Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Intratuin Enschede is niet zomaar een tuincentrum. Onze mooie, grote winkel biedt meer dan genoeg mogelijkheden; maak er een uitje van door rustig rond te shoppen, óf doe snel je gerichte aankoop. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips én trends voor je interieur, tuin, terras en dier, passend in elk seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons restaurant Eten in de Proeftuin, waar je terecht kan voor een vers ontbijtje, een frisse smoothie, belegde broodjes, koffie of thee, verschillende soorten gebak, koeken, High Tea en nog veel meer! En voor de kleintjes is er een kinderspeelhoek (ballenbak).Bij Intratuin Enschede kun je 7 dagen per week terecht voor heel veel winkelplezier en ons vriendelijke en deskundige personeel staat altijd voor je klaar. 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Enschede?
 • Maandag09:30 - 17:30
 • Dinsdag09:30 - 17:30
 • Woensdag09:30 - 17:30
 • Donderdag09:30 - 17:30
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:30 - 17:30
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

ernst iepma 2019-06-24 07:52:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

graag meer enbetere info over kruiden planten bv groei waarvoor te gebruiken enz,verder een uitstekend bedrijf
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Irene Schmoller 2017-07-30 12:50:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hele goede service ontvangen. Super aardige mensen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A van Keulen 2016-11-21 13:16:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heerlijk een morgen te dwalen door Intratuin . Fijn even lunchen met heerlijke gerechtjes en daarna tevreden met je gekochte schatten weer naar huis !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Bij Intratuin Enschede kun je ’s morgens terecht voor een heerlijk ontbijtje, tijdens een wandeling tussen de planten en tuinmeubelen om advies vragen en inspiratie opdoen voor je eigen tuin, en de dag afsluiten met een high tea. Ook met de kerstshow pakt Intratuin Enschede groots uit en aan het eind van het jaar kun je bij Intratuin Enschede vuurwerk bestellen. Lees verder voor de openingstijden van Intratuin Enschede en meer informatie.

Intratuin Enschede openingstijden

Intratuin Enschede is elke dag geopend! Van maandag t/m zaterdag gaat het tuincentrum al om 9.00 uur open. Vrijdagavond houdt Intratuin Enschede koopavond tot 21.00 uur en het is iedere zondag koopzondag bij Intratuin Enschede en kun je het tuincentrum bezoeken tot 17.00 uur. Rond bijzondere dagen zoals Pasen en Pinksteren kunnen er afwijkende openingstijden gelden. Houd hiervoor de website van het tuincentrum in de gaten. Met Kerst is Intratuin Enschede vaak langer open, zodat je er veel inspiratie kunt opdoen voor je eigen kerstsfeer!

Bezoek Intratuin Enschede

Intratuin Enschede ligt aan de rand van Enschede in de provincie Overijssel aan de Achterhofweg 22. Met de auto bereik je het tuincentrum vanuit het centrum van Enschede binnen 15 minuten, maar met de fiets is het ook prima te doen vanaf het centrum. Kom je vanuit Hengelo? Dan heb je aan een kwartier ook genoeg. Voor de wandelaars is het tuincentrum met het openbaar vervoer te bereiken, bij de laatste halte is het nog tien minuten lopen. Eerst weten of Intratuin Enschede wel geopend is? Het tuincentrum is te bereiken op 053-431 4533.

Intratuin Enschede folder

Voor actuele aanbiedingen bij Intratuin bekijk je de folder. Deze wordt iedere week online gezet op de website van Intratuin en staat vol met kortingen op binnen- en buitenplanten, barbecues, tuinmeubelen en de vrolijkste accessoires voor in huis en in de tuin. Op sommige dagen is er bij Intratuin Enschede Vroege Vogel Korting, ideaal voor ochtendmensen, en je ontvangt 20% korting op het hele assortiment. Weten welke data dit zijn? Bekijk hiervoor de website.

Tijd voor koffie

Rust even uit in het tuincafé van Intratuin Enschede en geniet van een heerlijke lunch of een kopje koffie met gebak. Elke maandag t/m zaterdag kun je ook bij Intratuin Enschede ontbijten voor maar 2,95. Neem plaats in het café tussen 9.00 en 10.30 uur voor een gekookt eitje, een croissantje en een kopje koffie of thee. De echte genieters gaan natuurlijk voor een high tea bij Intratuin Enschede. Verse thee, heerlijke zoete en hartige snacks en mini-sandwiches, om je vingers bij af te likken!

Intratuin Enschede workshops

Heb je al eens meegedaan aan een workshop bij Intratuin Enschede? Er is bijna elke week wel iets te doen, zowel voor volwassenen als kinderen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Voor kinderen: je eigen bloemenpers versieren;
 • Workshop geurende kruidenkrans;
 • DIY Terrarium;
 • BBQ Masterclass.

Met een knal het nieuwe jaar in

Aan het eind van het jaar kun je bij Intratuin Enschede de prachtige kerstshow bekijken en je laten onderdompelen in de nieuwste kersttrends. Via Facebook blijf je op de hoogte van de opening van de kerstshow. Bij Intratuin Enschede kun je ook je vuurwerk bestellen. Het snelste is om het online te bestellen, dan kun je het in de winkel direct ophalen bij de balie. Tijdens de vuurwerkverkoop zijn er genoeg aanbiedingen en acties. Zo is er op 31 december regelmatig korting op de restanten, mooi meegenomen!

Vacatures bij Intratuin Enschede

Intratuin Enschede heeft regelmatig plek voor stagiaires. Tijdens je stage werk je mee op de afdeling waar jouw interesse ligt. Liever een vaste baan? Je kunt ook een open sollicitatie naar Intratuin Enschede versturen. Als er geen geschikte vacature bij zit kun je ook de vacatures bij Intratuin Lochem of Intratuin Almelo bekijken.