Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:30 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00 Nu open!
 • Do09:30 - 21:00
 • Vr09:30 - 18:00
 • Za09:30 - 18:00
 • Zo12:00 - 17:00
Intratuin Almelo

Intratuin Almelo
(13) recensies

Logo Intratuin Almelo
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)

Recensies Intratuin Almelo

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Daniel 19-05-2020

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij de Intratuin Almelo een strelitzia Nicolai gekocht. Wij werden geïnformeerd toen deze binnenkwam. De plant meegenomen en binnen no-time hadden we last van wolluis. Zelf proberen op te lossen, niet gelukt. Na 5 maand intratuin geïnformeerd voor een passende oplossing. Gaven niks thuis. Waardeloze service voor een plant boven de € 100,00.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Donna 31-01-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijne winkel en overzichtelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ivo 15-09-2019

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincafe assortiment gewijzigd, geen verbetering. Hoe zoveel mogelijk te verdienen en zo weinig mogelijk hiervoor te doen. Prijzen zijn ongewijzigd, maar assortiment is achteruit. Pistoletje jonge kaas is b.v. droog broodje met kaas, geen boter,sla of rauwkost meer, Lochem besteedt tenminste nog enige aandacht aan een broodje, is in Almelo teveel gevraagd. Tosti dik maisbrood met zoektocht naar kaas, ietsje saus voor woekerprijsje.Steeds minder willen doen,maar prijzen niet aanpassen, alleen in voordeel Intratuin denken. Meerder mensen gehoord in café,die dezelfde mening waren toegedaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rabia 30-11-2018

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik vindt dat je weinig service heb als je iets moet vragen moet je even zoeken naar iemand om het te vragen.. In het algemeen is er kwaliteit maar erg prijzig wel.. Dat vindt ik wel jammer.. Het assortiment is geweldig altijd
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hani Karalik 30-11-2018

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik vindt het leuk om regelmatig naar de intratuin te gaan.. Alleen zo prijzig allemaal.. Meestal gaan we dan om thee te drinken en voor de geurkaarsen.. Verder erg duur
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Almelo?

Intratuin Almelo is gevestigd aan de rand van Almelo in Gelderland. Deze vestiging van Intratuin bestaat sinds 2000 en heeft alles van kamerplanten tot tuinmeubelen. Ook kun je er terecht voor inspiratie en advies voor de inrichting en het onderhoud van je tuin in de tuinstudio. Of ga eens relaxen met een heerlijke high tea in het tuincafé. Aan het eind van het jaar vind je er ook vuurwerk voor een prachtig uiteinde!

Openingstijden Intratuin Almelo

Op deze pagina vind je de openingstijden van Intratuin Almelo. Het tuincentrum is dagelijks geopend vanaf 9.30 uur, op zondag vanaf 12.00 uur. Het is dus elke zondag koopzondag bij Intratuin Almelo,  tot 17.00 uur! Op donderdagavond is er koopavond in het tuincentrum tot 21.00 uur. Rond de feestdagen zijn er afwijkende openingstijden voor Intratuin Almelo. Zo kan het tuincentrum gesloten zijn op eerste of tweede kerstdag. Voor meer afwijkende openingstijden kun je deze pagina, de website en de Facebookpagina in de gaten houden.

Bezoek Intratuin Almelo

Het adres van Intratuin Almelo is Schuilenburgsingel 5. Vanaf station Almelo is het tuincentrum minder dan 10 minuten met de auto en met het openbaar vervoer bereik je Intratuin Almelo binnen 20 minuten. Vanuit Wierden is het nog geen 10 minuten met de auto naar Intratuin Almelo. Wil je contact opnemen met het tuincentrum? Het telefoonnummer van Intratuin Almelo is 0546-838 666, of neem contact op met het tuincentrum via het contactformulier op deze website.

Een heerlijk ontbijt of high tea in Almelo

In het tuincafé van Intratuin Almelo kun je naast een kopje koffie en een overheerlijke punt appeltaart van nog veel meer genieten. Elke ochtend staat er bij Intratuin Almelo ontbijt klaar voor maar 2,95. Liever wat langer genieten? Reserveer dan een high tea bij Intratuin Almelo met heerlijke zoetigheden, hartige hapjes en verse thee. Reserveer je high tea minimaal twee dagen van tevoren en vermeld het aantal personen en de gewenste dag. Na de high tea kun je zelf een vrolijk servies van Blond Amsterdam mee naar huis nemen, voor je eigen high tea!

Workshops en evenementen

Bij Intratuin Almelo is altijd wat te doen, zoals workshops voor kinderen én volwassenen.

 • Bloemstuk maken
 • Lijstje fleurig versieren
 • Speurtocht naar bloemen in de winkel
 • Voerbakje zetten
 • Plantenruilbeurs

Ook kun je iedere eerste woensdag van de maand naar het inloopspreekuur van de dierenarts. Het inloopspreekuur is van 14.00 tot 15.00 uur, tijdens dit uurtje kun je je huisdier laten chippen of inenten. Een afspraak maken is niet nodig! Vergeet het paspoortje van je huisdier niet.

Vacatures bij Intratuin Almelo

Intratuin Almelo heeft regelmatig vacatures beschikbaar. Zo zijn zij regelmatig op zoek naar oproepkrachten of kassamedewerkers. Als Intratuin Almelo geen vacatures beschikbaar heeft, kun je ook de vacaturepagina van Intratuin Enschede of Intratuin Deventer raadplegen. Uiteraard kun je ook een open sollicitatie versturen.

Aanbiedingen uit de folder

Op zoek naar aanbiedingen voor kamerplanten, barbecues of zelfs een high tea? De actuele aanbiedingen worden in de folder van Intratuin Almere vermeld, die je op onze folderpagina kunt bekijken. Hier kun je ook de evenementen in de gaten houden die worden georganiseerd.

Bezoek Intratuin Almelo met Kerst en Oud & Nieuw

De kerstshow van Intratuin Almelo mag je niet missen! Versierde kerstbomen in de trends van het seizoen, uitgebreide kerstdorpjes en de leukste decoraties voor een heerlijk kerstdiner. Let erop dat Intratuin Almelo met Kerst afwijkende openingstijden heeft. Houd hiervoor deze pagina en de website in de gaten. Bekijk na Kerst ook de folder voor uitzonderlijke kerstaanbiedingen, dan hoef je volgend jaar niets meer in te slaan, en kun je op je gemak de kerstshow bekijken. Vergeet onderweg naar het nieuwe jaar je vuurwerk niet in te slaan! Bij Intratuin Almere vind je het gaafste vuurwerk, in complete pakketten of wat subtieler vuurwerk. Wees wel op tijd met je bestelling!