Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 20:00
 • Za09:00 - 18:00
 • Zo10:00 - 17:00
 • Vanwege Corona is onze horeca tot nader bericht gesloten.

Intratuin Nuenen
(13) recensies

Logo Intratuin Nuenen
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)

Recensies Intratuin Nuenen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Hennie 19-09-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom er al jaren bij Intratuin Nuenen en wordt goed te woord gestaan bij de vragen die ik heb. Algemeen beoordeling het is een mooie en goed tuincentrum
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

a.l.maas 29-03-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij onze laatste bezoeken hebben wij voor onze voortuin een stel uitstekende vaste planten gekocht. Een vriendelijke medewerker heeft met veel aandacht en zorg ons geadviseerd Hij heeft er voor gezorgd dat iemand in de buurt vroeg waar hebben jullie al dat moois gehaald. Intratuin Nuenen bedankt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerrie vd Berg-Willems 25-02-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik vind dat je bij hun prettig geholpen wordt als je vragen hebt over hun producten dan staan ze je vriendelijk te woordt en dat is gewoon fijn
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

dre saanen 16-12-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik was de 17 de december bij jullie in het tuincentrum en werd er helemaal gelukkig van en blij en kreeg vele inspiraties tot het schilderen van een doek en maken van een gedichtje : oh intratuin , Oh intratuin ! ik bewandel uw paden in klassieke gewaden . en waan me in een ver verleden waar ik als kind tot het heden gelukkig ben geweest .Het leven was een groot feest! Om de bloemen te mogen ruiken en ze voor het raam in een vaas mag gebruiken de bloemen in smaragd en permanentblauw Intratuin ik houd van jou!! Wat zou het toch mooi zijn om te worden gedragen in een rozentuin op een praalwagen . de rozen in magentarood en permanent blauw Intratuin ik houd van jou!!!!!!!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

wim 2-12-2015 02-12-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het is met de kleinkinderen leuk om te gaan winkelen.Tijdens het drinken van een lekker kopje koffie en het winkelen van een van ons beide kunnen de kinderen gebruik maken van de ballenbak en het meedoen aan activiteiten welke regelmatig worden georganiseerd.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Nuenen?

Intratuin Nuenen ligt in Noord-Brabant en is zeker een bezoekje waard. Shop tussen de kamerplanten, dierenvoeding en tuinmeubelen en vind de leukste decoratie voor in huis en de tuin. Bezoek aan het eind van het jaar bij Intratuin Nuenen de kerstshow en doe inspiratie op met de nieuwste kersttrends. Tijdens het shoppen rust je natuurlijk uit in het tuincafé met een ontbijt van Intratuin Nuenen of een high tea! Op deze pagina lees je onder andere meer over de openingstijden van Intratuin Nuenen.

Openingstijden Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen is elke dag geopend. Doordeweeks opent het tuincentrum om 9.30 uur. Op vrijdagavond houdt Intratuin Nuenen koopavond tot 21.00. Ook is er bij Intratuin Nuenen elke zondag koopzondag tot 17.00 uur! Rond de feestdagen gelden er andere openingstijden. Met koningsdag is Intratuin Nuenen gewoon geopend. Andere afwijkende openingstijden van Intratuin Nuenen worden op deze pagina vermeld, of bezoek de website of de Facebookpagina. Blijf via deze kanalen ook op de hoogte van leuke evenementen en workshops!

Bezoek Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen ligt aan de Collse Hoefdijk 7 tussen Eindhoven en Helmond. Vanuit beide steden duurt het ongeveer 10 minuten met de auto om de vestiging te bereiken. Voor de sportieveling is het met de fiets ook te doen, reken ongeveer een half uur. Met het openbaar vervoer kun je naar Eeneind in Nuenen reizen, maar dan moet je nog wel 10 minuten lopen naar het tuincentrum. Weten of Intratuin Nuenen open is vandaag? Neem contact op met het tuincentrum via het telefoonnummer 040-283 1291 of bekijk de Intratuin openingstijden in Nuenen op deze pagina.

Intratuin Nuenen folder

Elke week komt de nieuwe folder van Intratuin Nuenen folder online, je kunt direct de Intratuin Nuenen aanbiedingen op de website bekijken. Bezoek onze folderpagina en bekijk ook meteen de folder van andere tuincentra. Via de folder van Intratuin Nuenen blijf je ook op de hoogte van leuke evenementen, workshops en grootse kortingen rond Kerst!

Intratuin Nuenen kerstshow

Ieder jaar zet Intratuin Nuenen weer een spectaculaire kerstshow neer. Vanaf oktober kun je al de prachtig opgetogen kerstbomen bekijken in allerlei verschillende thema’s, inclusief keuze uit echte kerstbomen en kunstkerstbomen. Geniet ook van heerlijk verse oliebollen en mis ook de aanbiedingen bij Intratuin Nuenen op alle kerstartikelen niet. Rond de Kerst is er genoeg te doen voor kinderen, tijdens de kerstshow van 2018 konden kinderen kerststerren bakken, kerstboompjes decoreren, was er een lichtjesfeest en zelfs schaatsen op de schaatsbaan!

Evenementen bij Intratuin Nuenen

Het hele jaar door zijn er evenementen bij Intratuin Nuenen, voor zowel volwassenen als kinderen. Voor volwassenen zijn er bijvoorbeeld de volgende workshops:

 • Vogelmobiel maken
 • Tulpenboeket schikken
 • Seringtak decoreren
 • Zaadbolletjes maken

Houd de Facebookpagina van Intratuin Nuenen in de gaten voor de actuele evenementen.

Ontbijten bij Intratuin Nuenen

Elke ochtend kun je voor slechts 2,95 genieten van een heerlijk vers ontbijt bij Intratuin Nuenen, met croissantjes, koffie en verse sinaasappelsap. Regelmatig zijn er ook bijzondere ontbijtjes zoals een Paasontbijt of een kidsontbijt in de voorjaarsvakantie. Ook de high tea bij Intratuin Nuenen is erg gezellig, met verse kruidenthee en kleine zoetigheden en hartige hapjes. Vergeet niet eerst te reserveren (minimaal 2 personen). Aangezien het elke zondag koopzondag is bij Intratuin Nuenen, kun je met een high tea of een Intratuin ontbijt in Nuenen er een mooie dag van maken!

Intratuin Nuenen vacatures

Zie je jezelf wel werken tussen al dat groen bij Intratuin Nuenen? Bij Intratuin zijn ze regelmatig op zoek naar fulltime en parttime medewerkers. Alle openstaande vacatures vind je op de vacaturepagina. Heeft Intratuin Nuenen geen geschikte vacature voor je? Dan kun je ze ook een open sollicitatie sturen, of de vestigingen van Weert of Veghel bekijken.