Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 21:00
 • Di09:30 - 21:00
 • Wo09:30 - 21:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:00 - 18:00
 • Zogesloten
 • 5 december van 09.30 tot 18.00 uur
  7 december van 08.00 tot 18.00 uur
  24 december van 09.30 tot 17.00 uur
  25 december - GESLOTEN
  26 december van 12.00 tot 17.00 uur
  31 december van 09.30 tot 17.00 uur
  1 januari - GESLOTEN
Intratuin Hendrik Ido Ambacht

Intratuin Hendrik Ido Ambacht
(6) recensies

Logo Intratuin Hendrik Ido Ambacht
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé

Recensies Intratuin Hendrik Ido Ambacht

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

H v d ENde 19-07-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij hebben twee jaar geleden een loungeset gekocht. Toen al een goed advies gehad. Wij waren tot voor kort blij met deze set, echter bleek precies net buiten de garantie het wicker vlechtwerk te gaan scheuren/ breken. Toch de stoute schoenen aangetrokken en dit euvel voorgelegd bij de desbetreffende afdeling. Daar werden wij zoals we gewend zijn weer keurig netjes te woord gestaan. De dame aldaar gaf aan dat wij ons mail adres konden achter laten zodat wij van hen een mail zouden krijgen met een link waar wij onze klacht kenbaar konden maken. Binnen een dag hadden we al het bericht ontvangen waar wij de klacht inclusief de foto's konden vermelden. Nog geen twee dagen later kregen wij het fantastische bericht dat wij een nieuwe tuin set van dezelfde waarde mochten komen uitzoeken en dat zij deze zou bezorgen en de oude weer mee zouden nemen. Wij kunnen niet anders zeggen dat dit topservice is. Beste medewerkers van intratuin allemaal hartelijk dank voor de zeer goede service. Mvg
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wim van den Bogaard 03-12-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Zowel in H.I.Ambacht als in Numansdorp ,waar wij op de camping staan, is het voor ons vreugdevol om wekelijks de winkels te bezoeken. De discrete en kundige personeel is een pre om aldaar enige uren te vertoeven.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Maarten 28-02-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer ruim assortiment (zowel in planten als decoratie etc). Het personeel heeft echt verstand van de producten en is altijd bereidt te helpen of eerlijk advies te geven. De planten zijn kwalitatief ook echt goed. Per e-mail erg snel reactie. En alle seizoenen prachtig aangekleed.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wati 28-07-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tijdens een actieperiode in 2012 bij Intratuin H.I. Ambacht een Flymo bladzuiger gekocht rond de 70 euro. Functioneerde de eerste 3, 4 keer perfect. De keren daarna niets! Na telefonisch contact Flymo teruggebracht ter reparatie. Zou gebeld worden wanneer klaar. Weken niets gehoord dus zelf maar eens gebeld. Er zou achteraan gegaan worden. En jawel binnen 2 uur belletje dat het apparaat opgehaald kon worden. Eenmaal bij de Intratuin werd me verteld iets rond de 40 euro te moeten betalen omdat er geen reparaties hoefden te worden uitgevoerd. Was me niets over verteld, had het geld niet bij me en dus zonder mijn bladzuiger weer weggegaan. Dit is inmiddels al weken geleden. Nooit meer wat over gehoord.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

N. Kerkhoff-Machielsen 06-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

het personeel is (allemaal) zeer vriendelijk en behulpzaam, er wordt niets opgedrongen en ze begeleiden de klanten naar het juiste artikel. het centrum is verzorgd, kortom het is er gezellig leuk winkelen ,de afdeling zijden bloemen en planten is prachtig en het ruikt lekker naar geurige kaarsen, ik snuffel graag tussen de accesoires . bij klachten over bv. een plant die het thuis niet goed doet, dan wordt goed naar de klacht geluisterd én 't wordt goed bekeken waaráán het ligt, en blijkt dat de klacht terecht was dan kun je óf een nieuwe plant, óf geld terugkrijgen. kortom we kunnen probleemloos winkelen bij intratuin! nu met de kerst is het een snoepwinkel en kan wel een dag zoek brengen, ik kom ogen te kort. Vriendelijke groet : neeltje kerkhoff
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Hendrik Ido Ambacht?

Meer over Intratuin Hendrik Ido Ambacht

Intratuin Hendrik Ido Ambacht is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hendrik ido ambacht, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Hendrik Ido Ambacht is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hendrik ido ambacht? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Hendrik Ido Ambacht draaien: 078-6206200. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Hendrik Ido Ambacht is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!