Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 21:00
  • Vr09:30 - 18:00
  • Za09:30 - 17:00
  • Zogesloten
Intratuin Emmen

Intratuin Emmen
(2) recensies

Logo Intratuin Emmen
  • Rolstoel vriendelijk
  • Café

Reviews Intratuin Emmen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Robert Eelen 18-03-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie winkel, overzichtelijk en zeer klantvriendelijk. Mooie is ook de verscheidenheid aan producten en mocht er wat zijn dan is er nog altijd de klantenbalie.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

betsie meijer 18-09-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is altijd een plezier om bij intratuin in emmen te zijn. Mooi, groot, licht, ruim opgezet, veel keuze en je kunt er op je gemak rondsnuffelen om te kijken wat er allemaal op de markt is gekomen. En wanneer je dan even heerlijk wilt uitrusten tijdens het rondsnuffelen dan is de koffiecorner een ware aanrader. Je hebt er een dagkeuze en heerlijke koffie en genoeg om te kiezen voor "iets erbij", wat dan dan ook mag zijn!! Als je iets wilt weten bij intratuin, hoef je maar een medewerker aan zijn of haar jasje te trekken en met een vriendelijk gezicht verschaffen ze je van de benodigde informatie. Ik kom er dan ook graag en 1x per 3 maanden ben ik er te vinden om met mijn vriendinnen in de gezellige koffiecorner bij te praten onder het genot van een heerlijke kop koffie!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Emmen?

Meer over Intratuin Emmen

Intratuin Emmen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Emmen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Emmen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Emmen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Emmen draaien: 0591-611633. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Emmen is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!