Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Lelystad

Zuiderpoort 20
Lelystad, 8239AD

0320-221060klantenservice@lelystad.intratuin.nl

Beoordeling

Zoekt u naar de openingstijden van Intratuin Lelystad in Lelystad? Dan bent u hier op de goede website! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin heeft dit tuincentrum in Flevoland ook een groot assortiment binnenplanten, zowel groen als bloeiend. Ook kunt u bij Intratuin in Lelystad terecht voor bollen en zaden, potten en bakken en alles voor uw huisdier! Deze Intratuin in Lelystad heeft een ruime parkeergelegenheid, heeft een gezellig cafe met internet en is rolstoelvriendelijk. Bent u tevreden over Intratuin Lelystad? Deel uw ervaring  en schrijf een leuke recensie over deze Intratuin!

Hieronder treft u de actuele openingstijden van Intratuin Lelystad. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Lelystad.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Lelystad?
  • Maandag11:00 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 21:00
  • Vrijdag09:30 - 18:00
  • Zaterdag09:30 - 18:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Moniek 2022-03-30 23:54:57

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een prachtig opgezet tuincentrum. Mooie, frisse planten. Fantastisch, groot restaurant en gratis parkeren voor de deur. Voor mij het tuincentrum van Flevoland.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Piet 2016-06-17 08:48:00

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn ervaring bij deze intratuin is dat er GEEN personeel te vinden is als je een vraag hebt. Na lang zoeken troffen we een jongetje wat uiteraard geen antwoord kon geven op een simpele vraag. Wellicht zoekt hij nog steeds een collega want we hebben hem niet meer terug gezien. Bij het daaropvolgende bezoek stelde we aan de dame aan de kassa een vraag, haar reactie" daar moet je niet mee bij mij zijn " !! Ik heb van iemand een leuke cadeaubon gekregen dus ik zal zeker nog terug komen maar blijf hopen op een beetje meer klantvriendelijkheid .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ellen 2015-05-23 08:33:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een ruim opgezette winkel duidelijk en overzichtelijk met gratis parkeren voor de deur betekent niet haasten en achteraf geen gezeur De entree begint al met met kleurrijke bloemenzee die word verzorgd door vriendelijk en behulpzaam personeel herkenbaar aan de groen-gele kleding zowel binnen als buiten .Intratuin het binnen en buitenleven het is een gemak alles onder een dak
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena