Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma11:00 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 21:00
 • Vr09:30 - 18:00
 • Za09:30 - 18:00
 • Zo12:00 - 17:00
Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad
(5) recensies

Logo Intratuin Lelystad
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Accepteert creditcard

Recensies Intratuin Lelystad

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Piet 17-06-2016

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn ervaring bij deze intratuin is dat er GEEN personeel te vinden is als je een vraag hebt. Na lang zoeken troffen we een jongetje wat uiteraard geen antwoord kon geven op een simpele vraag. Wellicht zoekt hij nog steeds een collega want we hebben hem niet meer terug gezien. Bij het daaropvolgende bezoek stelde we aan de dame aan de kassa een vraag, haar reactie" daar moet je niet mee bij mij zijn " !! Ik heb van iemand een leuke cadeaubon gekregen dus ik zal zeker nog terug komen maar blijf hopen op een beetje meer klantvriendelijkheid .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ellen 23-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een ruim opgezette winkel duidelijk en overzichtelijk met gratis parkeren voor de deur betekent niet haasten en achteraf geen gezeur De entree begint al met met kleurrijke bloemenzee die word verzorgd door vriendelijk en behulpzaam personeel herkenbaar aan de groen-gele kleding zowel binnen als buiten .Intratuin het binnen en buitenleven het is een gemak alles onder een dak
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

L van der Waals 01-05-2015

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik heb goede ervaring met het tuincentrum vooral de vijver afdeling Mijn vijverwater was niet goed maar na een goed advies was het water na een week weer helemaal in orde. bedankt hier voor.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

John de lange 11-11-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We vinden het. Een leuk tuincentrum maar jullie hebben een sfeerloze kerstafdeling Geen reden Voor tweede bezoek of aanbeveling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

 19-04-2012

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

intratuin lelystad is een groot opgezet tuincentrum waar je je tuin met behoorlijk wat luxe kunt indelen zowel de planten en bloemen als het tuin ameubelement. het personeel is in grote getalen aanwezig en behulpzaam als je daar om vraagt en zeer vriendelijk. parkeren is in lelystad geen probleem.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Lelystad?

Meer over Intratuin Lelystad

Intratuin Lelystad is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Lelystad, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Lelystad is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Lelystad? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Lelystad draaien: 0320-221060. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Lelystad is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!