Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:30 - 17:00
 • Zo12:00 - 17:00

Intratuin Heerhugowaard
(4) recensies

Logo Intratuin Heerhugowaard
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Speeltuin (binnen)
 • Accepteert creditcard

Recensies Intratuin Heerhugowaard

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Bob Vandenberg 12-03-2018

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zaterdag nog even door Intratuin. Even nog wat drinken bij eet en drinktentje. Tot onze schrik was de grond her en der bezaaid met kruimels, de tafel waar wij aan zaten te vies, zoals andere tafels, ( wel werd deze schoongemaakt nadat ik dit had gevraagd) stank in de verzamelhoek van de gebruikte dienbladen. (riool lucht) een kinderstoeltje wat te vies voor woorden was. Kortom een treurige ervaring en niet voor herhaling vatbaar. ( tijdstip bezoek: +/- 16.15, minimaal 3 man personeel aanwezig)
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Kelsey 14-08-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb vandaag gebeld naar Intratuin om te vragen of zij het merk Lief! lifestyle verkopen en of zij het roze plaid voor honden nog hadden, ik werd heel vriendelijke geholpen aan de telefoon, de vrouw die ik aan de telefoon had liep naar de dierenafdeling om te kijken of ze hem nog hadden en ja hoor ze hadden en hem nog, ik ben meteen in de auto gestapt en heb hem gekocht! Ik had mijn hondje mee en zij kreeg ook een lekker koekje bij de kassa! Dus kom er zeker vaker!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anja Janssen 05-12-2011

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben nu in korte tijd 3x in de Intratuin in Heerhugowaard geweest, t is een eindje rijden maar dan heb je ook wat. Tuincentra zat bij ons in de buurt, maar deze spreekt mij erg aan. Het is mooi, ruim ,overzichtelijk, alles niet zo kris kras door elkaar. en wat mij vooral erg aanspreekt, is de ruime keuze in Riverdale en Rivèra de Maison. Steeds als ik er ben, heb ik vind ik wat ik zoek....ik geef dus daardoor altijd te veel uit. Ik was er tot voor kort dus nooit geweest, ik kom nooit in die buurt (ik kom uit Purmerend), maar ben een keer met mijn vriendin geweest en was dus verkocht. Ik vind erg om een stukje verder dan normaal te rijden. Ga zo door, met deze mooie winkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

tineke de graaf 09-10-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Dit is het mooiste, leukste en sfeervolste tuincentrum wat ik ken! Een mooi collectie van planten, tuin en voor in huis. Altijd de laatste nieuwe snufjes op tuingebied. Zoek je een leuk cadeuatje, het is er. Prima en vakkundig personeel en niet onbelangrijk, je kunt er goed parkeren. En binnenkort weer een mooi kerstshow. Fijn dat dit alles zo dicht in de buurt is!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Heerhugowaard?

Meer over Intratuin Heerhugowaard

Intratuin Heerhugowaard is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heerhugowaard, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Heerhugowaard is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heerhugowaard? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Heerhugowaard draaien: 072-5757157. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Heerhugowaard is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!