Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 07:30 tot 20:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma07:30 - 20:00
  • Di07:30 - 20:00
  • Wo07:30 - 20:00 Nu open!
  • Do07:30 - 20:00
  • Vr07:30 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Sennema Tuintotaal Winsum
(1) recensie

Logo Sennema Tuintotaal Winsum

Recensies Sennema Tuintotaal Winsum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ingrid 27-10-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuintotaal heeft een mooie overzichtelijke showtuin. Daarnaast een echte drive in waar al het tuinhout keurig en droog opgeslagen staat. Inladen geen probleem dus. Langs rijden, inladen en betalen. Klussen maar. Super idee van bob die al 50 jaar in het vak zit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Sennema Tuintotaal Winsum?

Meer over Sennema Tuintotaal Winsum

Sennema Tuintotaal Winsum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Winsum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Sennema Tuintotaal Winsum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Winsum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Sennema Tuintotaal Winsum draaien: 0595-447015. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Sennema Tuintotaal Winsum is gemiddeld met een 3.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!