Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Geleen

Egelantier 19
Geleen, 6163RB

046-4525111info@geleen.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Intratuin Geleen in Geleen? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Intratuin in Geleen is één van de vele mooie vestigingen van deze tuincentrumketen. Naast een zeer groot assortiment planten voor binnen en buiten heeft deze Intratuin in Limburg ook alles voor lange zomeravonden in de tuin met de barbecue of gezellige dagen binnen, tijdens de winterperiode. Dit tuincentrum in de provincie Limburg heeft alles om uw huis sfeervol aan te kleden. Hieronder staan de openingstijden van tuincentrum Intratuin in Geleen vermeld. Dit tuincentrum niet open op zondag? kijk voor tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben hier.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Geleen?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 18:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Keke 2018-10-08 10:51:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Er was geen parkeerplaats voor mijn paard, heb niets kunnen kopen hierdoor
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Paulussen Nicole 2018-05-24 16:50:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Komen zeer regelmatig naar Intratuin Geleen. Mooie en gezellige winkel, uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel, vinden over het algemeen dat de Nederlanders heel vriendelijk zijn. En een lekker broodje met een tas koffie hoort er ook telkens bij.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Me 2017-12-01 21:35:00

13 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

2 weken geleden hebben we een bezoek gebracht aan Intratuin Geleen en in het Tuincafe gegeten. Een panini caprese en kroketten met brood. De salade was half vergaan, de komkommer uitgedroogd alsof de plakjes al 2 dagen geleden waren gesneden. Dit op beide borden hetzelfde. Daarnaast zat op een van de borden een haar tussen de salade. De dames achter de kassa leken de schuld meer af te schuiven met de reactie: "O ja, ik weet niet wie de gerechten heeft gemaakt. Dank je wel." Salade in zo'n staat kan iemand goed ziek maken afgezien dat het onsmakelijk is als er een vreemde haar tussen je eten zit. Daarnaast zaten er aangekoekte resten op het 'schone' bestek. Dit volgens Cox & Co's eigen garantie, de 7 tevredenheden, eerst naar hen zelf gemaild, maar helaas een week later nog geen enkele reactie. Zeer teleurstellend en hierdoor zullen we niet meer snel deze intratuin bezoeken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Geleen ligt tussen Geleen en Sittard in de provincie Limburg. Een bezoekje aan deze vestiging van Intratuin is een hele belevenis, naast kamerplanten en tuinmeubelen vind je er ook een dierenwereld en kun je er een heerlijke high tea nuttigen. Met Kerst wordt er een prachtige kerstshow neergezet. Bekijk deze pagina voor de openingstijden van Intratuin Geleen.

Openingstijden Intratuin Geleen

Intratuin Geleen is elke dag open vanaf 9.30 uur, op zaterdag al vanaf 9.00 uur. Ook heeft Intratuin Geleen elke zondag koopzondag tot 17.00 uur. Bezoek het tuincentrum ook op de koopavond: op donderdagavond is Intratuin Geleen open tot 20.00 uur. Via deze pagina houden we je op de hoogte van afwijkende openingstijden van Intratuin Geleen. Rond Kerst houdt Intratuin Geleen regelmatig extra koopavonden en met carnaval is het tuincentrum gesloten. Voor meer openingstijden kun je ook de website en de Facebookpagina van Intratuin Geleen in de gaten houden.

Bezoek Intratuin Geleen

Het adres van Intratuin Geleen is Egelantier 19. Vanuit het centrum van Geleen en Sittard bereik je Intratuin Geleen met de auto binnen 10 minuten. Vanaf station Sittard kun je een bus nemen die je naar het tuincentrum brengt. Intratuin Geleen is vanuit Maastricht ook prima te bereiken: met de auto doe je er 20 minuten over. Zeker weten of Intratuin Geleen open is? Je bereikt Intratuin Geleen via de telefoon: 046-452 5111, of neem contact op met het tuincentrum via het contactformulier op deze website.

Inspiratie uit de folder van Intratuin Geleen

Intratuin Geleen zet elke week de folder op de Facebookpagina. In de folder zie je de aanbiedingen van de week en geeft Intratuin ook tips voor het inrichten van de woonkamer met kamerplanten. Erg leuk om te lezen dus! Via de folder blijf je ook op de hoogte van workshops en evenementen die worden georganiseerd bij Intratuin Geleen.

Een gezellige high tea in Geleen

Een high tea kun je thuis organiseren, maar het is ook heel leuk om een high tea bij Intratuin Geleen te doen. Geniet van verse kruidenthee en heerlijke zoetige en hartige hapjes. De high tea bij Intratuin Geleen kun je van maandag tot en met zaterdag nuttigen. Reserveer de high tea wel even minimaal twee dagen van tevoren. Na de high tea kun je vrolijk en kleurrijk servies van Blond Amsterdam uitkiezen en mee naar huis nemen, voor je eigen high tea. Of geef een high tea cadeaukaart aan een vriend(in), een goede reden om samen weer terug te komen!

Dierenwereld Intratuin Geleen

Bij Intratuin Geleen vind je een grote dierenafdeling, met onder andere hondenvoer, krabpalen, kattenbakken, vogelkooien en speelgoed voor knaagdieren. Voor de dieren in de tuin is er heerlijk vogelvoer en de leukste vogelhuisjes. Op zondagen is er een kattentrimster aanwezig in de dierenwereld van Intratuin Geleen. Ideaal om de lange lokken van je kat even bij te laten knippen!

Een cadeau van Intratuin Geleen

En bos bloemen, een leuk beeldje voor in de tuin, een kamerplant… soms is het lastig om een cadeau uit te kiezen, vooral voor mensen die alles al hebben. Geef dan een cadeaukaart! Dan kan de ontvanger zelf een cadeau uitkiezen. Of heb je zelf nog een stapel cadeaukaarten liggen? Deze cadeaukaarten neemt Intratuin Geleen aan:

 • Intratuin Cadeaukaart
 • VVV Cadeaukaart
 • Fleurop Cadeaukaart
 • Nationale Tuinbon

Kerst bij Intratuin Geleen

Een kerstshow bezoeken bij Sittard? Intratuin Geleen pakt elk jaar uit met Kerst. Zo organiseert het tuincentrum een kerstinspiratieavond met workshops en demonstraties en is er een inpakservice. Na de kerstshow is er ruime uitverkoop op kerstartikelen, houd hiervoor de folder van Intratuin Geleen in de gaten.