Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Zevenhuizen

Bredeweg 86c
Zevenhuizen, 2761KA

31180333900info@zuidplas.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Zevenhuizen? Dan bent u hier op de goede website! Intratuin Zevenhuizen in Zuid Holland heeft een grote keuze uit kamerplanten, planten voor in de tuin of op het blakon, bomen en struiken. Daarnaast heeft Intratuin Zevenhuizen tuinmeubels, gereedschap, een grote keuze uit barbecues en accessoires om het binnen en buiten sfeervol aan te kleden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan de Intratuin in Zevenhuizen? Deel dan uw ervaringen en schrijf op deze pagina een recensie! Hieronder staan de actuele openingstijden van tuincentrum Intratuin in Zevenhuizen. Is dit tuincentrum niet open op zondag?  op deze pagina vindt u tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Zevenhuizen?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Jolanda Schoorel 2017-12-02 13:55:00

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig tuincentrum. Groot assortiment. Voor ieder budget. En met kerst is het helemaal geweldig. Onze kleinzoon van 2,5 is daar dan niet weg te slaan. Heerlijk toch een winkel die ook aan de kleintjes denkt? Super!!!!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Carla van de Loo 2017-11-17 18:45:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mooi en gezellig tuincentrum. En ieder jaar een schitterende kerstshow.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mathild Kam 2017-11-10 10:38:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben en fan van Intra Tuin Zeenhuizen. Alleen wat mij (ons) afgelopen woensdag overkwam, kan ik no steeds niet begrijpen. We zijn zo teleurgesteld in de Kerst afdeling. Sfeerloos, geen creativiteit. Wat is daar gebeurd . Wij zijn donderdag naar Pijnakker gegaan. Volgende week krijg ik familie over, speciaal om naar Intra Tuin te gaan, maar ik ga weer naar Pijnakker. Jammer het is niet anders.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Zevenhuizen ligt in Zuid-Holland, waar het altijd reuzegezellig is! Naast benodigdheden voor het inrichten van de tuin, vind je er ook kamerplanten en huisdecoratie. Intratuin Zevenhuizen organiseert ook leuke workshops voor kinderen én volwassenen. Op deze pagina vind je onder andere de openingstijden en het adres van Intratuin Zevenhuizen.

Openingstijden Intratuin Zevenhuizen

Voor de openingstijden van Intratuin Zevenhuizen ben je hier op de juiste plek. Bekijk alle openingstijden in het overzicht. Het tuincentrum is elke dag vanaf 9.30 uur open, behalve op zondag, dan is Intratuin Zevenhuizen open vanaf 12.00 uur. Intratuin Zevenhuizen heeft dus elke zondag koopzondag tot 17.00 uur! Iedere donderdag- en vrijdagavond heeft het tuincentrum koopavond tot 21.00 uur. Voor afwijkende openingstijden van Intratuin Zevenhuizen rond de feestdagen kun je deze pagina en de website in de gaten houden.

Bezoek Intratuin Zevenhuizen

Het adres van Intratuin Zevenhuizen is Bredeweg 86c en ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Rotterdam en Den Haag met de auto. Vanaf Gouda of Zoetermeer ben je er al in 15 minuten. Zeker weten of Intratuin Zevenhuizen open is? Neem contact met het tuincentrum op via 0180-333 900, of check de openingstijden van Intratuin Zevenhuizen op deze pagina.

Tuincafé voor ontbijt en high tea

Intratuin Zevenhuizen heeft een heel gezellig tuincafé waarin je terecht kunt voor een vers kopje koffie en een luxe punt appeltaart. Liever bij Intratuin Zevenhuizen ontbijten? Een ontbijtje kost maar 2,95! Nuttig het ontbijt voor 11.00 uur en laad je op, klaar om het tuincentrum te ontdekken. Heb je een vrije dag? Ga voor een high tea bij Intratuin Zevenhuizen met verse tee, mini-muffins, kokosmakronen en heerlijke hartigheden zoals soep en mini-broodjes. Reserveer de high tea bij Intratuin Zevenhuizen twee dagen van tevoren.

Service bij Intratuin Zevenhuizen

Bij deze vestiging van Intratuin kun je voor nog veel meer dingen terecht. Je kunt hier de nationale tuinbon en de VVV cadeaubon inleveren, of aanschaffen om zelf cadeau te doen. Ook is er een oplaadpunt voor de elektrische auto én je fiets, mocht je van ver weg komen. Huur hier je aanhangwagen en- of busje, als je aankopen niet in de auto passen. En aangezien Intratuin Zevenhuizen elke dag koopzondag heeft, is er genoeg tijd om heen en weer te rijden!

Workshops en evenementen bij Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen organiseert regelmatig de leukste workshops en evenementen. Voor 2,50 inclusief wat lekkers zijn de kinderen zo een tijdje zoet. Denk aan het maken van zeedierenmaskers en bloemstukken voor in je haar. Andere leuke evenementen:

 • Dierenfotograaf voor een professionele foto.
 • Tuinontwerpstudio: tuinadvies door een professionele tuinarchitect een tuinschets laten maken.
 • De kerstshow bij Intratuin Zevenhuizen: Laat je onderdompelen in de kerstsfeer en doe inspiratie op voor je eigen kerst met Intratuin Zevenhuizen.
 • Regelmatig winacties voor bijvoorbeeld kamerplanten en boeken.

Via de Intratuin Zevenhuizen folder word je op de hoogte gehouden van evenementen en acties bij dit tuincentrum.

Aanbiedingen uit de folder

Elke week zijn er weer nieuwe aanbiedingen in alle vestigingen van Intratuin. Deze vind je in de folder van Intratuin Zevenhuizen, die je op onze folderpagina kunt vinden. Er zijn regelmatig kortingen op dierenbenodigdheden en planten. Goed in de gaten houden dus!

Intratuin Zevenhuizen vacatures

Op zoek naar een bijbaan? Intratuin Zevenhuizen is regelmatig op zoek naar scholieren die willen helpen op verschillende afdelingen, in het tuincafé voor het klaarmaken van het ontbijt of een high tea, of aan de kassa. Achter de schermen van het tuincentrum bevinden zich nog veel meer medewerkers die zich bezighouden met logistieke werkzaamheden en marketing. Ben je geïnteresseerd in deze functies? Deze werkzaamheden vinden plaatsen in het servicecentrum in Woerden en het Groencentrum in Aalsmeer, plaatsen die goed te bereiken zijn vanuit Zevenhuizen. Heeft Intratuin Zevenhuizen op dit moment geen vacatures? Houd de vacaturepagina in de gaten voor vacatures bij andere vestigingen van Intratuin.