Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 21:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 18:00
 • Zo11:00 - 17:00
Intratuin Duiven

Intratuin Duiven
(46) recensies

Logo Intratuin Duiven
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert VVV bon
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)
 • Speeltuin (buiten)
 • Accepteert creditcard

Recensies Intratuin Duiven

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Anne 17-10-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prachtig voor kerst! Weer veel moeite gedaan .Wat de hele sfeer verpest zijn de ouders die scheeuwende /rennende kinderen loslaten en dat terwijl er overal borden door intratuin staan....ouders kinderen niet laten rennen.Beetje opvoeding misschien?Mijn hond luistert beter daar heeft niemand last van
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C Tijssen 23-11-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik kom regelmatig bij Intratuin in Duiven en Elst Schitterend en nu met de kerst in aantocht, je raakt nooit uitgekeken. Intratuin is niet de goedkoopste ,maar de kwaliteit echt geweldig . Ik heb op een keer na , altijd echt mooie bloemen of wat ik ook mee neemt gehad Die ene keer een plant die na een week afstierf , is het netjes opgelost deden er niet moeilijk over.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Coby 03-10-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Afgelopen jaar naar duiven geweest wat is dat schitterend met de kerst ben daar geweest met me dochter en kleinkinderen ga dit jaar weer het is wel even een eind rijden maar heb het er wel voor over
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

W.van den hoorn. 11-11-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Dit jaar nog niet geweest ,vorig jaar met kerst was het geweldig .,het zet je aan tot kopen.gaan dit jaar zeker weer kerstartikelen kopen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A verberne 30-08-2018

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij komen uit geldrop bij Eindhoven Het mooiste tuincentrum van Nederland Kerstshow helemaal vorig jaar 5 maal geweest heel hartelijk bedankt daarvoor Gegroet a verberne p .s wanneer opent dit jaar de kerstshow.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Duiven?

Intratuin Duiven is in het najaar van 2018 heropent na een grootse verbouwing. Zo konden veel bezoekers de kerstshow van Intratuin Duiven 2018 al bezoeken. Voor de kerstshows is nu veel meer ruimte. Met de uitbreiding van Intratuin Duiven is het tuincentrum nu 24.000 vierkante meter groot. Naast alle tuinbenodigdheden kun je bij Intratuin Duiven ook terecht voor een high tea of een heerlijke lunch in het restaurant en er is een speeltuin voor kinderen! Je kunt bij Intratuin Duiven ook nog steeds vuurwerk aanschaffen.

Openingstijden Intratuin Duiven

De openingstijden van Intratuin Duiven zijn te vinden op deze pagina. Het tuincentrum is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur, op zondag heeft Intratuin Duiven koopzondag van 10.00 tot 17:00 uur. Intratuin Duiven houdt op donderdag- en vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur. Als er afwijkende openingstijden gelden voor Intratuin Duiven wordt dat op deze pagina vermeldt. Met Kerst heeft Intratuin Duiven vaak ruimere openingstijden, en ook met Pasen is Intratuin Duiven geopend.

Bezoek Intratuin Duiven

Het adres van Intratuin Duiven is Lithograaf 1 en ligt in de provincie Gelderland. Vanaf station Duiven is het tuincentrum nog geen 10 minuten met de auto, met de bus is Intratuin Duiven ook te bereiken. Kom je vanuit Arnhem? Dan ligt Intratuin Duiven op 15 minuten met de auto, en op ongeveer 25 minuten met de trein. Zeker weten of het tuincentrum open is als je een bezoek wil brengen? Het telefoonnummer van Intratuin Duiven is 0316-262 136, je kunt ook contact opnemen met het tuincentrum via het contactformulier op deze pagina.

Het restaurant van Intratuin Duiven

Intratuin Duiven heeft een restaurant dat is gebouwd in de voormalige kas, daardoor heeft het een stoere uitstraling gekregen. In het restaurant van Intratuin Duiven is plek voor wel duizend man, inclusief koffiebar, of kom voor een heerlijk vers ontbijtje bij Intratuin Duiven. Intratuin Duiven biedt ook heerlijke high tea’s voor de liefhebber, met zoete en hartige hapjes en verse thee. Reserveer de high tea bij Intratuin Duiven minimaal twee dagen van tevoren.

Workshops en evenementen

Bij Intratuin Duiven is genoeg te doen, voor zowel kinderen als volwassenen. Kinderen kunnen zich ten eerste urenlang vermaken in de speeltuin van Intratuin Duiven ‘de Klimtuin’, een van de grootste speeltuinen van Nederland! Naast de speeltuin organiseert Intratuin Duiven ook de leukste workshops, zoals:

 • Zeedierenmasker knutselen
 • Zaadbolletjes maken
 • Hangende veldtuin
 • Paasdecoratie voor op tafel

Kerstshow Intratuin Duiven

Met z’n groot tuincentrum moet de kerstshow van Intratuin Duiven wel een hele beleving zijn. De kerstshow van Intratuin Duiven in 2016 was al een groot succes. De kerstshow had een bijzonder thema: Christmas Show anno 1884, geheel in een 19e-eeuwse stijl. Ook de kerstshow in 2017 van Intratuin Duiven was een waar sprookje, inclusief kerstbomenbos en een mega-miniatuurdorp. Niets was te gek bij de kerstshow van Intratuin Duiven in 2017, en daar deden ze in 2018 nog een stapje bovenop. In de kerstshow Intratuin Duiven 2018 stond het grootste kerstdorp van Europa. Kerst bij Intratuin Duiven was in 2018 geïnspireerd op de grootste lelie ter wereld. Ga je ook dit jaar een bezoekje brengen aan de kerstmarkt van Intratuin Duiven? Na je bezoek aan de kerstshow van Intratuin Duiven is het tijd om het vuurwerk uit te kiezen! Bij Intratuin Duiven vind je vuurwerk in complete pakketten of siervuurwerk. Wees wel op tijd met het bestellen van je vuurwerk!

Vacatures bij Intratuin Duiven

Lijkt het je leuk om te komen werken bij Intratuin Duiven? De vacatures van Intratuin Duiven kun je vinden op onze vacaturepagina. Zo zijn zij bijvoorbeeld op zoek naar bezorgers, vakantiemedewerkers en horeca-medewerkers. Als er geen vacatures beschikbaar zijn bij Intratuin Duiven, kijk dan ook eens bij Intratuin Arnhem. Of verstuur een open sollicitatie!

Aanbiedingen uit de folder van Intratuin Duiven

Op zoek naar leuke aanbiedingen voor planten, tuinmeubelen of de leukste kerstversiering? De actuele aanbiedingen worden in de folder van Intratuin Duiven vermeld, deze kun je op de folderpagina vinden. In de folder laat Intratuin Duiven ook weten welke evenementen er worden georganiseerd!