Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Elst

Nieuwe Aamsestraat 94
Elst, 6662 NK Elst

0481 371 371klantenservice@elst.intratuin.nl

Beoordeling

Tuincentrum Intratuin in Elst is één van de vele mooie vestigingen van deze tuincentrumketen. Dit tuincentrum in de provincie Gelderland heeft een uitnodigende en warme sfeer, maar is tegelijkertijd een professionele en dynamische organisatie. Het assortiment van dit tuincentrum is onderverdeeld in vier categorieën: Binnen; Buiten; Koken; Dieren. Oorspronkelijk bestond het Intratuin-merk alleen uit tuinartikelen, maar inmiddels is de collectie uitgebreid met onder andere binnen- en buitenplanten, tuinmeubelen, woonaccessoires, diervoeders, grondproducten en kerstartikelen. Hieronder staan de openingstijden van tuincentrum Intratuin in Elst vermeld. Dit tuincentrum niet open op zondag? kijk voor tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben hier.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Elst?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 18:00
 • Zaterdag09:00 - 18:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Marijke Kaastra 2018-01-15 20:17:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik vind het tuincentrum zeker een aanrader en kom er graag. Slechte ervaringen heb ik niet al die jaren dat ik er al kom. Alleen een opmerking over de Intratuin agenda . Ik ben er blij mee , gebruik deze agenda "die er leuk uit ziet " maar ..... de Jaarkalender is niet van 2018 maar ...... 2017 daar . Jammer....... maar dit is mijn enige klacht/opmerking . Met vriendelijke groet van Marijke
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gert Buis 2017-11-22 14:55:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer mooi tuincentrum. Qua bouw en inrichting. Restaurant te duur voor wat je koopt (kwaliteit).
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.L. Burgers 2016-11-10 18:34:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goed
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Bij Intratuin Elst kun je terecht voor alles van tuinmeubelen en barbecues tot decoratie. Tijdens het winkelen door langs de kamerplanten en de dierenafdeling kun je pauze nemen in het tuincafé en genieten van een kopje koffie met gebak, of reserveer een heerlijke high tea bij Intratuin Elst. Liever een Intratuin ontbijt in Elst? Ook daarvoor kun je iedere ochtend terecht! Natuurlijk is Intratuin Elst met Kerst ook zeker een bezoek waard.

Openingstijden Intratuin Elst

Op deze pagina vind je een overzicht van de openingstijden van Intratuin Elst. Het tuincentrum is elke dag geopend. Doordeweeks gaat Intratuin Elst open om 9.30 uur, op zaterdag om 09.00 uur en op zondag vanaf 12.00 uur. Intratuin Elst heeft elke zondag dus koopzondag! Rond de feestdagen gelden er andere openingstijden voor Intratuin Elst. Zo is het tuincentrum met eerste Paasdag gesloten, maar op Tweede Paasdag wel geopend. Voor meer afwijkende openingstijden kun je deze pagina, de website of de Facebookpagina in de gaten houden.

Intratuin Elst adres

Het adres van Intratuin Elst is Nieuwe Aamsestraat 94 in Elst en bevindt zich tussen Arnhem en Nijmegen. Vanuit Arnhem is het ongeveer 10 minuten met de auto en vanaf Nijmegen heb je ongeveer 20 minuten nodig. Als je goed te been bent is Intratuin Elst lopend te bereiken vanaf station Elst. Zeker weten of Intratuin Elst open is? Neem contact op met Intratuin Elst via het telefoonnummer 0481-371 371 of bekijk de Intratuin openingstijden in Elst op deze pagina. Heb je een minder dringende vraag voor het tuincentrum? Dan kun je ook het contactformulier invullen op deze pagina.

Een heerlijke high tea in Elst

In het tuincafé van Intratuin Elst kun je op elk moment van de dag terecht: een ontbijt, een kopje koffie, lunch of een high tea! Ontbijt bij Intratuin Elst kun je elke dag voor een nuttigen voor maar 2,95. Op Tweede Paasdag is er zelfs een speciaal Intratuin Elst ontbijt voor 4,99. De high tea van Intratuin Elst bestaat uit heerlijke zoete en hartige hapjes met verse thee. Reserveer de high tea bij Intratuin Elst minimaal twee dagen van tevoren, door het aantal personen door te geven en de gewenste dag en tijdstip. Ideaal voor in het weekend, aangezien Intratuin Elst iedere week koopzondag heeft. Een high tea van Intratuin Elst cadeau doen? Dat kan met de high tea cadeaukaart!

Evenementen van Intratuin Elst

Nadat je hebt genoten van het ontbijt bij Intratuin Elst kun je aansluiten bij een leuke workshop of evenement! Elke week is er wel iets te doen, zoals:

 • Moederdagcadeau knutselen voor kinderen
 • Workshop hangende veldtuin
 • Voorjaar in een fles
 • DIY Terrarium
 • En natuurlijk de kerstshow!

Intratuin Elst folder

Elke vestiging van Intratuin heeft iedere week nieuwe aanbiedingen die je vindt in de folder. De folder vind je iedere week op onze folderpagina, dus ook de folder van Intratuin Elst! Korting op klimplanten, gave plantenpotten, tuinmeubelen en hondenvoer is altijd mooi meegenomen! In de folder vind je ook de evenementen die Intratuin Elst organiseert.

Intratuin Elst kerst

Ieder jaar kun je vanaf half oktober de kerstshow van Intratuin Elst weer bezoeken. Laat je onderdompelen in de kerstsferen met prachtig gedecoreerde kerstbomen in de nieuwste kersttrends! Met Kerst gelden bij Intratuin Elst afwijkende openingstijden, houd hiervoor de website en Facebook in de gaten! Houd ook de folder van Intratuin Elst in de gaten, na kerst zijn er vaak veel aanbiedingen op kerstdecoratie, erg handig voor volgend jaar!

Intratuin Elst vacatures

Op zoek naar een baan bij Intratuin Elst? Er zijn regelmatig vacatures beschikbaar! Solliciteer voor verkoopmedewerker, weekendkracht of stuur een open sollicitatie. Als er bij Intratuin Elst geen vacatures beschikbaar zijn kun je ook de vacatures bekijken bij Intratuin Malden of Intratuin Duiven.