Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Breda

Terheijdenseweg 296
Breda, 4826 AA

076-5812500b.romme@breda.intratuin.nl

Beoordeling

Intratuin Breda is één van de vele prachtige vestigingen van deze groenketen. Het assortiment is verdeeld in de categorieën:

 • Buiten;
 • Binnen;
 • Dieren;
 • Koken.

In de wekelijkse reclamefolder van Intratuin staan regelmatig leuke aanbiedingen en inspirerende foto's. De openingstijden van Intratuin Breda treft u hieronder aan onder het kopje 'Openingstijden'. Bent u van plan om uw tuin, keuken of huisdier eens goed onder handen te nemen dan ben u bij deze vestiging van Intratuin in de provincie Noord-Brabant aan het juiste adres!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Breda?
 • Maandag09:30 - 17:30
 • Dinsdag09:30 - 17:30
 • Woensdag09:30 - 17:30
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 17:30
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag11:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Kooiker 2020-05-04 07:16:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het is 1 fijne en overzichtelijk winkel en niet te duur. En klant vriendelijk 2 kleine minpuntjes als er iets in de reclame is moet je het in de gaten houden dat het verrekend wordt staat niet in de kassa. En dat er vaak maar 1 kassa open is terwijl het druk is maar voor de rest prachtig winkel ook na de verbouwing.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ilse 2018-04-17 07:26:00

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Aanbiedingen zijn erg leuk, maar bij de kassa staan de aanbiedingen niet in het kassasysteem. Voor 45 euro gekocht en 6 Euro terug moeten halen omdat ze de aanbiedingen niet op de kassabon verwerkt waren. In de rij bij de kassa, daarna na de klantenservice en toen weer in de rij bij de kassa. Volgens klantenservice worden de aanbiedingen helaas niet in de kassa opgeslagen. De kassiere moet dit zelf weten, dus niet. En als je als klant iets zegt wordt je naar de klantenservice verwezen. Onnodig van rij naar rij. OPLETTEN dus!! Misschien kan intratuin hun kassa systeem aanpassen. Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Q van Genderen 2017-12-03 15:43:00

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We wilden de kerst afdeling bekijken. Die was prachtig. Wat een sfeer. Maar toen we bij de kassa kwamen was er maar 1 kassa open en er stond een hele rij met mensen om af te rekenen. Helaas ging de tweede kassa pas na 15 minuten open. Wilde bijna mijn kar laten staan en weggaan. Dat kan volgens mij beter.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Breda heeft volop inspiratie voor je tuin en huis, met meer dan 13.000 m2 tuinplezier! Elk seizoen vind je bij dit tuincentrum de nieuwste trends aan onder andere kamerplanten en tuinmeubelen. Op deze pagina vind je de openingstijden en het adres van Intratuin Breda. Contact opnemen met Intratuin Breda? Dat kan via het contactformulier.

Openingstijden Intratuin Breda

Intratuin Breda is elke dag geopend vanaf 09.30 uur en sluit om 17.30 uur. Op donderdagavond houdt Intratuin Breda koopavond, extra lang shoppen dus! Ook heeft Intratuin Breda elke zondag koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur. Voor afwijkende openingstijden rond de feestdagen, bijvoorbeeld rond kerst, kun je deze pagina in de gaten houden, of bezoek je de Facebookpagina van het tuincentrum.

Intratuin Breda folder

In de folder van Intratuin Breda vind je elke week nieuwe aanbiedingen en leuke acties! De folder vind je op onze folderpagina. Naast aanbiedingen voor bijvoorbeeld tuinmeubelen en barbecues, lees je ook handige tuintips en kun je meedoen aan winacties. Voor meer inspiratie en evenementen houd je de Facebookpagina van Intratuin Breda in de gaten.

Bezoek Intratuin Breda

Het adres van Intratuin Breda is Terheijdenseweg 294 in het noorden van Breda. Het tuincentrum is met de auto goed te bereiken via de N285. Vanuit het centrum ben je maximaal 10 minuten onderweg met de auto. Kom je uit Oosterhout? Dan is het ongeveer 15 minuten rijden. Zelfs vanuit Roosendaal is Intratuin Breda slechts 20 minuten! Mocht je op zoek zijn naar een speciaal product dat niet verkrijgbaar is bij Intratuin Breda, dan kunt u ook terecht bij Intratuin in Tilburg. Natuurlijk kun je je bestelling ook laten bezorgen door Intratuin Breda.

Workshops en rommelmarkten

Intratuin Breda is erg populair vanwege de grootste rommelmarkt van de stad. Elk jaar organiseert het tuincentrum op het parkeerterrein een vlooienmarkt waar iedereen zijn waren kan verkopen, van tuingereedschap tot speelgoed. In 2018 stonden er 200 kramen met genoeg spullen om je een halve dag zoet te houden. In het tuincentrum zelf zijn er ook regelmatig leuke workshops en evenementen, denk bijvoorbeeld aan het maken van een bloemenkrans, of een hangende wilde veldtuin. Tegen een kleine vergoeding is er ook iets te drinken en te eten! Ook komt er een professionele dierenfotograaf langs. Houd de folder in de gaten voor de aankondiging van nieuwe workshops.

Betalen met cadeaukaarten

Geen geld op zak? Geen probleem! Bij Intratuin kun je met wel vier verschillende cadeaukaarten terecht:

 • Intratuin Cadeaukaart
 • VVV Cadeaukaart
 • Fleurop Cadeaukaart
 • Nationale Tuinbon

Natuurlijk kun je ook een cadeaukaart of een high tea cadeaukaart kopen bij Intratuin om cadeau te doen aan iemand!

Kerst en Oud & Nieuw

Aan het einde van het jaar is het een waar spektakel bij Intratuin Breda. Vanaf eind oktober staat er weer een kerstshow klaar waar je je ogen uit kunt kijken. Naast bijzonder gedecoreerde kerstbomen staan er schattige kerstdorpjes in allerlei thema’s en kun je op je gemak een kerstboom uitkiezen. Doe mee aan leuke kerstworkshops of bezoek de kerstinspiratieavond. Na Kerst zijn er allerlei aanbiedingen op de kerstdecoratie. Met Oud & Nieuw kun je bij Intratuin Breda het gaafste vuurwerk uitzoeken, van rotjes en sterretjes tot straatpakketten. Wees er op tijd bij!

Werken bij Intratuin Breda

Alle vacatures van Intratuin Breda zijn te vinden op de vacaturepagina. Het tuincentrum is regelmatig op zoek naar hulpkrachten voor diverse afdelingen tot 15 uur per week. Heeft Intratuin Breda op dit moment geen vacatures openstaan? Dan kun je altijd een open sollicitatie insturen. Of bekijk de vacatures van andere vestigingen, zo is de Intratuin in Halsteren regelmatig op zoek naar weekendkrachten en verkoopmedewerkers. In Tilburg is ook vraag naar kassamedewerkers en medewerkers voor in het tuincafé.