Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Intratuin Hendrik Ido Ambacht is een tuincentrum gevestigt in Zuid-Holland. Ze bieden een ruim assortiment aan dat bestaat uit kamerplanten, tuinplanten, bomen en struiken. Daarnaast heeft dit tuincentrum talloze tuinmeubels, gereedschap, barbecues en accessoires om het binnenshuis en buitenshuis sfeervol aan te kleden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan deze vestiging? Deel dan uw ervaringen en schrijf een recensie! Bekijk hier de actuele openingstijden en de handige faciliteiten die Intratuin Hendrick Ido Ambacht aanbiedt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Hendrik Ido Ambacht?
  • Maandag09:30 - 21:00
  • Dinsdag09:30 - 21:00
  • Woensdag09:30 - 21:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

H v d ENde 2016-07-19 19:08:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij hebben twee jaar geleden een loungeset gekocht. Toen al een goed advies gehad. Wij waren tot voor kort blij met deze set, echter bleek precies net buiten de garantie het wicker vlechtwerk te gaan scheuren/ breken. Toch de stoute schoenen aangetrokken en dit euvel voorgelegd bij de desbetreffende afdeling. Daar werden wij zoals we gewend zijn weer keurig netjes te woord gestaan. De dame aldaar gaf aan dat wij ons mail adres konden achter laten zodat wij van hen een mail zouden krijgen met een link waar wij onze klacht kenbaar konden maken. Binnen een dag hadden we al het bericht ontvangen waar wij de klacht inclusief de foto's konden vermelden. Nog geen twee dagen later kregen wij het fantastische bericht dat wij een nieuwe tuin set van dezelfde waarde mochten komen uitzoeken en dat zij deze zou bezorgen en de oude weer mee zouden nemen. Wij kunnen niet anders zeggen dat dit topservice is. Beste medewerkers van intratuin allemaal hartelijk dank voor de zeer goede service. Mvg
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wim van den Bogaard 2015-12-03 16:05:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Zowel in H.I.Ambacht als in Numansdorp ,waar wij op de camping staan, is het voor ons vreugdevol om wekelijks de winkels te bezoeken. De discrete en kundige personeel is een pre om aldaar enige uren te vertoeven.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Maarten 2015-02-28 08:23:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer ruim assortiment (zowel in planten als decoratie etc). Het personeel heeft echt verstand van de producten en is altijd bereidt te helpen of eerlijk advies te geven. De planten zijn kwalitatief ook echt goed. Per e-mail erg snel reactie. En alle seizoenen prachtig aangekleed.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena