Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bevers Steencentrum in Nistelrode is onderdeel van Garden Stones & Basics. Garden Stones & Basics is een tuinketen met een ruim assortiment harde tuinmaterialen, zoals: sierbestrating, natuursteen en tuinhout, maar ook voor blokhutten, kunstgras en tuinverlichting bent u hier aan het juiste adres. De actuele openingstijden van Bevers Steencentrum gevestigd in de provincie Noord-Brabant staan hieronder vermeld onder het kopje Openingstijden. Er zijn geen koopzondagen, zoekt u een groenbedrijf bij u in de regio met een koopzondag? Klik dan op de volgende link voor een overzicht tuincentra met koopzondag bij u in de regio. Advies nodig voor uw tuin of wilt u inspiratie opdoen, breng dan snel een bezoek aan Bevers Steencentrum in Nistelrode.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Bevers Steencentrum?
  • Maandag08:00 - 17:00
  • Dinsdag08:00 - 17:00
  • Woensdag08:00 - 17:00
  • Donderdag08:00 - 17:00
  • Vrijdag08:00 - 17:00
  • Zaterdag09:00 - 13:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Sander 2015-05-12 12:45:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tijd geleden nieuwe sierbestrating gekocht voor mijn tuin. De levertijd was snel en tegels zagen er zeer goed uit. Ik kreeg zelfs een onderhoudspakketje mee naar huis en vele tips om mijn bestrating te verzorgen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mark 2012-07-07 21:41:45

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

In eerste instantie een goed gevoel bij dit bedrijf. We hadden al eens eerder iets besteld. Tot onze verbazing ging het van kwaad tot erger. De volgende zaken hebben zich voorgedaan: - Mengeling van de juiste en de verkeerde stenen - Minder stenen geleverd dan gekocht - Zodra wij hierover navraag deden bij Bevers Steencentrum werden wij afgescheept naar de leverancier. - absoluut thet verkeerde product voor onze toepassing. Helaas zitten wij nu met bestrating die we het liefst al weer vervangen. Vanuit Bevers horen we dezelfde zaken. Het ligt niet aan de stenen. Mijn advies, vermijden. Maar het blijft een persoonlijke kwestie natuurlijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena