Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Emmen

Nijbracht 25
Emmen, 7821CB

0591-611633klantenservice@emmen.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Intratuin Emmen in Emmen? Dan bent u hier op de goede website! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin heeft dit tuincentrum in Drenthe ook een groot assortiment binnenplanten, groen of bloeiend. Ook kunt u bij Intratuin Emmen in Emmen terecht voor bollen en zaden, potten en bakken en mooie sfeerartikelen voor in en om het huis en hebben zij ieder jaar een mooie kerstafdeling.

Intratuin Emmen in Emmen heeft een ruime parkeergelegenheid, is rolstoelvriendelijk en heeft een Cafe. 

Hieronder treft u de actuele openingstijden van Intratuin Emmen in Emmen. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Emmen.


Intratuin Emmen is ook te vinden op Facebook!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Emmen?
 • Maandag10:00 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 18:00
 • Zaterdag09:30 - 17:00
 • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Robert Eelen 2012-03-18 15:00:18

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mooie winkel, overzichtelijk en zeer klantvriendelijk. Mooie is ook de verscheidenheid aan producten en mocht er wat zijn dan is er nog altijd de klantenbalie.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

betsie meijer 2011-09-18 12:07:04

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is altijd een plezier om bij intratuin in emmen te zijn. Mooi, groot, licht, ruim opgezet, veel keuze en je kunt er op je gemak rondsnuffelen om te kijken wat er allemaal op de markt is gekomen. En wanneer je dan even heerlijk wilt uitrusten tijdens het rondsnuffelen dan is de koffiecorner een ware aanrader. Je hebt er een dagkeuze en heerlijke koffie en genoeg om te kiezen voor "iets erbij", wat dan dan ook mag zijn!! Als je iets wilt weten bij intratuin, hoef je maar een medewerker aan zijn of haar jasje te trekken en met een vriendelijk gezicht verschaffen ze je van de benodigde informatie. Ik kom er dan ook graag en 1x per 3 maanden ben ik er te vinden om met mijn vriendinnen in de gezellige koffiecorner bij te praten onder het genot van een heerlijke kop koffie!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Emmen ligt aan de rand van Emmen in de provincie Drenthe. Hoe groot is Intratuin Emmen eigenlijk? Intratuin Emmen heeft een gemiddelde grootte, maar met een restaurant, postNL pakketpunt en workshops is er genoeg te vinden en te doen! Snuffel bij de kamerplanten, sla vuurwerk in aan het eind van het jaar en laat je inspireren door de folder van Intratuin Emmen. Bekijk deze pagina voor de openingstijden van Intratuin Emmen.

Openingstijden Intratuin Emmen

Intratuin Emmen gaat elke dag open om 9.30 uur, behalve op maandag, dan is het tuincentrum om 10.00 uur open. Intratuin Emmen heeft niet elke zondag koopzondag, de koopzondagen worden op deze pagina vermeld, of bezoek de website van Intratuin Emmen. Intratuin Emmen is wel op Hemelvaartsdag en op Oudejaarsdag geopend. Iedere donderdagavond houdt Intratuin Emmen koopavond tot 21.00 uur. Zeker weten of Intratuin Emmen open is? Neem contact op met het tuincentrum via het telefoonnummer 0591-611 633.

Bezoek Intratuin Emmen

Intratuin Emmen bevindt zich aan de Nijbracht 25, dit ligt in het zuiden van Emmen. Vanuit het centrum van Emmen is het tuincentrum slechts 10 minuten rijden met de auto, je bereikt het tuincentrum via de N391. Ook is het tuincentrum goed te bereiken met de bus, vanaf het station gaat er rechtstreeks een bus naar het tuincentrum. Toch iets te ver weg? In Drenthe vind je ook een vestiging van Intratuin in Meppel.  

De folder van Intratuin Emmen

De folder van Intratuin Emmen vind je op onze folderpagina. Elke week wordt de nieuwe folder van Intratuin Emmen online gezet. Hier vind je de aanbiedingen van de week en zie je direct welke workshops er worden georganiseerd. Ook weet je meteen wanneer Intratuin Emmen uitverkoop houdt op kerstartikelen. Bij het wisselen van de collectie is er ook regelmatig korting op het gehele assortiment.

Een gezellige high tea in Emmen

Gezellig bijkletsen met vriendinnen, of een laagdrempelige manier van vergaderen met collega’s? Ga voor een high tea bij Intratuin Emmen in het tuincafé! Met onder andere scones, kleine broodjes en diverse gebakjes ben je zo een tijdje zoet. Reserveer minimaal een dag van tevoren via het telefoonnummer 0591-611 633. Natuurlijk kun je in het tuincafé ook terecht voor alleen een kopje koffie met gebak, of een heerlijke lunch met verse broodjes. Dan heb je daarna weer genoeg energie voor nog een wandeling door het tuincentrum.

Met een knal het nieuwe jaar in

Op zoek naar gaaf vuurwerk voor Oud & Nieuw? Bij Intratuin Emmen kun je terecht voor onder andere vuurwerkpakketten, vuurpijlen, kindervuurwerk en sterretjes. Na het ophalen van het vuurwerk kun je een heerlijke oliebol halen bij de oliebollenkraam!

Service bij Intratuin Emmen

Naast het uitzoeken van prachtige kamerplanten en het uitproberen van comfortabele tuinmeubelen kun je voor genoeg andere zaken terecht bij Intratuin Emmen, zoals:

 • Leuke workshops voor kinderen en volwassenen
 • Pakketjes ophalen bij het PostNL Pakketpunt
 • Gasflessen wisselen
 • Wecycle-bak voor het inleveren van lampen en oude elektrische apparaten
 • Je aankopen laten bezorgen

Intratuin met koopavond

De vestiging van Intratuin Emmen heeft niet elke week koopzondag. Als je op zoek bent naar een Intratuin met koopavond, kun je ook terecht bij Intratuin Zwolle. Of stel je bezoek nog even uit tot Intratuin Emmen wel weer koopavond heeft!

Werken bij Intratuin Emmen

Werken bij Intratuin is erg veelzijdig! Er zijn vaak plekken beschikbaar voor stagiaires of kassamedewerkers. Interesse om bij Intratuin Emmen te werken? Intratuin Emmen is een erkend leerbedrijf voor stageplaatsen, maar ze zoeken ook regelmatig medewerkers voor bepaalde afdelingen zoals tuinplanten. Als Intratuin Emmen geen vacatures beschikbaar heeft, kun je ook de vacaturepagina van Intratuin Meppel of Zwolle bekijken.