Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 17:30
 • Di09:30 - 17:30
 • Wo09:30 - 17:30
 • Do09:30 - 21:00
 • Vr09:30 - 17:30
 • Za09:00 - 17:30
 • Zo11:00 - 17:00

Intratuin Breda
(18) recensies

Logo Intratuin Breda
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Accepteert creditcard

Reviews Intratuin Breda

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

ilse 17-04-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Aanbiedingen zijn erg leuk, maar bij de kassa staan de aanbiedingen niet in het kassasysteem. Voor 45 euro gekocht en 6 Euro terug moeten halen omdat ze de aanbiedingen niet op de kassabon verwerkt waren. In de rij bij de kassa, daarna na de klantenservice en toen weer in de rij bij de kassa. Volgens klantenservice worden de aanbiedingen helaas niet in de kassa opgeslagen. De kassiere moet dit zelf weten, dus niet. En als je als klant iets zegt wordt je naar de klantenservice verwezen. Onnodig van rij naar rij. OPLETTEN dus!! Misschien kan intratuin hun kassa systeem aanpassen. Dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Q van Genderen 03-12-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We wilden de kerst afdeling bekijken. Die was prachtig. Wat een sfeer. Maar toen we bij de kassa kwamen was er maar 1 kassa open en er stond een hele rij met mensen om af te rekenen. Helaas ging de tweede kassa pas na 15 minuten open. Wilde bijna mijn kar laten staan en weggaan. Dat kan volgens mij beter.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Nikki 02-12-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bredase gezellig in Kerstsfeer, elk jaar weer genieten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

janny de de vries 21-11-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

v o or de tweede keer terug vanuit oosterhout weer een prachtige kerstshow mooi en ruimtelijk goed overzicht . het was weer geweldig.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ans 20-11-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prachtig en overzichtelijk verbouwd, Sinds kort een groente en Fruit afdeling bij de ingang, met kwaliteit producten. een prachtige en geweldige kerstafdeling een lust om daar door te wandelen. in een woord een prachtige en ruim opgezette afdelingen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Breda?

Meer over Intratuin Breda

Intratuin Breda is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Breda, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Breda is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Breda? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Breda draaien: 076-5812500. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Breda is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!