Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bij Tuincentrum Intratuin in Sliedrecht kunt u planten vinden voor in huis maar ook planten, struiken, bomen en overig groen voor uw tuin. Daarnaast heeft deze vestiging een grote afdeling met benodigdheden voor uw (huis)dieren en allerlei woon- en keuken accessoires. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan Intratuin in Sliedrecht? Schrijf uw ervaringen op deze pagina! 

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Sliedrecht?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 18:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Mirella de Keijzer 2016-07-31 10:09:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum wat een leuke collectie heeft met niet alleen planten. Het gehele assortiment wat zich aanpast aan seizoen maakt het leuk. Ook als je eigenlijk geen plant nodig heb kom je altijd met wat thuis. nu zijn de accessoires voor in de tuin ook zo leuk en dan straks de herfstartikelen weer, Echt superleuk ! Personeel ook altijd zeer vriendelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mw. Letter 2016-03-28 09:56:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi gezellig tuincentrum fijn om door te struinen, lekkere koffie onderweg en schitterende bloemen en planten voor een goede prijs.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

t elkerbout-lamers 2015-12-26 07:46:24

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik vind het een mooi tuincentrum,met veel keuze in planten etc. erg mooi om door heen te lopen.ook heel vriendelijk personeel,als je wat vraagt weten ze het ook .vind het alleen jammer dat je niet buiten kan zitten bij de koffiehoek,terwijl er wel ruimte genoeg is om het te realiseren.het zou fijn zijn in de zomer. voor de klanten die roken of willen kletsen ,even bijkomen van het wandelen door het centrum.ik blijf hopen dat het er eens van komt.verder prima centrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Sliedrecht bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. Deze vestiging van Intratuin is bijna elke dag geopend, maar Intratuin Sliedrecht is niet op zondag open. Gelukkig heeft Intratuin Sliedrecht op donderdag- en vrijdagavond koopavond. Genoeg tijd om de plantenafdeling en alles voor de inrichting van huis & tuin te bekijken! Doe ook mee aan een workshop en drink een kopje koffie in het tuincafé. Bekijk eerst de openingstijden van Intratuin Sliedrecht op deze pagina. Wil je contact opnemen met Intratuin Sliedrecht? Het adres en het telefoonnummer van Intratuin Sliedrecht is hier ook te vinden.

Openingstijden Intratuin Sliedrecht

Intratuin Sliedrecht is elke dag open vanaf 9.30 uur, op zaterdag gaat Intratuin Sliedrecht om 9.00 uur open. Intratuin Sliedrecht is niet op zondag open, maar als Intratuin Sliedrecht koopzondag heeft, wordt dit vermeld op deze pagina of op Facebook. Een Intratuin bezoeken die wel koopzondag heeft? Bezoek dan Intratuin Breda of Intratuin IJsselstein. Op donderdagavond en vrijdagavond is Intratuin Sliedrecht tot 21.00 uur open. Voor afwijkende openingstijden kun je de Facebookpagina van Intratuin Sliedrecht raadplegen, of deze pagina in de gaten houden. Voor meer openingstijden kun je ook de website van Intratuin Sliedrecht bezoeken.

Bezoek Intratuin Sliedrecht

Intratuin Sliedrecht bevindt zich aan de Prisma 200. Vanuit Dordrecht bereik je het tuincentrum al binnen 15 minuten met de auto. Vanuit Rotterdam is Intratuin Sliedrecht iets verder en kost het ongeveer 30 minuten met de auto. Intratuin Sliedrecht ligt in de buurt van treinstation Hardinxveld, dus je kunt ook met de trein vanuit Dordrecht of Rotterdam komen. Eerst checken of Intratuin Sliedrecht wel open is? Het telefoonnummer van Intratuin Sliedrecht is 0184-499 990, of vul het contactformulier in op deze website.

Folder Intratuin Sliedrecht

De nieuwste aanbiedingen van Intratuin Sliedrecht vind je elke week in de folder, bekijk hem op onze folderpagina. Hier vind je ook folders van andere tuincentra. De folder van van Intratuin Sliedrecht staat boordevol met woon- en tuininspiratie, en je weet meteen welke workshops eraan komen. De workshops die Intratuin Sliedrecht organiseert worden ook op de Facebookpagina aangekondigd. Via deze weg laat Intratuin Sliedrecht ook weten wanneer het weer mogelijk is om vuurwerk te kopen!

Tuincafé Intratuin Sliedrecht

In het tuincafé van Intratuin Sliedrecht kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Je kunt er ook terecht voor een gezellige high tea met kruidenthee en heerlijke hapjes. Reserveer de high tea minimaal 2 dagen van tevoren.

Workshops en evenementen bij Intratuin Sliedrecht

Bij Intratuin Sliedrecht is er nog veel meer te doen dan gave kamerplanten en uitbundige krabpalen te bekijken. Er worden regelmatig workshops en evenementen georganiseerd. Tegen een kleine vergoeding kun je een gave DIY doen. Een greep uit de evenementen:

 • Plantenruilbeurs
 • Droomkrans met droogbloemen
 • Vogelmobiel maken
 • Huisdier laten fotograferen

Ook voor kinderen is er genoeg te doen:

 • Speurtocht door de speurtuin
 • Beestachtige cupcakes maken
 • Bloemstuk in je haren

Kerstartikelen en vuurwerk bij Intratuin Sliedrecht

Aan het einde van het jaar kun je bij Intratuin Sliedrecht niet alleen terecht voor een prachtige kerstshow met de nieuwste trends aan kerstartikelen, maar ook voor gaaf vuurwerk. Bestel je vuurwerk op tijd, zodat je verzekerd bent van een echt spektakel aan het begin van het nieuwe jaar. Na de kerstshow heeft Intratuin Sliedrecht veel aanbiedingen bij de kerstafdeling, houd hiervoor de folder en Facebook van Intratuin Sliedrecht in de gaten.

Werken bij Intratuin Sliedrecht

Bij Intratuin Sliedrecht is regelmatig op zoek naar medewerkers, bijvoorbeeld als weekendhulp of fulltime medewerker in een afdeling van het tuincentrum. Als er bij Intratuin Sliedrecht geen vacatures beschikbaar zijn, kun je ook een open sollicitatie sturen, of bij het servicekantoor in Woerden kijken. Hier zijn ook stageplekken beschikbaar.