Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Winschoten

Lijnbaan 23
Winschoten, 9672BL

0597-430222gegevensbeheer@winschoten.intratuin.nl

Beoordeling

Wil je naar een tuincentrum in Winschoten in de provincie Groningen gaan? Intratuin Winschoten is één van de vele prachtige vestigingen van deze keten. Intratuin Winschoten heeft alles voor je tuin, zoals: grote kamerplanten, luchtzuiverende kamerplanten, hangplanten, makkelijke kamerplanten, bonsaiboompjes, bloemen, moestuinplanten, fruitbomen, heesters, allerlei soorten potten, benodigdheden voor het aanleggen van de tuin, tuingereedschap, loungesets voor in de tuin, barbecues, woonaccessoires en nog veel meer. In het tuincafé kun je gezellig ontspannen.

Bij Intratuin Winschoten vind je er altijd nieuwe inspiratie om dingen aan te pakken en tips en trends op het gebied van je huis, tuin, terras en dier. Er is in elk seizoen voor ieder wat wils. De producten zijn op verantwoorde wijze gekweekt en geproduceerd. Intratuin Winschoten heeft speciale koopavonden om het seizoen feestelijk in te gaan, met aanbiedingen. Hieronder kun je de openingstijden bekijken, maar als je Intratuin Winschoten liever op een koopzondag bezoekt kun je informatie daar over vinden op de website.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Winschoten?
  • Maandag10:00 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:30
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Jan Mulders 2022-06-20 10:25:01

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij het afrekenen ging het al mis. Een verschrikkelijke medewerkster die me niet aankeek terwijl ze instructies schreeuwde naar haar collega die niet snapte hoe haar kassa werkte. Later bleken de bollen die ik had gekocht niet uit te komen of wat anders te zijn wat op de verpakking stond. Bij de derde keer contact hierover stelde men bits voor dat ik alles maar moest uitgraven en naar de winkel moest meenemen. Niet alleen belachelijk omdat de niet uitgekomen bollen allang verrot zijn, maar dat ik halverwege juni ook geen planten ga uitgraven. Als dit de bedoeling zou zijn geweest dan hadden ze me dit ook tijdens een eerder contact duidelijk kunnen maken, maar toen wisten ze niets en was de verantwoordelijke niet aanwezig of niet bereikbaar etc.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.T. 2019-11-05 18:39:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Na drie jaar was het lichamelijk eindelijk “weer mogelijk” om een bezoek aan Intratuin Winschoten te brengen BLIJ-VERRAST werd ik door het INLEVINGSVERMOGEN, de KLANTVRIENDELIJKHEID, de BEHULPZAAMHEID en het GEDULD van het PERSONEEL DANKJEWEL
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

H.J..van der Voort 2016-12-26 10:09:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

zeer prettig winkelen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena