Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo13:00 - 17:00
Life & Garden Hulst

Life & Garden Hulst
(4) recensies

Logo Life & Garden Hulst
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Life & Garden Hulst

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Gusta Voet - de Munck 15-04-2017

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

prachtig om rond te lopen !!!, veel variatie , je kan gerust een kopje koffie nemen !! goede service en bediening en wat je niet weet !!! even vragen ..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

marianne Peeters 08-09-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mijn tuinparasol stuk en stralend weer! Ik heb hem naar Live& Garden gebracht , en na enkele uren telefoon! De parasol was gerepareerd door een handige medewerker die het draaisysteem vervangen heeft. De rest van de dag doorgebracht onder mijn parasol! Fantastische service ,helemaal gratis ! Dankjewel medewerkers van Live & Garden Hulst!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

nathalie dupont 30-10-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ben er vandaag voor t eerst geweest en ik viel van de ene verbazing in de andere! mooi ingericht, overzichtelijk, vriendelijke medewerkers, ruimte om op je gemak te kijken, enorm assortiment, grote parking. Ik ga zeker nog langs en raad het iedereen aan die van planten in- en outdoor en decoratie houdt. Bloemschikkers komen er ook aan hun trekken. Machines voor de tuin zijn er ook. Ja, k heb genoten van mijn uurtjes aldaar :-D
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

den dunnen 27-12-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Bij Life & garden krijg je echt goede survice. zo kocht ik laatse de skipiste (luville kerst huisjes). deze bleek achteraf niet helemaal compleet te zijn. ik belde op naar life & garden en nu mag ik deze onderdelen gewoon weer komen ophalen. ook kreeg ik direct excusses voor het ongemak. voor mij vediend life & garden echt een dikke pluim.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Life & Garden Hulst?

Meer over Life & Garden Hulst

Life & Garden Hulst is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hulst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Life & Garden Hulst is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zeeland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hulst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Life & Garden Hulst draaien: 0114-313738. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Life & Garden Hulst is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!