Lawo Sierbestrating & Blokhutten

(0 recensies)
Slappedel 4
3931 MN Woudenberg
Utrecht
Toon telefoonnummer
Tel : 033-2862428

Openingstijden Lawo Sierbestrating & Blokhutten, een tuincentrum in Woudenberg

Zin om een tuincentrum in Woudenberg in de provincie Utrecht te bezoeken? Lawo Sierbestrating & Blokhutten is al 45 jaar een begrip in Woudenberg en maakt onderdeel uit van de tuinketen Garden Stones & Basics. Lawo Sierbestrating & Blokhutten kan zich een maatwerkspecialist noemen op het gebied van schuttingen, veranda’s, overkappingen, blokhutten, tuinhuizen en carports. Daarnaast verzorgen ze ook sierbestrating, natuursteen bestrating, keramische tegels, gebakken bestrating, getrommelde stenen, kindvriendelijke rubbertegels, siergrind, siersplit en zand, betonnen elementen, opsluitmaterialen, tuinhout en tuinafscheiding, composiet tuinmaterialen, kunstgras, tuinverlichting, speeltoestellen, onderhoudsmiddelen, terrasafwatering, vijvers en voegmortel en lijmen.

Lawo Sierbestrating & Blokhutten heeft ook een webshop, een online magazine met veel leuke inspiratie voor je tuin en een vraag en antwoord rubriek. De actuele openingstijden staan hieronder vermeld. Er zijn geen koopzondagen, kijk daarvoor bij het overzicht van tuincentra met een koopzondag bij jou in de buurt. Weet je al wat je wilt kopen of wil je gewoon lekker inspiratie opdoen voor jouw tuin en de aanbiedingen te bekijken breng dan een bezoek aan Lawo Sierbestrating & Blokhutten.

Heeft u vragen voor Lawo Sierbestrating & Blokhutten? Vul onderstaand formulier in en uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar Lawo Sierbestrating & Blokhutten.

Openingstijden Lawo Sierbestrating & Blokhutten

 • Maandag:08:00 - 17:00
 • Dinsdag:08:00 - 17:00
 • Woensdag:08:00 - 17:00
 • Donderdag:08:00 - 17:00
 • Vrijdag:08:00 - 17:00
 • Zaterdag:09:00 - 16:00
 • Zondag:Gesloten

Foto's

Lawo Sierbestrating & Blokhutten in Woudenberg

Locatie Lawo Sierbestrating & Blokhutten

Recensies Lawo Sierbestrating & Blokhutten

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring over Lawo Sierbestrating & Blokhutten helpt andere tuinliefhebbers!

Vond u dit tuincentrum een aanrader? Of heeft u juist slechte ervaringen? Deel uw ervaringen en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op onze eigen website (zie contactpagina).

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Emma Kemp

Meer over Lawo Sierbestrating & Blokhutten

Lawo Sierbestrating & Blokhutten is een tuincentrum dat u kunt vinden op Slappedel 4 in Woudenberg, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Lawo Sierbestrating & Blokhutten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Woudenberg? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Lawo Sierbestrating & Blokhutten draaien: 033-2862428. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Lawo Sierbestrating & Blokhutten is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!