Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:30 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:30 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo12:00 - 17:00
Openingstijden notitie

Tot 1 oktober 2018 gesloten op zondag.

Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum
(12) recensies

Logo Intratuin Hilversum
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Recensies Intratuin Hilversum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

De Ruyter 05-08-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

In het voorjaar 20 lavendel plantjes gekocht. 15 stuks dood (was al voor de droogte). 5 anderen doen het nog pima in dezelfde aarde, op dezelfde plek en allemaal op dezelfde manier verzorgd. Kan dus niet aan omgevingsfactoren liggen. Ga je terug naar Intratuin. Of we de oude plantjes even willen meenemen. Uh, die zijn dood en er is dus niet mee te nemen dan wat dor hout en aarde waar maar hele auto vies van wordt. Ik heb wel de kassabon en een foto van het verlepte gewas... Nee, we moeten ze toch echt even laten zien... Beste Intratuin, neem eens een voorbeeld aan winkels als Ikea. Geen gezeik, gewoon je geld terug of vervangende spullen. Daar ga je de volgende keer zeker opnieuw kopen. Intratuin? Nee, echt niet meer. Wat een zielig gedoe voor een paar plantjes.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

r.versteeg 27-10-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

mooi centrum alles overzichtelijk opgesteld, medewerkers altijd bereid om te helpen en te adviseren. we gaan er met plezier naar toe ook al hebben we maar een klein tuintje
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ingrid 02-09-2015

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Deze morgen belde ik met de mededeling dat we vanmiddag met een aantal bewoners van ons verzorgingshuis een bezoekje zouden brengen. Ik informeerde naar de mogelijkheid om thee te drinken met een kleine traktatie erbij. Ik ben heel goed geïnformeerd. Wat een service: Onze bewoners kregen een stijlvolle ontvangst : De tafel was gedekt. Thee en traktaties waren op een sfeervolle manier gepresenteerd; de kroon op ons bezoekje aan de Intratuin. Bovendien was het goed betaalbaar. De parkeergelegenheid voldeed ruim aan de wens. De bewoners (in rolstoel) konden zonder problemen dicht bij de ingang in en uit de bus komen. Wij kijken terug op een fijne middag.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

petra witteveen 18-05-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom nog niet zo lang in de Intratuin in Hilversum. Ik kom ook veel bij de Intratuin in Utrecht. Aangezien we sinds kort een plekje in Loosdrecht hebben, kwam ik dus ook bij u in Hilversum terecht. Een prachtig bedrijf, alles klopt, erg schoon,groot assortiment,vriendelijke mensen, prijzen kloppen. Kortom mijn winkel is het wel. 1 opmerking: jullie geven bij besteding van 20,00 euro, een leuk vakantie boek cadeau. Ik had voor 94,74 euro gekocht, maar kreeg na vragen geen 2e boek. Als ik vier keer de winkel was ingegaan, had ik 4 boeken gehad. Ik weet regels zijn regels, verder zit ik er ook niet mee, maar toch? ,
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

j.gerritsen 29-04-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ik kan alleen maar positief zijn over intratuin hilversum ziet er goed en verzorgd uit. maar met plezier zie ik altijd het personeel vrolijk hun werk verrichten.niets is teveel als je komt met vragen over bloemen,planten of stuiken zo blijkt maar weer dat een bedrijf valt of staat met prettig en deskundig personeel.altijd ga je met een goede raad en advies de tuin weer gezellig en zomers inrichten. groet jan gerritsen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Hilversum?

Meer over Intratuin Hilversum

Intratuin Hilversum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Kortenhoef, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Hilversum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Kortenhoef? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Hilversum draaien: 035-6559030. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Hilversum is gemiddeld met een 4.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!