Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 17:30
 • Di09:30 - 17:30
 • Wo09:30 - 17:30
 • Do09:30 - 21:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo11:00 - 17:00
Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren
(55) recensies

Logo Intratuin Halsteren
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)
 • Speeltuin (buiten)
 • Accepteert creditcard

Recensies Intratuin Halsteren

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Modell Aime 30-05-2019

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marja sinke 22-11-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Net als ieder jaar, voor mij de kampioen van allemaal ,Intratuin halsteren .zo mooi zo vriendelijk .altijd parkeerplaats .zo lekker dicht bij yerseke .in 1 woord geweldig .en de mooiste tijd vind ik kersttijd .zoveel lichtjes schitterend.tot gauw hoor .liefs van een trouwe klant ,een oma, die af en toe met haar kleinkinderenjullie bezoekt .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Laura den Hartog 16-11-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

grote winkel, ruim assortiment en toch betrokken en klantvriendelijk personeel die het bezoek aan deze mooie vestiging iedere keer weer als een warm bad laten aanvoelen. Het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit en met aandacht voor details. Grote trekker is zeker ook het restaurant, sfeervol, lekker eten en ook hier weer heel aardige en behulpzame medewerkers. Enig minpuntje is de route door de winkel. Als je bij het restaurant begint via de speciale ingang moet je de volledige route teruglopen naar het begin of je mist de helft van de winkel. Er zijn geen korte routes d.m.v. tussendeuren. Maar verder: TOP, ik reis hier graag voor van Rotterdam naar Halsteren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sandra Luijkx 14-11-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Intratuin Halsteren heeft dit jaar een sprookje vsn een kerstshow. Vooral bj binnenkomst waan je jezelf op een kerstfeest in een kasteel. Daarnaast is het altijd gezellig, mooi en leuk om nasr intratuin tegaan. Op woensdagmiddag kunnen de kinderen er knutselen. Intratuin Halsteren blijf zo doorgaan
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Veronica 15-04-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom erg graag bij Intratuin,elk seizoen weer iets nieuws te ontdekken .Hard werkende mensen om voor ons ,het publiek zo mooi en leuk mogelijk op te zetten.Intrattuin is wel mijn favoriet kun je wel stellen.Ga zo door .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Halsteren?

Intratuin Halsteren is de grootste Intratuin van Nederland met 25.000 m2 huis- & tuinplezier. Een bezoek aan Intratuin Halsteren betekent een echte tuin- en lifestyle-experience opdoen. Zo veel tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen en barbecues heb je nooit eerder gezien. Laat je onderdompelen in de kerstsfeer tijdens de kerstmarkt van Intratuin Halsteren en geniet van een vers kopje koffie in het restaurant! Ga je een bezoekje brengen? Bekijk dan de openingstijden van Intratuin Halsteren op deze pagina. Vergeet ook zeker de kerstshow niet, in 2016 werd Intratuin Halsteren winnaar van de Beste Kerstshow van 2016!

Adres Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren ligt op de grens van Zeeland en Vlaanderen. Het adres van Intratuin Halsteren is Halsterseweg 65-A en ligt ten noorden van Bergen op Zoom. Vanuit Bergen op Zoom ben je met ongeveer 10 minuten al bij deze Intratuin. Ook vanuit Roosendaal is het snel te bereiken, binnen 20 minuten. Met het openbaar vervoer vanaf station Bergen op Zoom kost het je ook maar maximaal 15 minuten en je wordt bijna voor de deur afgezet!

Intratuin Halsteren openingstijden

De winkel is elke doordeweekse dag geopend vanaf 09.30 uur. Intratuin Halsteren heeft ook elke week koopzondag vanaf 11.00 tot 17.00 uur. Let wel op de afwijkende openingstijden. Precies weten wanneer Intratuin Halsteren open is? Raadpleeg dan deze pagina of bekijk de aangepaste openingstijden op de website of de Facebookpagina.

Contact Intratuin Halsteren

Bekijk de contactgegevens van Intratuin Halsteren om te weten of het tuincentrum open is of om een high tea te reserveren. Het telefoonnummer van Intratuin Halsteren is 0164-650 050. Je kunt ook het contactformulier invullen op deze pagina als je een minder dringende vraag hebt. Reserveer de high tea minimaal twee dagen van tevoren en geniet van heerlijke zoete en hartige hapjes met verse thee. Het Intratuin Halsteren telefoonnummer vind je hierboven om te reserveren!

Intratuin Halsteren folder

Weten wanneer Intratuin Halsteren uitverkoop houdt? Op onze folderpagina vind je elke week actuele aanbiedingen in de folder van Intratuin Halsteren. Ook vind je hier een welke workshops er worden gegeven, voor zowel kinderen als volwassenen! Doe je mee aan een van deze workshops?

 • Geurende krans met kruiden
 • Paasdecoratie
 • Bloemenkrans maken

Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Kinderen kunnen elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur gewoon binnenlopen bij een workshop en meedoen! Zo kunnen ze een moestuintje maken, een verrassing voor moederdag of een paasvaas knutselen. Ook leuk: je kinderfeestje bij Intratuin Halsteren houden!

Kerst bij Intratuin Halsteren

Bij de grootste Intratuin van Nederland kan een indrukwekkende kerstshow natuurlijk niet ontbreken. Zo won Intratuin Halsteren met kerst 2016 de prijs voor Beste Kerstshow van 2016. De kerstshow stond in het thema van een warm winter wonderland. Intratuin Halsteren haalde met kerst 2017 ook alles uit de kast door de kerstmarkt een koninklijk thema te geven. Ook dit jaar viel het tuincentrum in de prijzen. Het jaar erop vielen ze niet in de prijzen, maar Intratuin Halsteren heeft met kerst 2018 natuurlijk ook een spectaculaire show neergezet. Goed om te weten: na Kerst houdt Intratuin Halsteren uitverkoop! Met genoeg aanbiedingen op kerstdecoratie zoals kerstslingers en kerstballen. Houd deze pagina in de gaten voor afwijkende openingstijden van Intratuin Halsteren.

Service bij Intratuin Halsteren

Handig! Bij deze Intratuin-vestiging kun je je pakketje laten afleveren bij het PostNL Pakketpunt. Door de ruime openingstijden van Intratuin Halsteren hoef je daarom niet meer je buren lastig te vallen met een bezorging. Bij Intratuin Halsteren kun je ook gebruik maken van gratis WiFi én je hond door de hondenwasstraat halen!

Intratuin Halsteren Vacature

Bij Intratuin Halsteren zijn regelmatig vacatures beschikbaar. Zo kun je aan de slag als verkoopmedewerker of weekendkracht. Intratuin Halsteren heeft ook stagemogelijkheden voor studenten aan mbo-opleidingen zoals horeca, groene detailhandel en dierverzoging.