Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Drachten

Dukaat 1
Drachten, 9207 MB

0512 540999info@drachten.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin Drachten in Opeinde? Dan bent u hier op het goede adres! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin heeft dit tuincentrum in Friesland prachtige modeltuinen die als inspiratiebron dienen. Ook kunt u bij Tuincentrum Intratuin Drachten in Opeinde terecht voor bollen en zaden, potten en bakken en mooie sfeerartikelen voor in en om het huis. Tuincentrum Intratuin Drachten in Opeinde heeft een ruime parkeergelegenheid. Hieronder treft u de actuele openingstijden van Intratuin Drachten in Opeinde. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Opeinde.

 

Hieronder treft u de actuele openingstijden van Tuincentrum Intratuin Drachten. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Drachten.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Drachten?
 • Maandag10:00 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

marijke terluin 2012-10-28 22:48:35

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gezellige winkel, leuk personeel. veel verschillende artikelen. vooral de lady's night vlak voor de kerst is altijd super leuk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Bij intratuin Drachten kun je terecht voor veel inspiratie op het gebied van huis, tuin, terras en dier. Ieder seizoen kun je weer geheel nieuwe ideeën op doen in Drachten. Vakkundige medewerkers kunnen je altijd voorzien van advies en meer informatie. Daarnaast kun je ook voor een ontspannen uitje naar Intratuin Drachten, want je kunt even bijkomen in de gezellige proeftuin, of een leerzame workshop volgen! 

Intratuin Drachten

Bij Intratuin Drachten vind je een compleet assortiment op het gebied van wonen en tuinieren. Je kunt hier terecht voor onder andere:

 • Kamerplanten
 • Tuinplanten
 • Potterie
 • Kerst artikelen
 • Tuinmeubelen
 • Woon accessoires
 • Barbecues 

Dieren benodigdheden

En nog veel meer! Er zijn altijd vakkundige medewerkers die je kunnen voorzien van advies en informatie indien gewenst. En zoals het assortiment zich aanpast naar de seizoenen, kun je ook tussendoor bijkomen bij De Proeftuin voor een seizoensgebonden lunch. 

Openingstijden Intratuin Drachten

Intratuin Drachten is van maandag tot en met zaterdag geopend. Ook zijn er geregeld koopzondagen waar je terecht kunt. De reguliere openingstijden zijn als volgt: op maandag is Intratuin Drachten geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, op dinsdag en woensdag van 9.30 uur tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Intratuin Drachten koopzondag

Intratuin Drachten heeft regelmatig koopzondagen. De aangepaste openingstijden kun je ook vinden via Tuincentrum Overzicht. Zo is deze vestiging bijvoorbeeld gedurende de maanden november en december iedere zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er maandelijkse koopzondagen aan het einde van iedere maand. 

Intratuin Drachten telefoonnummer

Wil je contact opnemen met Intratuin Drachten? Je kunt diverse contactgegevens vinden via de informatie pagina van Tuincentrum Overzicht. Intratuin Drachten is telefonisch te bereiken via 0512-540999, of via de mail naar info@drachten.intratuin.nl.

Intratuin Drachten in Drachten

Je kunt bij Intratuin Drachten terecht voor een zeer uitgebreid en kwalitatief assortiment. Ook vind je hier regelmatig leerzame workshops en is er een gezellig restaurant. Het tuincentrum bevindt zich op Dukaat 1 in Drachten.