Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Rhoon? Dan bent u hier op de goede website! Intratuin Rhoon is een tuincentrum in Zuid Holland en heeft een grote keuze uit kamerplanten, planten voor in de tuin of op het blakon, bomen en struiken. Daarnaast heeft Intratuin Rhoon tuinmeubels, gereedschap, een grote keuze uit barbecues en accessoires om het binnen en buiten sfeervol aan te kleden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan de Intratuin in Rhoon? Deel dan uw ervaringen en schrijf op deze pagina een recensie! Hieronder staan de actuele openingstijden van tuincentrum Intratuin in Rhoon. Is dit tuincentrum niet open op zondag?  op deze pagina vindt u tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Rhoon?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:30 - 17:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Van straten 2022-06-04 09:14:48

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hadden in februari, 3 lavendel planten gekocht, a 11 euro per stuk, in het voorjaar hopen dat we kunnen genieten op ons terras van de geur en de mooie bloemen. Helaas was dit niet het geval. Ze waren helemaal dor en houterig geworden. Contact gezocht met Intratuin Rhoon, en werd ons gevraagd om met de aankoopbon en de plant terug te komen. Dit hebben wij gedaan, en zonder twijfel kregen wij 3 nieuwe lavendelplanten vergoed. Dit noemen wij nog eens service.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

bea Meijer 2018-10-29 14:14:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Omdat het vogelbad wat ik eerder in de week kocht geen water hield besloot ik deze zondag terug te brengen. Teleurstellend maar kreeg direct de aankoopsom terug. Samen met mijn buurvrouw bezochten we de kerstshow, deden diverse aankopen. Moe geworden wilde wij de bon voor een kopje koffie met apfelstrudel nu 1€ verzilveren. Mooi niet!! Hadden ze niet volgens het meisje achter de toonbank maar mevrouw hij is tot 25 november geldig
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C de Knegt 2017-12-02 10:13:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi groot tuincentrum met een uitgebreid assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie gezellige horecagelegenheid. Regelmatig leuke betaalbare workshops, ook voor kinderen. Website wordt goed bijgehouden, zodat de laatste aanbiedingen altijd goed te vinden zijn.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Rhoon is één van de meer dan 50 vestigingen van Intratuin in Nederland en bevindt zich in het zuiden van Zuid-Holland. Op deze pagina vind je de openingstijden van Intratuin Rhoon, het adres en het telefoonnummer en meer informatie over het tuincentrum zoals de wekelijkse folder, het assortiment en de jaarlijkse kerstshow.

Intratuin Rhoon openingstijden

Dit tuincentrum is bijna elke dag open! Intratuin Rhoon is dus ook elke zondag open, je hoeft dus niet meer op zoek naar een tuincentrum met koopzondag. Elke vrijdagavond heeft Intratuin Rhoon koopavond tot 21.00 uur. Voor afwijkende openingstijden kunt u deze pagina in de gaten houden, of een kijkje nemen op de website of op Facebook. Zo kunnen de openingstijden van Intratuin Rhoon afwijken met feestdagen als Pasen, en zijn ze rond Kerst soms langer open.

Intratuin Rhoon folder

Intratuin Rhoon heeft regelmatig aanbiedingen en leuk acties, zoals een gratis fles plantenvoeding of een leuk plantenboek bij aankoop van bepaalde producten. Deze acties en aanbiedingen vind je onder andere in de folder van Intratuin Rhoon en op de website. In de folder kun je ook handige tips lezen en word je op de hoogte gehouden van leuke evenementen! Bekijk de folders van alle tuincentra op onze folderpagina.

Intratuin Rhoon high tea

Een bezoekje aan Intratuin Rhoon is heerlijk om tussen de planten door te wandelen en inspiratie op te doen voor de leukste decoratie in huis. Tijdens het shoppen kun je even pauze nemen voor een high tea in het restaurant en genieten van mini-broodjes, muffins en kleine hartige hapjes. Ook leuk: een high tea cadeau doen! Bij Intratuin Rhoon kun je een high tea cadeaukaart kopen. In het restaurant kun je ook terecht voor heerlijke eigengemaakte appeltaart met abrikozenmarmelade en een vers kopje koffie. Als dat niet smullen is.

Contact met Intratuin Rhoon

Het adres van Intratuin Rhoon is Stationsstraat 5. Deze Intratuin is goed bereikbaar vanaf het metrostation Rhoon, daarna is het nog 5 minuten lopen. Intratuin Rhoon is ook goed te bereiken vanaf de A15, en is met de auto ongeveer 20 minuten vanaf Rotterdam Centraal. Het telefoonnummer van deze Intratuin is 010-501 7755. Een overzicht van alle gegevens van Intratuin Rhoon, waaronder de openingstijden, kun je ook op deze pagina vinden.

Service van het tuincentrum

In dit tuincentrum is het niet alleen mogelijk om kamerplanten te kopen en koffie te drinken in het restaurant, je kunt er tegenwoordig voor veel meer dingen terecht. Zo is er gratis WiFi, een oplaadpunt voor je elektrische auto en zelfs een PostNL Pakketpunt. Zo kun je je aankopen laten bezorgen bij Intratuin Rhoon en ophalen wanneer het je zelf uitkomt. Via Intratuin Rhoon kun je je pakketje ook weer retour sturen. Handig, als je toch net een kamerplant ging halen! En aangezien Intratuin Rhoon ook op zondag open is, hoef je doordeweeks niet meer thuis te wachten op je pakketje.

Intratuin Rhoon kerstshow

Elk jaar zet Intratuin Rhoon een prachtige kerstshow neer. Intratuin Rhoon organiseerde een kerstshow in 2018 en dit was een groot succes, kinderen konden een ritje door de winkel maken in een echte kersttrein. Er werd warme chocomelk geschonken of een glaasje glühwein. Tijdens de kerstshow kun je bij Intratuin Rhoon alle versierde kerstbomen bekijken en er zelf één uitkiezen. Na Kerst is er natuurlijk uitverkoop op allerlei kerstartikelen en diverse interieurartikelen. Houd de aanbiedingen van Intratuin Rhoon in de gaten via de website en de Facebookpagina!

Evenementen en workshops

Het was al een hele belevenis om een tuincentrum te bezoeken, maar bij deze Intratuin in Rhoon is het nog veel leuker. Naast high tea’s organiseren ze regelmatig workshops en andere evenementen, zoals:

 • Hondentraining
 • Konijnenlezing
 • Bloemstukken maken
 • Vogelmobiel maken
 • Cupcakes maken

Elk seizoen zijn er ook toffe kidsworkshops en zelfs een heuze kidsspeurtocht naar bloemen, mét prijs. Voor een kleine vergoeding zijn de kinderen zo anderhalf uur zoet! Houd de evenementen in de gaten via de website en de folder van Intratuin Rhoon.