Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Utrecht

Koningsweg 87
Utrecht, 3582GC

030-2514591info@utrecht.intratuin.nl

Beoordeling

Tuincentrum Intratuin in Utrecht is één van de vele prachtige vestigingen van deze keten. Het assortiment is verdeeld in de categorieën:

 • Buiten;
 • Binnen;
 • Dieren;
 • Koken.

In de wekelijkse folder van Intratuin staan regelmatig leuke aanbiedingen en inspirerende foto's. De openingstijden van tuincentrum Intratuin in Utrecht treft u hieronder aan onder het kopje openingstijden. Intratuin Utrecht heeft wekelijks koopzondag. Bent u van plan om uw tuin, keuken of huisdier eens goed onder handen te nemen dan ben u bij deze vestiging van Intratuin in de provincie Utrecht aan het juiste adres!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Utrecht?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Anoniem 2017-11-17 12:26:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

enkele weken geleden een slechte ervaring gehad. Voor ruim 80 euro aan planten en potten gekocht bij de intratuin. één kamerplant kreeg op hele korte termijn (binnen twee weken) allemaal kleine bruine vlekken op het blad. Toen ik er mee terugging naar de winkel bleek dat de plant niet tegen waterdruppels op het blad te kunnen, en mocht ik de plant nou net gekocht hebben op een dag dat het regende. Intratuin bood mij aan om voor max.15 euro een plant uit te zoeken, terwijl de plant die ik gekocht had ruim 30 euro was geweest. Onder het motto dan had ik de plant maar niet moeten meenemen op een dag dat het zo hard regende. Erg slechte ervaring en slecht geholpen, zeker wanneer je er voor zoveel geld hebt uitgegeven.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

P. Hooghiemstra 2016-06-09 09:05:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Dit tuincentrum is ruim gesorteerd. Op de dierenafdeling zelfs iets te ruim. Pas geleden moest ik met lede ogen constateren dat de flamingo's nog steeds in een bak water staan weg te kwijnen.....en dat vermoedelijk voor de komende 30 jaar. Ja hoor, ze zullen vast goed worden verzorgd maar het zijn geen kamerplanten. Vooral het zeil met print van tropisch zandstrand dat dienst doet als decor deed mijn maag omdraaien. Een ontering van het dier en een belediging voor de klant. De hele situatie is werkelijk stuitend. Voor mij alle reden om dit tuincentrum niet meer te bezoeken. En dat is jammer want ik ben een fanatieke tuinder.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

P Hooghiemstra 2016-05-28 07:57:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Intratuin mag dan ruim gesorteerd zijn, de flamingo's staan er nog steeds.. Ik dacht dat ze weg waren maar nee.... Ik vind het verschrikkelijk dat er met dieren om wordt gegaan. Na mij te hebben geïnformeerd blijkt dat de dierenbescherming het ook afkeurt maar wettelijk niets kan beginnen en dus de situatie moet gedogen. Alle reden voor mij om NIET meer terug te komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Utrecht bevindt zich net buiten het centrum van Utrecht en is zeker een uitstapje waard na het winkelen. Voor of na het snuffelen tussen de woondecoratie en prachtige kamerplanten kun je genieten van een high tea of een heerlijke lunch in het restaurant. Bekijk deze pagina voor de openingstijden van Intratuin Utrecht, het adres en voor informatie over de Intratuin Utrecht folder.

Intratuin Utrecht openingstijden

Intratuin Utrecht gaat doordeweeks open om 9.30 uur en sluit om 18.00. Op vrijdag en donderdag is het koopavond tot 21.00 uur. Intratuin Utrecht heeft andere openingstijden op zondag: van 12.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom. Let er op dat er ook afwijkende openingstijden kunnen gelden voor Intratuin Utrecht rond de feestdagen. Houd daarvoor deze pagina in de gaten of bekijk de website. Met Kerst is Intratuin Utrecht bijvoorbeeld vaak langer geopend. Is Intratuin Utrecht gesloten? Bekijk dan ook de openingstijden van Intratuin Leidsche Rijn in Utrecht.

Bezoek Intratuin Utrecht

Intratuin Utrecht is een van de vele tuincentra in en rond Utrecht en bevindt zich ten zuiden van het centrum. Intratuin Utrecht ligt aan de Koningsweg 87. Het tuincentrum is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Neem hiervoor bus 41 of bus 12 vanaf Utrecht Centraal en stap uit bij de Rubenslaan. Voor een routebeschrijving te voet naar Intratuin Utrecht Koningsweg kun je de website raadplegen. Om er zeker van te zijn dat het tuincentrum geopend is kun je Intratuin Utrecht bereiken via 030-251 4591 of neem contact op met het tuincentrum via het contactformulier op deze pagina.

Intratuin Utrecht Folder

Elke week heeft Intratuin Utrecht weer de leukste aanbiedingen in de folder staan. De folder vind je op onze folderpagina, maar ook op Facebook zet Intratuin Utrecht regelmatig acties met kortingen op tuinmeubelen, planten en kerstartikelen. Vooral na de kerstshow is het de moeite waard om Intratuin Utrecht te bezoeken, dan zijn er vaak hoge kortingen op kerstartikelen. In de folder kun je ook lezen welke evenementen bij Intratuin Utrecht worden georganiseerd.

Een hapje eten

Bij Intratuin Utrecht kun je genieten van een luxe ontbijt voor maar 2,95. Dit kan dagelijks tot 10.30 uur. Geniet van een vers croissantje met verschillende soorten beleg en koffie of thee. Ook de high tea van Intratuin Utrecht is om je vingers bij af te likken: verschillende soorten thee, mini-sandwiches en zoete en hartige snacks. Reserveer de high tea twee dagen van tevoren, of geef een high tea cadeau met de cadeaukaart! Leuk om een vriend of vriendin mee te verrassen, en vervolgens nog even een wandeling maken door het tuincentrum.

Intratuin Utrecht kerst

Met kerst tovert Intratuin Utrecht aan de Koningsweg het tuincentrum ieder jaar om tot een prachtig kerstwonderland. Het tuincentrum treft al vanaf september genoeg voorbereidingen zodat de bezoekers van een prachtige kerstshow kunnen genieten. De kerstshow bij Intratuin Utrecht wordt in 8 weken opgebouwd. In 2017 stond de kerstshow vol met bewegende kerstdorpjes, uitbundige kerstversiering, een stal met echte dieren en een treintje voor kinderen. Sluit je aan bij de Kerst Inspiratie Avond in november en doe mee aan leuke kerstworkshops.

Vuurwerk Intratuin Utrecht

Via Koningsdal kun je bij Intratuin Utrecht aan de Koningsweg vuurwerk bestellen. Bestel online je vuurwerk of haal het op bij Intratuin Utrecht aan het eind van het jaar. Mooi meegenomen: als je voor 28 december bestelt, krijg je 20% extra gratis vuurwerk! Er is ruime keuze uit allerlei soorten vuurwerk, waaronder:

 • Vuurwerkpakketten;
 • Siervuurwerk;
 • Knalvuurwerk;
 • Vuurpijlen;
 • Familievuurwerk;
 • Chinees vuurwerk.

Vacatures bij Intratuin Utrecht

Intratuin Utrecht heeft regelmatig vacatures beschikbaar die je kunt vinden op onze vacaturepagina. Zo zijn ze op zoek naar verkoopmedewerkers en afdelingshoofden. Ook kun je een open sollicitatie versturen als er geen geschikte vacature bij zit.