Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin Hilversum in Kortenhoef? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Intratuin Hilversum betovert en inspireert u met hun uitgebreide assortiment kamerplanten, alles voor de tuin, een grote vijverafdeling en huisdierenafdeling. Dit Intratuin Hilversum in Kortenhoef heeft een grote parkeerplaats en een gezellig cafe. Heeft u goede ervaringen met het tuincentrum? Schrijf dan een recensie! De openingstijden van tuincentrum Intratuin Hilversum in Kortenhoef staan onder het kopje Openingstijden vermeld. Wilt u op zondag komen winkelen in een tuincentrum? Kijk dan snel in dit overzicht van tuincentra met koopzondagen bij u in de buurt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Hilversum?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 17:30
  • Zondag12:00 - 17:00

Tot 1 oktober 2018 gesloten op zondag.

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

De Ruyter 2018-08-05 11:15:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

In het voorjaar 20 lavendel plantjes gekocht. 15 stuks dood (was al voor de droogte). 5 anderen doen het nog pima in dezelfde aarde, op dezelfde plek en allemaal op dezelfde manier verzorgd. Kan dus niet aan omgevingsfactoren liggen. Ga je terug naar Intratuin. Of we de oude plantjes even willen meenemen. Uh, die zijn dood en er is dus niet mee te nemen dan wat dor hout en aarde waar maar hele auto vies van wordt. Ik heb wel de kassabon en een foto van het verlepte gewas... Nee, we moeten ze toch echt even laten zien... Beste Intratuin, neem eens een voorbeeld aan winkels als Ikea. Geen gezeik, gewoon je geld terug of vervangende spullen. Daar ga je de volgende keer zeker opnieuw kopen. Intratuin? Nee, echt niet meer. Wat een zielig gedoe voor een paar plantjes.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

r.versteeg 2015-10-27 21:03:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

mooi centrum alles overzichtelijk opgesteld, medewerkers altijd bereid om te helpen en te adviseren. we gaan er met plezier naar toe ook al hebben we maar een klein tuintje
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ingrid 2015-09-02 18:45:00

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Deze morgen belde ik met de mededeling dat we vanmiddag met een aantal bewoners van ons verzorgingshuis een bezoekje zouden brengen. Ik informeerde naar de mogelijkheid om thee te drinken met een kleine traktatie erbij. Ik ben heel goed geïnformeerd. Wat een service: Onze bewoners kregen een stijlvolle ontvangst : De tafel was gedekt. Thee en traktaties waren op een sfeervolle manier gepresenteerd; de kroon op ons bezoekje aan de Intratuin. Bovendien was het goed betaalbaar. De parkeergelegenheid voldeed ruim aan de wens. De bewoners (in rolstoel) konden zonder problemen dicht bij de ingang in en uit de bus komen. Wij kijken terug op een fijne middag.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena