Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Nuenen

Collse Hoefdijk 7
Nuenen, 5674VL

040-2831291klantenservice@nuenen.intratuin.nl

Beoordeling

Intratuin Nuenen is één van de vele prachtige vestigingen van deze keten. Het assortiment is verdeeld in de categorieën: Buiten; Binnen; Dieren; Koken. In de wekelijkse folder van Intratuin staan regelmatig leuke aanbiedingen en inspirerende foto's. De openingstijden van Intratuin Nuenen treft u hieronder aan onder het kopje openingstijden. Bent u van plan om uw tuin, keuken of huisdier eens goed onder handen te nemen dan ben u bij deze vestiging van Intratuin in de provincie Noord-Brabant aan het juiste adres!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Nuenen?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 20:00
 • Zaterdag09:00 - 18:00
 • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Hennie 2018-09-19 10:05:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom er al jaren bij Intratuin Nuenen en wordt goed te woord gestaan bij de vragen die ik heb. Algemeen beoordeling het is een mooie en goed tuincentrum
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

a.l.maas 2017-03-29 17:39:32

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij onze laatste bezoeken hebben wij voor onze voortuin een stel uitstekende vaste planten gekocht. Bart heeft met veel aandacht en zorg ons geadviseerd Hij heeft er voor gezorgd dat iemand in de buurt vroeg waar hebben jullie al dat moois gehaald. Intratuin Nuenen en zeker Bart bedankt. A.L.Maas Oirschot.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

a.l.maas 2017-03-29 17:39:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij onze laatste bezoeken hebben wij voor onze voortuin een stel uitstekende vaste planten gekocht. Een vriendelijke medewerker heeft met veel aandacht en zorg ons geadviseerd Hij heeft er voor gezorgd dat iemand in de buurt vroeg waar hebben jullie al dat moois gehaald. Intratuin Nuenen bedankt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Nuenen ligt in Noord-Brabant en is zeker een bezoekje waard. Shop tussen de kamerplanten, dierenvoeding en tuinmeubelen en vind de leukste decoratie voor in huis en de tuin. Bezoek aan het eind van het jaar bij Intratuin Nuenen de kerstshow en doe inspiratie op met de nieuwste kersttrends. Tijdens het shoppen rust je natuurlijk uit in het tuincafé met een ontbijt van Intratuin Nuenen of een high tea! Op deze pagina lees je onder andere meer over de openingstijden van Intratuin Nuenen.

Openingstijden Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen is elke dag geopend. Doordeweeks opent het tuincentrum om 9.30 uur. Op vrijdagavond houdt Intratuin Nuenen koopavond tot 21.00. Ook is er bij Intratuin Nuenen elke zondag koopzondag tot 17.00 uur! Rond de feestdagen gelden er andere openingstijden. Met koningsdag is Intratuin Nuenen gewoon geopend. Andere afwijkende openingstijden van Intratuin Nuenen worden op deze pagina vermeld, of bezoek de website of de Facebookpagina. Blijf via deze kanalen ook op de hoogte van leuke evenementen en workshops!

Bezoek Intratuin Nuenen

Intratuin Nuenen ligt aan de Collse Hoefdijk 7 tussen Eindhoven en Helmond. Vanuit beide steden duurt het ongeveer 10 minuten met de auto om de vestiging te bereiken. Voor de sportieveling is het met de fiets ook te doen, reken ongeveer een half uur. Met het openbaar vervoer kun je naar Eeneind in Nuenen reizen, maar dan moet je nog wel 10 minuten lopen naar het tuincentrum. Weten of Intratuin Nuenen open is vandaag? Neem contact op met het tuincentrum via het telefoonnummer 040-283 1291 of bekijk de Intratuin openingstijden in Nuenen op deze pagina.

Intratuin Nuenen folder

Elke week komt de nieuwe folder van Intratuin Nuenen folder online, je kunt direct de Intratuin Nuenen aanbiedingen op de website bekijken. Bezoek onze folderpagina en bekijk ook meteen de folder van andere tuincentra. Via de folder van Intratuin Nuenen blijf je ook op de hoogte van leuke evenementen, workshops en grootse kortingen rond Kerst!

Intratuin Nuenen kerstshow

Ieder jaar zet Intratuin Nuenen weer een spectaculaire kerstshow neer. Vanaf oktober kun je al de prachtig opgetogen kerstbomen bekijken in allerlei verschillende thema’s, inclusief keuze uit echte kerstbomen en kunstkerstbomen. Geniet ook van heerlijk verse oliebollen en mis ook de aanbiedingen bij Intratuin Nuenen op alle kerstartikelen niet. Rond de Kerst is er genoeg te doen voor kinderen, tijdens de kerstshow van 2018 konden kinderen kerststerren bakken, kerstboompjes decoreren, was er een lichtjesfeest en zelfs schaatsen op de schaatsbaan!

Evenementen bij Intratuin Nuenen

Het hele jaar door zijn er evenementen bij Intratuin Nuenen, voor zowel volwassenen als kinderen. Voor volwassenen zijn er bijvoorbeeld de volgende workshops:

 • Vogelmobiel maken
 • Tulpenboeket schikken
 • Seringtak decoreren
 • Zaadbolletjes maken

Houd de Facebookpagina van Intratuin Nuenen in de gaten voor de actuele evenementen.

Ontbijten bij Intratuin Nuenen

Elke ochtend kun je voor slechts 2,95 genieten van een heerlijk vers ontbijt bij Intratuin Nuenen, met croissantjes, koffie en verse sinaasappelsap. Regelmatig zijn er ook bijzondere ontbijtjes zoals een Paasontbijt of een kidsontbijt in de voorjaarsvakantie. Ook de high tea bij Intratuin Nuenen is erg gezellig, met verse kruidenthee en kleine zoetigheden en hartige hapjes. Vergeet niet eerst te reserveren (minimaal 2 personen). Aangezien het elke zondag koopzondag is bij Intratuin Nuenen, kun je met een high tea of een Intratuin ontbijt in Nuenen er een mooie dag van maken!

Intratuin Nuenen vacatures

Zie je jezelf wel werken tussen al dat groen bij Intratuin Nuenen? Bij Intratuin zijn ze regelmatig op zoek naar fulltime en parttime medewerkers. Alle openstaande vacatures vind je op de vacaturepagina. Heeft Intratuin Nuenen geen geschikte vacature voor je? Dan kun je ze ook een open sollicitatie sturen, of de vestigingen van Weert of Veghel bekijken.