Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Meppel

Berggiersweg 1
Staphorst, 7951KC

0522-274100info@meppel.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Meppel? Dan bent u hier op het goede adres! Intratuin Meppel heeft een warme en uitnodigende sfeer en is daarom hét tuincentrum om inkopen te doen voor uw tuin, uw huis en uw dier. Maar ook voor gereedschap, meststoffen en erfafscheiding kunt u bij deze Intratuin in Meppel terecht. Leuke ervaring? Tevreden over het assortiment? Schrijf dan een recensie over Intratuin Meppel! Hieronder vindt u de openingstijden van tuincentrum Intratuin in Meppel. Geen koopzondag bij Intratuin in Meppel? Klik hier voor een overzicht van alle tuincentra die koopzondag hebben bij u in de buurt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Meppel?
 • Maandag10:00 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dulst 2016-10-18 18:34:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Aangezien wij op vakantie zijn in deze streek hebben we eerst even gekeken op het internet wat we konden verwachten. Er staat heel duidelijk dat het tuincentrum al helemaal in de kerstsfeer zou zijn maar toen we na bijna een half uur rijden aan kwamen bleek dat wel wat te enthousiast beschreven........... er stond anderhalve kerstboom en hele ruimtes waren nog leeg en kaal Ze waren wel wel bezig met opbouwen maar dan heb je daar ook alles mee gezegd. Teleurstelling alom. Advies zet geen dingen op je website die nog niet gerealiseerd zijn!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C. van Aalst 2016-06-01 15:36:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

In het algemeen ben ik zeer positief over Intratuin Meppel, maar vandaag had ik toch een slechte ervaring. Bij de ingang staat een prijsaanduiding van €4,99 terwijl op de plantjes zelf een prijs van €3,99 staat. Ik melde dat aan de medewerwerker en vroeg geef Intratuin dan ook korting , gebruikelijk bij supermarkten, ik kreeg als antwoord nee dat doen wij niet en wij kunnen ook fouten maken basta. Ik dacht vriendelijk is maar alles en ik heb de fout niet gemaakt . Ik ben maar verder gaan winkelen maar toch teleurgesteld over de aanpak. Met vriendelijke groet, Cocky van Aalst
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Nelleke jonkman 2015-11-05 12:28:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel veel assortiment Service is erg goed Prijsverhouding is prima Winkelen bij Intratuin Meppel is een ontspannende bezigheid, met veel kijkplezier
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Meppel ligt ten zuiden van Meppel, in Drenthe en is elke dag open. Bij deze vestiging van Intratuin kun je natuurlijk terecht voor alles voor in de tuin, zoals tuinmeubelen en barbecues, maar ook voor woondecoratie afgestemd op de trends van het seizoen. Ook kun je terecht voor een heerlijke high tea bij Intratuin Meppel en kun je je aankopen thuis laten bezorgen. Op deze pagina vind je alle informatie van Intratuin Meppel.

Bezoek Intratuin Meppel

Intratuin Meppel ligt aan de Berggiersweg 1 in Staphorst. Bezoek je Intratuin Meppel vanuit Staphorst? Met de auto is het nog geen 10 minuten rijden. Er gaat ook een bus vanuit Staphorst, maar dan is het tuincentrum nog wel 10 minuten lopen vanaf de bushalte. Of neem de fiets, vanuit Staphorst is Intratuin Meppel maar een kwartier. Daarna kun je in het restaurant genieten van een kopje koffie of een heerlijke lunch! Vragen voor het tuincentrum? Het telefoonnummer van Intratuin Meppel is 0522-274 100.

Intratuin Meppel openingstijden

Intratuin Meppel is iedere dag geopend, behalve op zondag. Intratuin Meppel houdt zelden koopzondag, maar op feestdagen zijn ze wel vaak geopend, zoals Tweede Pinksterdag. Op deze website en op de website van Intratuin Meppel kun je zien wanneer het tuincentrum koopzondag heeft. Eventueel kunt u Intratuin Zwolle bezoeken, deze is wel geopend op zondag. Op donderdagavond kun je extra lang winkelen bij Intratuin Meppel, dan is het tuincentrum tot 21.00 uur geopend.

Intratuin Meppel folder

Iedere week vind je nieuwe aanbiedingen en acties bij Intratuin Meppel. Deze staan overzichtelijk in de folder en kun je vinden op onze folderpagina. Intratuin heeft ook regelmatig leuke magazines en lookbooks voor het tuinleven, zoals voor barbecues en kamerplanten. In de folder vind je ook de evenementen en workshops die worden georganiseerd. Zo heeft Intratuin Meppel de volgende workshops al georganiseerd:

 • Kidsworkshop bloemenpers versieren
 • Kidsspeurtocht Leven in de Tuin
 • Workshop kruidenkrans
 • Decoratie maken voor Kerst of Pasen

Houd de Facebookpagina van Intratuin Meppel in de gaten voor de actuele evenementen.

Genieten bij Intratuin Meppel

Breng een bezoekje aan het tuincafé van Intratuin Meppel en geniet tot 10.30 uur van een ontbijtje voor maar 3,95. Ook kun je genieten van een lunch en voor kinderen is er een speciaal kidsmenu voor 4,95! Of reserveer een high tea met een vriend of vriendin. Na je bezoek aan het restaurant kun je snuffelen tussen de lekkernijen en de serviesafdeling, met het leukste servies van Blond Amsterdam. Ook vind je er verse koffiebonen, thee van Mr Jones en allerlei keukengerei.

Kerst bij Intratuin Meppel

Ieder jaar zet Intratuin Meppel weer een adembenemende kerstshow neer. Het tuincentrum wordt omgebouwd tot waar kerstparadijs met prachtig versierde kerstbomen in de nieuwste kersttrends. Vanaf eind oktober kun je de kerstshow van Intratuin Meppel bezoeken, de kerstdorpjes bekijken en inslaan voor je eigen kerst thuis. Houd de openingstijden van Intratuin Meppel rond Kerst in de gaten, zodat je precies weet wanneer de kerstshow te bezoeken is.

Vacatures bij Intratuin Meppel

Bij Intratuin Meppel staan regelmatig vacatures open voor onder andere hulpkrachten en weekendhulpen. Ideaal als bijbaantje om iets bij te verdienen als scholier of student. Houd de Facebookpagina in de gaten voor alle actuele vacatures en laat je reactie achter via de website. Bekijk ook eens de vacatures bij Intratuin Zwolle als er bij Intratuin Meppel geen geschikte vacatures te vinden zijn. Zwolle ligt op 20 minuten van Meppel met de auto.

Service van Intratuin Meppel

Intratuin Meppel heeft nog veel meer servicemogelijkheden, naast bezorging. Zo kun je ook je pakketje hier laten afleveren en ophalen bij het PostNL pakketpunt. Daarnaast heeft Intratuin Meppel ook een wecycle bak waar je je elektrische apparaten in kwijt kunt.