Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma10:00 - 18:00
 • Di10:00 - 18:00
 • Wo10:00 - 18:00
 • Do10:00 - 18:00
 • Vr10:00 - 18:00
 • Za10:00 - 18:00
 • Zo12:00 - 17:00
Intratuin Amsterdam

Intratuin Amsterdam
(9) recensies

Logo Intratuin Amsterdam
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon

Recensies Intratuin Amsterdam

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Marie -jose 31-07-2021

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De telefonische dienst en de medewerkers van de buitenplanten hebben me slecht geholpen. Ze hebben geen zin om te zoeken naar een specifirke buitenplant, waarbij ik me afvraag of ze de kennis wel hebben. De telefonische dienst is tmoeolijk berijkbaar, slecht te verstaan en maakt beloftes ....vervolgens wordt je gewoon niet teruggebels.. Ik krijg het gevoel dat ik het bedrijf lastig val.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.F.Wijngaarden 07-04-2020

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een verschrikking om hier met het personeel te praten. Kort af, nog net niet onbehoorlijk. Je krijgt het idee dat je blij moet zijn dat je hier iets kan kopen. Dit is echt de omgekeerde wereld. Dit is een dienstverlenend bedrijf, daar is niets van terug te vinden. Voorheen waren machines voor de tuin te huur, nu niet meer. Het bedrijf holt achteruit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Joost Reijers 25-01-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldige afdeling. Deze locatie steunt meerdere goede doelen zoals de sponsoring die ze hebben gedaan om voor kinderen met een verstandelijke beperking een moestuin te realiseren! Lieve mensen die meedenken in mogelijkheden. Bedankt!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ge 10-04-2016

11 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer slecht telefonisch bereikbaar. Probeer al dagen te bellen. Eerst word je geleid door een hele keuze menu en maak niet uit welke keuze je maakt hoor je dat ze te druk hebben om de klanten op dit moment te woord te staan. Dit is zeer irritant als klant die info wil..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Klacht 28-11-2014

25 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ongelofelijk klantONvriendelijke behandeling. Wij hadden voor ruim 250,- aan planten besteld, die te laat en beschadigd bijna afgeleverd werden. Bij nabellen naar de vestiging werd ons verteld dat onze planten beschadigd waren en deze pas een week later geleverd zouden kunnen worden. Dit werd met een lachende stem verteld en we kregen de groeten van de bezorger/medewerker die de planten niet goed had vastgemaakt waardoor ze beschadigd waren. Ronduit asociaal! Ook de manager was na meerdere malen bellen niet bereikbaar voor onze klacht over het personeel. Voor ons geen intratuin amsterdam amstel meer!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Amsterdam?

Intratuin Amsterdam is te vinden in park Frankendael midden in Amsterdam Oost. Intratuin Amsterdam is elke dag geopend, dus ook op zondag! Hier vind je onder andere de openingstijden van Intratuin Amsterdam. Wist je dat Intratuin Amsterdam in samenwerking met elho plastic nieuw leven inblaast? Hier kun je dus je plastic plantenpotjes en zelfs oude kattenbakken inleveren! Lees verder voor meer informatie over deze vestiging van Intratuin.

Intratuin Amsterdam openingstijden

Intratuin Amsterdam is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op zondag gaat het tuincentrum om 12.00 uur open en sluit het om 17.00 uur. Intratuin Amsterdam heeft dus elke zondag koopzondag. Raadpleeg deze pagina voor afwijkende openingstijden van Intratuin Amsterdam, of de Facebookpagina van Intratuin Amsterdam. Hier worden ook de koopavonden van Intratuin Amsterdam aangekondigd. Zo weet je zeker dat je bijvoorbeeld met Kerst niet voor een dichte deur staat. Je kunt Intratuin Amsterdam ook bereiken via het telefoonnummer 020 462 2922.

Bezoek Intratuin Amsterdam

Of je nu in Osdorp, Amsterdam West, Amsterdam Noord of Amsterdam Zuidoost woont, deze vestiging is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de metro of de trein vanaf Amsterdam Bijlmer of Amsterdam Sloterdijk naar Amsterdam Amstel, en wandel vanaf daar het tuincentrum in. Intratuin Amsterdam bevindt zich aan de Nobelweg 10. Liever op de fiets of met de auto? Geen probleem, er is een oplaadpunt voor je elektrische fiets en er is genoeg parkeerplek. Een bezoekje plannen? Bekijk dan eerst de openingstijden van Intratuin Amsterdam op deze pagina.

Intratuin Amsterdam folder

Elke week komt de nieuwe folder van Intratuin Amsterdam online op onze folderpagina. In één oogopslag zie je welke aanbiedingen er zijn en hoe lang ze geldig zijn. Ook organiseert Intratuin Amsterdam regelmatig workshops voor zowel kinderen als volwassenen, geheel passend bij het seizoen. Wat dacht je van deze workshops?

 • Hortensiakrans maken
 • Lijstje fleurig versieren
 • Vogelmobiel maken
 • Hangende veldtuin

De kinderen zijn wel 1,5 uur zoet bij een kinderworkshop, tegen een vergoeding van maar € 2,50. Ook opa’s, oma’s en ouders zijn welkom! Alle workshops zijn inclusief een drankje en wat lekkers.

Lunchen bij Intratuin Amsterdam

In het tuincafé Pickles & Gossip ben je van harte welkom voor een heerlijke lunch, een vers sapje, een warme chocolademelk of koffie met een gebakje! Het café schenkt ook bier van Brouwerij de Prael en Hemelswater, dit wordt gemaakt van regenwater dat onder andere wordt opgevangen bij Intratuin Amsterdam. Weer genoeg energie om de rest van het tuincentrum te ontdekken? Of maak even een wandeling door het park. Je kunt bij Intratuin Amsterdam ook terecht voor een gezellige high tea met kleine belegde broodjes, en zoetigheden zoals scones en cakejes. Als je de smaak te pakken hebt kun je je eigen high tea-set van Blond Amsterdam uitkiezen!

Kerst bij Intratuin Amsterdam

Kerstbomen met gigantische roze en paarse kerstballen, de heerlijke geur van dennennaalden en reusachtige sneeuwpoppen: de kerstshow van Intratuin Amsterdam mag je natuurlijk niet missen. Nog leuker: na Kerst houdt Intratuin Amsterdam regelmatig uitverkoop op kerstartikelen, dan kun je weer ruim inslaan voor het jaar erop! Houd ook de website en de folder van Intratuin Amsterdam in de gaten voor andere aanbiedingen, zoals sale op het servies van Blond Amsterdam. Weten wat de openingstijden zijn van Intratuin Amsterdam rond de feestdagen? Neem contact op met het tuincentrum via het telefoonnummer of het contactformulier op deze pagina.

Intratuin met koopavond

De vestiging van Intratuin aan de Nobelweg is de enige vestiging in Amsterdam. Als je op zoek bent naar een Intratuin met koopavond, kun je bijvoorbeeld langs bij Intratuin Cruquius of Intratuin Beemster. In Amsterdam Osdorp vind je ook nog tuincentrum Osdorp.