Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 21:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:00 - 18:00
 • Zo12:00 - 17:00
Intratuin Sliedrecht

Intratuin Sliedrecht
(3) recensies

Logo Intratuin Sliedrecht
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé

Reviews Intratuin Sliedrecht

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mirella de Keijzer 31-07-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum wat een leuke collectie heeft met niet alleen planten. Het gehele assortiment wat zich aanpast aan seizoen maakt het leuk. Ook als je eigenlijk geen plant nodig heb kom je altijd met wat thuis. nu zijn de accessoires voor in de tuin ook zo leuk en dan straks de herfstartikelen weer, Echt superleuk ! Personeel ook altijd zeer vriendelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mw. Letter 28-03-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi gezellig tuincentrum fijn om door te struinen, lekkere koffie onderweg en schitterende bloemen en planten voor een goede prijs.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

s.boer 23-01-2012

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

intra tuin ja daar kan ja een hele brief van schrijven klant vriendelijk je kunt de leukste dingen kopen een leuk precentje ,een bloemetje;plantjes voor de tuin potten .mooie sierspulletjes voor in huis .alles voor een gezellige aankleding voor buiten en binnen.leuke diertjes voor de kinderen ook voor de honger en de dorst kun je er terecht te veel om op te noemen menssen trek er een lekker dagje op uit allemaal naar intra tuin
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Sliedrecht?

Meer over Intratuin Sliedrecht

Intratuin Sliedrecht is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sliedrecht, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Sliedrecht is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sliedrecht? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Sliedrecht draaien: 0184-499990. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Sliedrecht is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!