Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Heerhugowaard

Zuidpoort 1
Heerhugowaard, 1703 RC

072-5757157info@heerhugowaard.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Heerhugowaard? Dan bent u hier op het goede adres! Intratuin in Heerhugowaard is een prachtig tuincentrum in Noord Holland en u kunt hier alles vinden voor uw tuin, huis, dieren en voor in de keuken. Op de website van dit tuincentrum vindt u leuke ideetjes & weetjes waarmee u uw tuin helemaal kunt opvrolijken. En bent u tevreden over dit tuincentrum in Heerhugowaard? Schrijf dan een leuke recensie! De openingstijden van tuincentrum Intratuin in Heerhugowaard staan hieronder vermeld. Wilt u op zondag een tuincentrum bezoeken? Kijk dan snel in dit overzicht voor tuincentra met koopzondagen bij u in de buurt. 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Heerhugowaard?
  • Maandag09:30 - 17:30
  • Dinsdag09:30 - 17:30
  • Woensdag09:30 - 17:30
  • Donderdag09:30 - 17:30
  • Vrijdag09:30 - 21:00
  • Zaterdag09:30 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Bob Vandenberg 2018-03-12 07:27:00

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zaterdag nog even door Intratuin. Even nog wat drinken bij eet en drinktentje. Tot onze schrik was de grond her en der bezaaid met kruimels, de tafel waar wij aan zaten te vies, zoals andere tafels, ( wel werd deze schoongemaakt nadat ik dit had gevraagd) stank in de verzamelhoek van de gebruikte dienbladen. (riool lucht) een kinderstoeltje wat te vies voor woorden was. Kortom een treurige ervaring en niet voor herhaling vatbaar. ( tijdstip bezoek: +/- 16.15, minimaal 3 man personeel aanwezig)
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Kelsey 2015-08-14 20:01:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb vandaag gebeld naar Intratuin om te vragen of zij het merk Lief! lifestyle verkopen en of zij het roze plaid voor honden nog hadden, ik werd heel vriendelijke geholpen aan de telefoon, de vrouw die ik aan de telefoon had liep naar de dierenafdeling om te kijken of ze hem nog hadden en ja hoor ze hadden en hem nog, ik ben meteen in de auto gestapt en heb hem gekocht! Ik had mijn hondje mee en zij kreeg ook een lekker koekje bij de kassa! Dus kom er zeker vaker!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anja Janssen 2011-12-05 19:26:15

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben nu in korte tijd 3x in de Intratuin in Heerhugowaard geweest, t is een eindje rijden maar dan heb je ook wat. Tuincentra zat bij ons in de buurt, maar deze spreekt mij erg aan. Het is mooi, ruim ,overzichtelijk, alles niet zo kris kras door elkaar. en wat mij vooral erg aanspreekt, is de ruime keuze in Riverdale en Rivèra de Maison. Steeds als ik er ben, heb ik vind ik wat ik zoek....ik geef dus daardoor altijd te veel uit. Ik was er tot voor kort dus nooit geweest, ik kom nooit in die buurt (ik kom uit Purmerend), maar ben een keer met mijn vriendin geweest en was dus verkocht. Ik vind erg om een stukje verder dan normaal te rijden. Ga zo door, met deze mooie winkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena