en de veranda en ook nog eens een stukje kunstgras. Deze medewerker nam echt alle tijd voor ons. Het duurde even voordat hij alle offertes af had (we hadden nog al wat nodig) maar toen was het wel helemaal helder. Het ligt er nu echt super bij..wij zijn enorm blij met onze tuin en de vakmannen gingen zeer goed en snel te werk. Dit bedrijf zou ik aan iedereen willen aanraden.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Verhoeven Garden Stones & Basics?

Meer over Verhoeven Garden Stones & Basics

Verhoeven Garden Stones & Basics is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Helmond, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Verhoeven Garden Stones & Basics is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Helmond? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Verhoeven Garden Stones & Basics draaien: 0492-523468. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Verhoeven Garden Stones & Basics is gemiddeld met een 2.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!