Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

-

Tuincentrum Groenen
(3) recensies

Logo Tuincentrum Groenen

Recensies Tuincentrum Groenen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Peter van den Biggelaar 23-08-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Inmiddels hebben wij weer een vijver met kraakhelder water. Dit door een prima advies van Theo de vijverspecialist bij Tuincentrum Groenen. Bedankt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Margrietje 23-06-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Redelijk duur tuincentrum. Klant-onvriendelijke eigenaresse, een klacht over een gekocht artikel werd niet serieus genomen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jeanne bosch 04-11-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben van België ,en ik kom met mijn dochter minstens 2 a 3 maal naar jullie kerstversiering zien het is echt heel heel mooi, zo ook deze avond gaan we weer zien en iedere keer hebben we een mandje vol kerstspulletjes bij. proficiat voor de verzorgde winkel. groetjes
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Groenen?

Meer over Tuincentrum Groenen

Tuincentrum Groenen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bladel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Groenen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bladel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Groenen draaien: 0497-360215. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Groenen is gemiddeld met een 3.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!