Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Intratuin Pijnacker

Rijskade 1-A
Pijnacker, 2641NA

015-3610000info@pijnacker.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Pijnacker? Dan bent u hier op de goede website! Intratuin in Pijnacker is een tuincentrum in Zuid Holland en heeft een grote keuze uit kamerplanten, planten voor in de tuin of op het blakon, bomen en struiken. Daarnaast heeft Intratuin Pijnacker tuinmeubels, gereedschap, een grote keuze uit barbecues en accessoires om het binnen en buiten sfeervol aan te kleden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan de Intratuin in Pijnacker? Deel dan uw ervaringen en schrijf op deze pagina een recensie! Hieronder staan de actuele openingstijden van tuincentrum Intratuin in Pijnacker. Is dit tuincentrum niet open op zondag?  op deze pagina vindt u tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Pijnacker?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 21:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Rien Scholte 2021-10-29 11:29:17

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Altijd weer een genot om er rond te lopen of het nu Voorjaar/Zomer/Najaar /Winter is.. Zo ook op de kerstafdeling elk jaar weer is het een verrassing wat het personeel er van heeft gemaakt,Je voelt je weer een klein mannetje worden door al die verschillende bewegende kerst tafrelen en de keuze uit de verschillende kleuren in de kerstspullen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Henk 2020-05-05 14:25:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ken hier altijd alles kopen wak nodig hep. Wel preizig, maar je krijgt soms koffie voor gratis
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sabrine 2016-05-15 12:58:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op tuincentrumoverzicht staat dat de intratuin in Pijnacker vandaag 15 mei open is van 12.00 uur tot 12.00 uur. Uur voor in de auto gezeten maar de intratuin was dicht. Ik was overduidelijk niet de enige teleurgestelde bezoeker, gezin het aantal kerende auto's voor het hek van dit filiaal. Slecht geïnformeerd dus!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Pijnacker bevindt zich in Zuid-Holland en is elke dag geopend, ook op zondag. Voor een overzicht van de openingstijden van Intratuin Pijnacker kijk je op deze pagina. Hier vind je ook het adres en het telefoonnummer van Intratuin Pijnacker. Bezoek Intratuin Pijnacker ook voor een heerlijk ontbijtje of een high tea. Lees verder voor meer informatie over dit tuincentrum!

Intratuin Pijnacker openingstijden

Intratuin Pijnacker is van maandag t/m vrijdag geopend vanaf 9.30 uur, op zaterdag gaat het tuincentrum om 9.00 uur open. Ook heeft Intratuin Pijnacker elke zondag koopzondag, dan gaat het tuincentrum om 12.00 uur open. Donderdagavond en vrijdagavond kun je tot 21.00 uur langs voor de koopavond van Intratuin Pijnacker. Soms kunnen de openingstijden van Intratuin Pijnacker afwijken, houd hiervoor deze pagina in de gaten, of de Facebookpagina van Intratuin Pijnacker. Rond de Kerst is Intratuin Pijnacker bijvoorbeeld langer open. Wil je zeker zijn dat het tuincentrum open is? Je kunt Intratuin Pijnacker bereiken via het telefoonnummer 015 361 0000, of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Bezoek Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker is gevestigd aan de Rijskade 1a en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Delft of station Zoetermeer is het 20 minuten met de bus. Kom je met de auto? Vanuit Zoetermeer of Rotterdam bereik je Intratuin Pijnacker ook al binnen 20 minuten. Je kunt bij Intratuin Pijnacker ook je elektrische fiets of elektrische auto opladen, dat wordt een erg duurzaam ritje! Een bezoekje plannen? Bekijk de openingstijden van Intratuin Pijnacker op deze pagina.

Voor volwassenen:

 • Tulpen schikken
 • Terrarium maken
 • Handlettering op glas

Voor kinderen:

 • Bloemstuk maken voor in je haar
 • Hangende veldtuin
 • Lijstje versieren met bloemen

Ook heeft Intratuin Pijnacker regelmatig leuke winacties, volg ze daarom op Facebook!

Koffie of thee bij Intratuin Pijnacker

Tijdens je bezoek aan Intratuin Pijnacker kun je in het tuincafe genieten van een kopje koffie of thee. Of kom gezellig ontbijten voordat je het tuincentrum gaat bezoeken, dit kan elke werkdag tussen 9.30 en 11.00 uur en op zaterdag vanaf 9.00 uur. Ook voor een high tea kun je bij Intratuin Pijnacker terecht, heerlijke verse kruidenthee met zoete en hartige lekkernijen! Erg gezellig als Intratuin Pijnacker koopzondag heeft.

Vuurwerk van Intratuin Pijnacker

Knallend het nieuwe jaar in? Daar zorgt Intratuin Pijnacker wel voor. Knalvuurwerk, siervuurwerk, vuurwerkpakketten… houd ook de vuurwerkfolder in de gaten, dan weet je precies wanneer Intratuin Pijnacker vuurwerk gaat verkopen. Let op: er kunnen afwijkende openingstijden gelden bij Intratuin Pijnacker rond Kerst en Oud & Nieuw. Flink ingeslagen? Intratuin Pijnacker bezorgt je aankopen graag bij je thuis.

Een cadeau van Intratuin Pijnacker

Naast leuke aanbiedingen uit de folder, workshops en evenementen, is het ook leuk om een ander te verrassen met een cadeau van Intratuin Pijnacker! Daarom neemt Intratuin Pijnacker zowel de Nationale Tuinbon als de VVV cadeaubon aan. Bovendien kun je deze cadeaukaarten ook gewoon bij Intratuin Pijnacker kopen. Natuurlijk kun je iemand ook een cadeaukaart voor een gezellige high tea bij Intratuin Pijnacker cadeau doen.

Werken bij Intratuin Pijnacker

Op zoek naar vacatures van Intratuin Pijnacker? Bekijk de vacatures van Intratuin Pijnacker op de vacaturepagina. Ook andere vestigingen van Intratuin in Zuid-Holland zijn regelmatig op zoek naar medewerkers, zoals Intratuin Zoetermeer of Intratuin Zuidplas. Ga aan de slag als medewerker in de tuinwinkel, bij de buitenpotterie of bij de kamerplanten. Of denk aan een positie bij het servicecentrum in Woerden of Aalsmeer. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie naar Intratuin Pijnacker versturen.