Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Intratuin Numansdorp

Volgerlandseweg 1-A
Numansdorp, 3281KV

0186-653633info@numansdorp.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Numansdorp? Dan bent u hier op de goede website! Intratuin in Numansdorp is een tuincentrum in Zuid Holland en heeft een grote keuze uit kamerplanten, planten voor in de tuin of op het blakon, bomen en struiken. Daarnaast heeft Intratuin Numansdorp tuinmeubels, gereedschap, een grote keuze uit barbecues en accessoires om het binnen en buiten sfeervol aan te kleden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan de Intratuin in Numansdorp? Deel dan uw ervaringen en schrijf op deze pagina een recensie! Hieronder staan de actuele openingstijden van tuincentrum Intratuin in Numansdorp. Is dit tuincentrum niet open op zondag?  op deze pagina vindt u tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Numansdorp?
  • Maandag09:30 - 17:30
  • Dinsdag09:30 - 17:30
  • Woensdag09:30 - 17:30
  • Donderdag09:30 - 17:30
  • Vrijdag09:30 - 21:00
  • Zaterdag09:30 - 17:30
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

dhr P.M Aarts 2016-07-06 14:19:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

wij komen uit Oud Gastel N.B. en vinden het een genot om lekker in jullie tuincentrum te lopen. daarom zeg ik tegen de mensen bij ons uit de omgeving. "de kwestie is deze, bij Intratuincentrum in Numansdorp moet je wezen".
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Karin hermes 2014-08-21 18:10:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Enorm goed geholpen door een medewerker Buiten zochten we een goede vuurdoorn voor een stekelige afscheiding Daar hielp hij ons super mee en haalde zelf toen we wisten welke we wilde nog een karretje ook toen we dat vergeten waren Ook heeft hij ons veel info gegeven over de vlier en welke het beste zijn voor jam of sap maken Hij nam de tijd en dat was fijn Wij gingen zeer tevreden met onze aankopen weg! En komen snel weer terug top!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jacqueline.deJonge 2012-05-14 20:56:20

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

IK ben dol op jullie tuincentrum. Alles ziet er heel verzorgt uit, bloemen en planten. De spullen voor je interieur zijn erg leuk geetaleerd. Ik heb er al veel gekocht nav de manier waarop jullie de spullen etaleren. Daarnaast kan je veel ideetjes op doen. De gezellige eet/koffiecorner maakt het helemaal af. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en het personeel heel vriendelijk. Fijn tuincentrum dus. Mvg Jacqueline de Jonge Rotterdam
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena