Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Intratuin Amersfoort is één van de vele prachtige vestigingen van deze keten. Het assortiment is verdeeld in de categorieën:

 • Buiten;
 • Binnen;
 • Dieren;
 • Koken.

In de wekelijkse folder van Intratuin staan regelmatig leuke aanbiedingen en inspirerende foto's. De openingstijden van Intratuin Amersfoort treft u hieronder aan onder het kopje openingstijden. Intratuin Amersfoort heeft wekelijks koopzondag. Bent u van plan om uw tuin, keuken of huisdier eens goed onder handen te nemen dan ben u bij deze vestiging van Intratuin in de provincie Utrecht aan het juiste adres!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Amersfoort?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 18:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Joke van Rouwendal 2022-11-02 11:36:40

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is vervelend dat je altijd de hele kerstafdeling door moet ook als je slecht ter been bent.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mevr.Boom 2018-05-31 08:13:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gisteren 30 mei 2018 was ik bij U.Altijd fijn om te parkeren altijd wel een plekje te vinden pluspunt dus.personeel heel vriendelijk...ruime sortering...maar dan!!!!het was heet dus ff wat te drinken halen?staat het personeelslid te bellen wachten mensenvoor mij ook wachten....duurt te lang mensen voor mij weg ik en ik ook ....echt niet fijn.helemaal uit soest toch maat weer naar concurrent? erg jammer.Maar voor de winkel alles TOP en duimpje omhoog.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hanneke 2016-08-07 10:18:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Twee prachtige tuin stoelen met geweldig advies van de verkoopster gekocht. Toen ik ze op wilde halen paste ze helaas niet in mijn auto. Al snel werd er naar een oplossing gezocht en voordat ik het wist stonden de stoelen in mijn achtertuin ! Top, meedenken en handelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Amersfoort is elke dag open en is veel meer dan een tuincentrum. Natuurlijk kun je er terecht voor zowel kamerplanten als tuinplanten, tuinmeubelen, en alles voor de moestuin, maar je bezoek wordt nog leuker door de workshops die worden georganiseerd. Honden zijn, mits aangelijnd, ook van harte welkom! Geniet voor het winkelen van een heerlijk ontbijtje of een high tea in het tuincafé. Bekijk deze pagina voor de openingstijden van Intratuin Amersfoort.

Bezoek Intratuin Amersfoort

Intratuin Amersfoort bevindt zich in het noordwesten van Amersfoort, aan de Amsterdamseweg 139. Het tuincentrum is prima te bereiken vanuit het centrum, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de bus bereik je het tuincentrum vanaf station Amersfoort binnen 20 minuten. Vanuit Soest is het 10 minuten met de auto. Intratuin Amersfoort heeft ook een invalidenparkeerplaats.

Intratuin Amersfoort openingstijden

Intratuin Amersfoort is elke dag open, dus ook op zondag. Koopzondag bij Intratuin Amersfoort is van 12.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen kunnen de openingstijden van Intratuin Amersfoort afwijken, bekijk hiervoor deze pagina of de website. Iedere donderdagavond is het koopavond bij Intratuin Amersfoort. Soms houdt Intratuin Amersfoort ook extra koopavonden of krijg je korting op het hele assortiment als je extra vroeg komt! Houd hiervoor de website in de gaten.

Neem contact op met Intratuin Amersfoort

Naast de openingstijden vind je hier ook de contactgegevens van Intratuin Amersfoort. Weten of het tuincentrum geopend is? Of wil je reserveren voor een high tea? Je kunt contact opnemen met het tuincentrum via 033-461 1203. Of vul het contactformulier in op deze pagina. De high tea kun je tot een dag van tevoren reserveren in het café of telefonisch.

Evenementen en workshops

Kom langs met de kinderen en doe mee aan een van deze workshops:

 • Fotolijstje versieren
 • Haarband versieren
 • Zeedierenmasker maken

Cadeaukaarten bij Intratuin Amersfoort

Heb je een Intratuincadeaukaart of wil je er een cadeau doen? Je kunt de kaart bij Intratuin Amersfoort zowel gebruiken voor je aankoop of er een aanschaffen. Ook de volgende kaarten zijn geldig:

 • VVV cadeaubon
 • Nationale Tuinbon
 • High tea cadeaukaart
 • Creditcard

Feest met Intratuin Amersfoort

Kerst en Oud & nieuw is niet compleet zonder een bezoek aan Intratuin Amersfoort. Eerst kun je je hart ophalen bij de kerstshow van Intratuin Amersfoort en alle kerstbomen, kerststukjes en kerstversiering bekijken. Aan het eind van het jaar kun je heerlijke oliebollen halen bij de oliebollenkraam bij Intratuin Amersfoort, voordat je het vuurwerk gaat uitzoeken. Na Kerst houdt iedere Intratuin uitverkoop, met aanbiedingen op producten uit het hele assortiment. De openingstijden van Intratuin Amersfoort kunnen afwijken rond Kerst. De openingstijden vermelden we op deze pagina, of bezoek de website van Intratuin Amersfoort. Zo weet je ook precies wanneer de kerstartikelen in de aanbieding zijn!

Service van Intratuin Amersfoort

Wist je dat je bij deze vestiging van Intratuin ook oude elektrische apparaten en kapotte lampen kunt inleveren? Deze kun je kwijt in de Wecycle bak. Je vindt in het tuincentrum ook een PostNL pakketpunt, ideaal als je niet thuis bent om je pakketje te ontvangen. Bovendien heeft Intratuin Amersfoort elke donderdagavond koopavond en zijn ze ook op zondag open, genoeg tijd om je pakketje op te halen!

Vacatures bij Intratuin Amersfoort

Intratuin Amersfoort heeft regelmatig plek voor stagiaires voor verschillende afdelingen. Je kunt ook een open sollicitatie naar het tuincentrum sturen. Als Intratuin Amersfoort geen vacatures open heeft staan, kun je ook de vacatures bekijken van andere vestigingen in Utrecht. Zo is Intratuin Utrecht ook op zoek naar verkoopmedewerkers of kun je aan de slag als weekendhulp.