Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:00
  • Di08:00 - 17:00
  • Wo08:00 - 17:00
  • Do08:00 - 17:00
  • Vr08:00 - 17:00
  • Za09:00 - 13:00
  • Zogesloten
Bevers Steencentrum

Bevers Steencentrum
(2) recensies

Logo Bevers Steencentrum
  • Speeltuin (buiten)

Recensies Bevers Steencentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Sander 12-05-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tijd geleden nieuwe sierbestrating gekocht voor mijn tuin. De levertijd was snel en tegels zagen er zeer goed uit. Ik kreeg zelfs een onderhoudspakketje mee naar huis en vele tips om mijn bestrating te verzorgen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mark 07-07-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

In eerste instantie een goed gevoel bij dit bedrijf. We hadden al eens eerder iets besteld. Tot onze verbazing ging het van kwaad tot erger. De volgende zaken hebben zich voorgedaan: - Mengeling van de juiste en de verkeerde stenen - Minder stenen geleverd dan gekocht - Zodra wij hierover navraag deden bij Bevers Steencentrum werden wij afgescheept naar de leverancier. - absoluut thet verkeerde product voor onze toepassing. Helaas zitten wij nu met bestrating die we het liefst al weer vervangen. Vanuit Bevers horen we dezelfde zaken. Het ligt niet aan de stenen. Mijn advies, vermijden. Maar het blijft een persoonlijke kwestie natuurlijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Bevers Steencentrum?

Meer over Bevers Steencentrum

Bevers Steencentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nistelrode, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bevers Steencentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nistelrode? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bevers Steencentrum draaien: 0412613320. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bevers Steencentrum is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!