Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Tuincentrum Intratuin Apeldoorn is één van de vele prachtige vestigingen van deze groenketen. Het brede assortiment is onder te verdelen in vier categorieën: binnen, buiten, dieren en koken. Op de website vindt u meer informatie over het assortiment, de recente reclamefolder en leuke tuin ideetjes & weetjes. Wilt u uw tuin of huis eens flink opknappen of uw huisdier eens lekker verwennen? Dan bent u bij dit tuincentrum in de provincie Gelderland aan het juiste adres. De actuele openingstijden van tuincentrum Intratuin in Apeldoorn staan onder het kopje Openingstijden vermeld.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Apeldoorn?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:30 - 18:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Andrea 2015-11-23 08:31:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben altijd al fan van Intratuin, maar de vestiging in Apeldoorn vind ik wel erg fijn. Vooral nu met kerst ziet het er weer geweldig uit! De winkel is overzichtelijk opgezet en de medewerkers helpen je goed. Ik ga er altijd met plezier heen en kom er vrolijk en met alle spullen die ik nodig had uit. Ga zo door! Echt een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Akkie Verduyn Schipper 2015-11-22 16:58:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Intratuin Apeldoorn kom ik regelmatig een heel ruim en mooi assortiment te veel om op te noemen en voor mij honden kan ik ook alles kopen wat nodig is, en het is allemaal zo mooi ingericht waar je ook kijkt je kunt er zo veel ideeën op doen dat vindt ik het leukst van allemaal niet alleen voor binnen maar ook voor buiten, de mensen die er werken zijn er elk 4 seizoenen weer druk mee om alles weer op tijd klaar te krijgen wat een werk zeg mijn complimenten aan allen het personeel is altijd behulpzaam en wat fijn is je kan er lekkere broodjes eten en koffie drinken, en de speelhoek voor de kleintjes. en er is genoeg ruimte voor je auto en zo als ik altijd met de fiets
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.Keveling 2015-11-19 20:21:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Lekker ruim opgezet centrum met veel keuze aan binnen- en buitenplanten. Deze periode een groots opgezette kerstmarkt waar je je ogen uit kijkt. En een leuke koffie hoek waar wat lekkers te halen valt. Gratis en ruime parkeerplaats spreekt voor zich.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Apeldoorn ligt aan De Voorwaarts in Apeldoorn, waar het tuincentrum al sinds 1994 gevestigd is. In het voorjaar koop je vrolijke bossen narcissen en tulpen, en in het najaar geniet je van de kerstshow. Aan het einde van het jaar kun je er ook terecht voor vuurwerk.

Openingstijden Intratuin Apeldoorn

Hier vind je de openingstijden van Intratuin Apeldoorn. Bekijk alle openingstijden van Intratuin Apeldoorn in het overzicht. Het tuincentrum is elke dag geopend vanaf 9.30 uur. Het tuincentrum is op zondag open vanaf 12.00 uur. Elke zondag is dus koopzondag bij Intratuin Apeldoorn tot 17.00 uur! Op vrijdagavond heeft het tuincentrum koopavond tot 21.00 uur. Er gelden ook afwijkende openingstijden voor Intratuin Apeldoorn rond de feestdagen. Zo is het tuincentrum op Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag gesloten, maar kun je er wel terecht op Koningsdag en Hemelvaartsdag. Voor meer afwijkende openingstijden kun je deze pagina en de website in de gaten houden.

Bezoek Intratuin Apeldoorn

Het adres van Intratuin Apeldoorn is aan De Voorwaarts 420. Vanaf station Osseveld of station De Maten is het tuincentrum zelfs te voet bereikbaar. Vanaf Deventer is het ongeveer 20 minuten met de auto. Wil je weten of Intratuin Apeldoorn open is? Neem telefonisch contact op met het tuincentrum via 055-3601116, of bekijk de openingstijden van Intratuin Apeldoorn op deze pagina. Een andere vraag voor het tuincentrum? Vul dan het contactformulier in op deze pagina.

Een heerlijke high tea in Apeldoorn

In het tuincafé van Intratuin Apeldoorn kun je genieten van een kopje koffie en wat lekkers! Intratuin Apeldoorn heeft elke dag een betaalbaar ontbijt klaarstaan voor maar 2,95. Een high tea bij dit tuincentrum in Apeldoorn is helemaal een beleving, voordat je een bezoek brengt aan het tuincentrum. Reserveer je high tea minimaal twee dagen van tevoren via het afsprakenformulier, geef het aantal personen op en de gewenste dag en het tijdstip. Wacht nog wel even op de bevestiging van het tuincentrum!

Workshops en evenementen bij Intratuin Apeldoorn

Bij Intratuin Apeldoorn kun je ook terecht voor leuke workshops voor kinderen en volwassenen. De evenementen die regelmatig worden georganiseerd zijn bijvoorbeeld:

 • Het maken van een droomkrans met droogbloemen
 • Workshop hangende veldtuin
 • Speurtocht in de winkel
 • Vogelmobiel maken
 • Kerstinspiratieavond
 • Dierenfotograaf voor professionele dierenfoto’s

Met een knal het nieuwe jaar in

Aan het eind van het jaar verkoopt Intratuin Apeldoorn vuurwerk zodat je knallend het nieuwe jaar in kunt! Hiervoor wordt een speciale balie ingericht waar je al het vuurwerk kunt bekijken. Voordelige pakketten, feestpakketten of alleen siervuurwerk zoals sterretjes, er is genoeg om uit te kiezen! Vergeet geen oliebollen te halen na het uitzoeken van het vuurwerk.

Intratuin Apeldoorn kerst

Voordat het Kerst is, is het al een groot feest bij Intratuin Apeldoorn. De kerstshow wordt klaargezet met prachtig versierde kerstbomen en genoeg decoratie en kerstverlichting om je eigen huis kerstklaar te maken. Met Kerst heeft Intratuin Apeldoorn meestal afwijkende openingstijden. Houd hiervoor de website en de Facebookpagina in de gaten! Tijdens een bezoek aan dit tuincentrum rond kerst is de Oud Hollandsche Gebakkraam niet te missen. Deze oliebollenkraam voor Intratuin Apeldoorn verkoopt heerlijke oliebollen, appelflappen, bananenbollen en andere lekkernijen! Een beetje poedersuiker erop en smullen maar! Houd ook de aanbiedingen in de folder van Intratuin Apeldoorn in de gaten, na kerst zijn er vaak grote kortingen. Erg handig om alvast wat kerstdecoratie in te slaan voor volgend jaar.