Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Intratuin Pijnacker

Kerstshow

Intratuin Pijnacker in Pijnacker heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Intratuin Pijnacker om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Intratuin Pijnacker

Intratuin Pijnacker heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Intratuin Pijnacker.

Wilt u weten of Intratuin Pijnacker in Pijnacker de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Intratuin Pijnacker

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Intratuin Pijnacker? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Intratuin Pijnacker in Zuid Holland. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Intratuin Pijnacker in Pijnacker.
 

Intratuin Pijnacker

Rijskade 1-A
Pijnacker, 2641NA

015-3610000[email protected]

Beoordeling