Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Intratuin Rosmalen

De Blauwe Sluisweg 3
Rosmalen, 5245 PC

073-5280000info@rosmalen.intratuin.nl

Beoordeling

Intratuin Rosmalen is één van de vele prachtige vestigingen van deze groenketen. Het assortiment is verdeeld in de categorieën: Buiten; Binnen; Dieren; Koken. In de wekelijkse reclamefolder van Intratuin staan regelmatig leuke aanbiedingen en inspirerende foto's. De openingstijden van Intratuin Rosmalen treft u hieronder aan onder het kopje 'Openingstijden'. Bent u van plan om uw tuin, keuken of huisdier eens goed onder handen te nemen dan ben u bij deze vestiging van Intratuin in de provincie Noord-Brabant aan het juiste adres!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Rosmalen?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 18:00
 • Zondag11:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Renate 2016-11-20 17:42:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuke mensen , bijzondere kerstshow elk jaar! Fijn dat ze ook altijd aan de kids denken dat is echt een pluspunt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerda 2016-04-22 16:27:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

H.Seriese 2015-04-29 11:43:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sinds 1995 kom ik regelmatig bij Intratuin Rosmalen om soms veel soms slechts een kleinigheid voor mijn tuintje te kopen. Ik ben zeer tevreden over uw winkel goed en kwalitatief assortiment, en een zeer goed en professioneel advies en een zeer klant vriendelijke bediening. Met name noem ik daarvoor Ina, Karin en Esther. Ik kom graag bij Intratuin soms om alleen maar te kijken of om koffie te drinken. Was getekend Henri Seriese .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Al 25 jaar staan de medewerkers van Intratuin Rosmalen klaar om je advies te geven over alles van plantenverzorging tot dierenvoeding. Geniet van een luxe high tea in de Proeftuin van Intratuin Rosmalen, breng een bezoekje aan de dierenarts of bestel je vuurwerk. Op deze pagina vind je naast het adres van Intratuin Rosmalen ook informatie over de folder en leuke evenementen die het tuincentrum organiseert.

Intratuin Rosmalen openingstijden

Intratuin Rosmalen is iedere dag open. Doordeweeks opent Intratuin Rosmalen om 9.30 uur en sluit het tuincentrum om 18.00 uur. Elke vrijdagavond houdt Intratuin Rosmalen koopavond en het is ook iedere zondag bij Intratuin Rosmalen koopzondag! Houd er rekening mee dat er met de feestdagen andere openingstijden kunnen zijn, met Eerste Pinksterdag is Intratuin Rosmalen bijvoorbeeld gesloten. Weten wat de openingstijden van Intratuin Rosmalen vandaag zijn? Bekijk dan de openingstijden bovenaan deze pagina. Voor actuele openingstijden kun je ook de website of de Facebookpagina bezoeken.

Adres Intratuin Rosmalen

Het adres van Intratuin Rosmalen is Empelseweg 9, maar de ingang bevindt zich aan De Blauwe Sluisweg. Zowel vanaf station Rosmalen als station Den Bosch kun je Intratuin Rosmalen goed bereiken met de fiets. Het tuincentrum ligt vlak naast de A59, dus je kunt ook met de auto komen. Bovendien is er bij het tuincentrum een oplaadpunt voor een elektrische auto, en kun je een aanhangwagen verhuren als je een nieuw tuinmeubelset hebt gekocht. Je kunt contact opnemen met Intratuin Rosmalen via 073-528 0000 of vul het contactformulier in op deze pagina.

Een luxe high tea in Rosmalen

In de Proeftuin van Intratuin Rosmalen worden heerlijke high tea’s geserveerd. Reserveer de high tea voor minimaal 2 personen minimaal 2 dagen van tevoren. Je kunt ook een high tea bij Intratuin Rosmalen cadeau doen met de high tea cadeaukaart. Liever spontaan wat eten tijdens je bezoek? De Proeftuin maakt ook heerlijke lunches, of geniet gewoon van een kopje koffie. Bestel daar een overheerlijke Bossche bol bij!

Intratuin Rosmalen aanbiedingen

Voor actuele aanbiedingen bij Intratuin Rosmalen kun je de wekelijkse folder bekijken. De Intratuin Rosmalen folder staat bomvol met kortingen op onder andere planten, tuinmeubelen en allerlei spullen voor de moestuin. Bezoek Intratuin Rosmalen eens op zaterdagen waarop het tuincentrum Vroege Vogelkorting heeft, dan profiteert je nog van extra kortingen op het assortiment. De data van de Vroege Vogelkorting worden vermeld op de website.

Workshops bij Intratuin Rosmalen

Intratuin Rosmalen organiseert bijna iedere week wel een workshop voor zowel kinderen als volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Moederdag- of Vaderdagcadeau knutselen voor kinderen
 • Bloemenhaarkrans maken
 • Op onderzoek uit in de speurtuin
 • DIY Terrarium
 • Ieder jaar een spectaculaire kerstshow

Intratuin Rosmalen kerstshow

Vanaf half oktober staat de kerstshow bij Intratuin Rosmalen weer klaar. Een speciaal hoekje van het kerstdorp in Eftelingstijl, groots versierde kerstbomen in de nieuwste kersttrends en prachtige kerststukjes. Je kijkt je ogen uit! Intratuin Rosmalen stak Kerst 2017 in een Frans jasje: Paris by night. Met Kerst gelden bij Intratuin Rosmalen andere openingstijden, deze worden vermeld op de website en op deze pagina. Hier worden ook de kortingen op kerstartikelen aangekondigd, mooi meegenomen voor volgend jaar!

Intratuin dier Rosmalen

Bij Intratuin Rosmalen kun je ook terecht voor alles wat het hart van je huisdier maar begeert! Zo vind je in het assortiment hoogwaardige diervoeding, of speciaal hondenvoer of kattenvoer voor een gevoelige huid of blaas. Je kunt je huisdier ook langsbrengen bij de dierenarts voor een check-up.

Werken bij Intratuin Rosmalen

Bij Intratuin Rosmalen zijn er regelmatig vacatures beschikbaar voor verkopers en weekendhulpen. Solliciteer bijvoorbeeld voor hulpkracht in de Proeftuin, kassamedewerker of stuur een open sollicitatie. Bij Intratuin Rosmalen kun je ook stage lopen als je bijvoorbeeld een opleiding binnen de agrarische sector doet.