Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Intratuin Halsteren

Halsterseweg 65-A
Halsteren, 4661KM

0164-650050info@halsteren.intratuin.nl

Beoordeling

Intratuin Halsteren is één van de vele prachtige vestigingen van deze groenketen. Het assortiment is verdeeld in de categorieën:

 • Buiten;
 • Binnen;
 • Dieren;
 • Koken.

In de wekelijkse reclamefolder van Intratuin staan regelmatig leuke aanbiedingen en inspirerende foto's. De openingstijden van Intratuin Halsteren treft u hieronder aan onder het kopje 'Openingstijden'. Bent u van plan om uw tuin, keuken of huisdier eens goed onder handen te nemen dan ben u bij deze vestiging van Intratuin in de provincie Noord-Brabant aan het juiste adres!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Halsteren?
 • Maandag09:30 - 17:30
 • Dinsdag09:30 - 17:30
 • Woensdag09:30 - 17:30
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondag11:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Modell Aime 2019-05-30 12:11:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marja sinke 2017-11-22 14:50:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Net als ieder jaar, voor mij de kampioen van allemaal ,Intratuin halsteren .zo mooi zo vriendelijk .altijd parkeerplaats .zo lekker dicht bij yerseke .in 1 woord geweldig .en de mooiste tijd vind ik kersttijd .zoveel lichtjes schitterend.tot gauw hoor .liefs van een trouwe klant ,een oma, die af en toe met haar kleinkinderenjullie bezoekt .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Laura den Hartog 2017-11-16 23:02:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

grote winkel, ruim assortiment en toch betrokken en klantvriendelijk personeel die het bezoek aan deze mooie vestiging iedere keer weer als een warm bad laten aanvoelen. Het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit en met aandacht voor details. Grote trekker is zeker ook het restaurant, sfeervol, lekker eten en ook hier weer heel aardige en behulpzame medewerkers. Enig minpuntje is de route door de winkel. Als je bij het restaurant begint via de speciale ingang moet je de volledige route teruglopen naar het begin of je mist de helft van de winkel. Er zijn geen korte routes d.m.v. tussendeuren. Maar verder: TOP, ik reis hier graag voor van Rotterdam naar Halsteren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Halsteren is de grootste Intratuin van Nederland met 25.000 m2 huis- & tuinplezier. Een bezoek aan Intratuin Halsteren betekent een echte tuin- en lifestyle-experience opdoen. Zo veel tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen en barbecues heb je nooit eerder gezien. Laat je onderdompelen in de kerstsfeer tijdens de kerstmarkt van Intratuin Halsteren en geniet van een vers kopje koffie in het restaurant! Ga je een bezoekje brengen? Bekijk dan de openingstijden van Intratuin Halsteren op deze pagina. Vergeet ook zeker de kerstshow niet, in 2016 werd Intratuin Halsteren winnaar van de Beste Kerstshow van 2016!

Adres Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren ligt op de grens van Zeeland en Vlaanderen. Het adres van Intratuin Halsteren is Halsterseweg 65-A en ligt ten noorden van Bergen op Zoom. Vanuit Bergen op Zoom ben je met ongeveer 10 minuten al bij deze Intratuin. Ook vanuit Roosendaal is het snel te bereiken, binnen 20 minuten. Met het openbaar vervoer vanaf station Bergen op Zoom kost het je ook maar maximaal 15 minuten en je wordt bijna voor de deur afgezet!

Intratuin Halsteren openingstijden

De winkel is elke doordeweekse dag geopend vanaf 09.30 uur. Intratuin Halsteren heeft ook elke week koopzondag vanaf 11.00 tot 17.00 uur. Let wel op de afwijkende openingstijden. Precies weten wanneer Intratuin Halsteren open is? Raadpleeg dan deze pagina of bekijk de aangepaste openingstijden op de website of de Facebookpagina.

Contact Intratuin Halsteren

Bekijk de contactgegevens van Intratuin Halsteren om te weten of het tuincentrum open is of om een high tea te reserveren. Het telefoonnummer van Intratuin Halsteren is 0164-650 050. Je kunt ook het contactformulier invullen op deze pagina als je een minder dringende vraag hebt. Reserveer de high tea minimaal twee dagen van tevoren en geniet van heerlijke zoete en hartige hapjes met verse thee. Het Intratuin Halsteren telefoonnummer vind je hierboven om te reserveren!

Intratuin Halsteren folder

Weten wanneer Intratuin Halsteren uitverkoop houdt? Op onze folderpagina vind je elke week actuele aanbiedingen in de folder van Intratuin Halsteren. Ook vind je hier een welke workshops er worden gegeven, voor zowel kinderen als volwassenen! Doe je mee aan een van deze workshops?

 • Geurende krans met kruiden
 • Paasdecoratie
 • Bloemenkrans maken

Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Kinderen kunnen elke dag tussen 13.00 en 16.00 uur gewoon binnenlopen bij een workshop en meedoen! Zo kunnen ze een moestuintje maken, een verrassing voor moederdag of een paasvaas knutselen. Ook leuk: je kinderfeestje bij Intratuin Halsteren houden!

Kerst bij Intratuin Halsteren

Bij de grootste Intratuin van Nederland kan een indrukwekkende kerstshow natuurlijk niet ontbreken. Zo won Intratuin Halsteren met kerst 2016 de prijs voor Beste Kerstshow van 2016. De kerstshow stond in het thema van een warm winter wonderland. Intratuin Halsteren haalde met kerst 2017 ook alles uit de kast door de kerstmarkt een koninklijk thema te geven. Ook dit jaar viel het tuincentrum in de prijzen. Het jaar erop vielen ze niet in de prijzen, maar Intratuin Halsteren heeft met kerst 2018 natuurlijk ook een spectaculaire show neergezet. Goed om te weten: na Kerst houdt Intratuin Halsteren uitverkoop! Met genoeg aanbiedingen op kerstdecoratie zoals kerstslingers en kerstballen. Houd deze pagina in de gaten voor afwijkende openingstijden van Intratuin Halsteren.

Service bij Intratuin Halsteren

Handig! Bij deze Intratuin-vestiging kun je je pakketje laten afleveren bij het PostNL Pakketpunt. Door de ruime openingstijden van Intratuin Halsteren hoef je daarom niet meer je buren lastig te vallen met een bezorging. Bij Intratuin Halsteren kun je ook gebruik maken van gratis WiFi én je hond door de hondenwasstraat halen!

Intratuin Halsteren Vacature

Bij Intratuin Halsteren zijn regelmatig vacatures beschikbaar. Zo kun je aan de slag als verkoopmedewerker of weekendkracht. Intratuin Halsteren heeft ook stagemogelijkheden voor studenten aan mbo-opleidingen zoals horeca, groene detailhandel en dierverzoging.