Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:00 - 17:30
 • Zo12:00 - 17:00
Openingstijden notitie

In de maanden januari en februari hebben wij geen koopavond op vrijdag.

Alle zondagen geopend, met uitzondering van Carnavalszondag, 1e paasdag en 1e pinksterdag

Intratuin Veghel
(6) recensies

Logo Intratuin Veghel
 • Rolstoel vriendelijk
 • Speeltuin (binnen)
 • Restaurant
 • Tuincafé
 • Accepteert VVV bon
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Grote parkeerplaats
 • Café
 • WiFi
 • Accepteert creditcard

Recensies Intratuin Veghel

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

betteke 10-09-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Groot, schoon, netjes en zo'n lief behulpzaam personeel! Superblij met mijn buitenkachel Jupiter: echt een aanrader, prima in een kleine tuin!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

esther 10-07-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

stond net v oor een dichte poort terwijl het al na 12.00 uur was
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jitske van Dijk-Kuipers 28-01-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Begin November vorig jaar heb ik bij U een Amaryllisbol gekocht. Die heeft tot nu toe 3 keer gebloeid,dus 3keer kwam er weer opnieuw een knop te voorschijn Momenteel bloeit hij ook en wel met 5 bloemen met nog een knop bovenin die denk ik morgen wel open is, dus dan 6 bloemen helaas kan ik hier geen foto plaatsen maar heb wel een foto op Facebook gezet. Dit wilde ik even vertellen want ik vind het wel bijzonder.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Susan de Bie-Rijkers 19-05-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is dat de intratuin niet in Boekel zit maar anders..... Denk ik dat het me veel geld zou kosten.... Wat een prachtige route doorloop je , vol tips en wanneer je er zelf niet uitkomt helpen ze je in een handomdraai ! Nog steeds geniet ik iedere dag van mijn prachtige rieten dienblad vol prullaria , precies in stijl van ons huis !!! Nu binnenkort voor buiten op pad !!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

 28-04-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is een van de gezelligste tijn centrum waar ik tot nu toe ben geweest.Wat mij vooral aan spreekt is de vriendelijkheid van het gehele personeel.Ik kom er gewoon iedere week en af en toe ook 2x in de week om er even rond te kijken en meestal wordt er toch weer wat meegenomen,het zij iets voor het aquarium of in de tuin ,een kamerplant.Als de mensen tijd hebben hebben ze altijd even om je te groeten nou ja om het kort te zeggen ,ik voel me hier thuis en op mijn gemak.100% min tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Veghel?

Intratuin Veghel ligt tussen Den Bosch en Eindhoven en heeft naast het tuincentrum ook een dierenarts en een trimsalon. Intratuin Veghel is elke dag open, genoeg tijd dus om het assortiment te bekijken dat bestaat uit alles van kamerplanten en boeketten tot geurkaarsen en tuinbeelden. Geniet ook van een high tea bij Intratuin Veghel in het tuincafé! Lees verder voor meer informatie over het tuincentrum, zoals de Intratuin Veghel openingstijden.

Adres Intratuin Veghel

Intratuin Veghel ligt aan de Heuvel 11 in Veghel, Noord-Brabant. Vanuit het centrum is het tuincentrum met de auto binnen 10 minuten te bereiken. Vanuit Den Bosch en Eindhoven duurt het ongeveer 30 minuten met de auto. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan een andere Intratuinvestiging in Noord-Brabant zoals Intratuin Rosmalen of Intratuin Nuenen als Intratuin Veghel gesloten is. Je kunt contact opnemen met het tuincentrum via het telefoonnummer 0413-350 816 of een e-mail sturen naar info@veghel.intratuin.nl.

Openingstijden Intratuin Veghel

Intratuin Veghel is elke dag van de week geopend. Doordeweeks gaat Intratuin Veghel open om 9.30 uur en sluit om 18.00. Op vrijdagavond kun je tot 21.00 uur het tuincentrum bezoeken. Intratuin Veghel heeft ook iedere zondag koopzondag, de Intratuin Veghel openingstijden op zondag zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze pagina of op de website kun je vinden op welke zondagen Intratuin Veghel niet open is, zoals Eerste Pinksterdag en Eerste Paasdag.

Bezoek het tuincafé van Intratuin Veghel

In het tuincafé van Intratuin Veghel kun je op bijna elk moment van de dag terecht voor een heerlijke maaltijd, zoals een ontbijtje, een snack of een lunch. Tot 11.00 uur geniet je voor 2,95 van een ontbijtje met een kopje koffie of thee. Je kunt ook een high tea reserveren voor 15,95 per persoon, de high tea bestaat uit zoete snacks, hartige sandwiches en genoeg verse thee! Je kunt ook een high tea cadeau doen met de high-tea-cadeaukaart van Intratuin Veghel. Vier ook je kinderfeestje bij Intratuin Veghel! Naast leuke kinderworkshops genieten ze van een lekker hapje en onbeperkt limonade in het tuincafé.

Intratuin Veghel folder

Zowel op de Facebookpagina als in de folder staan de actuele aanbiedingen van Intratuin Veghel. Zo houdt Intratuin Veghel regelmatig een Vroege Vogelkorting, met 20% korting op het hele assortiment als je tussen 8.00 en 11.00 uur het tuincentrum bezoekt. Houd voor de actuele data de Facebookpagina in de gaten! Meer kortingen op tuinmeubelen, barbecue-accessoires, woonaccessoires en nog veel meer zijn ook te vinden in de folder.

Workshops bij Intratuin Veghel

Kom met de kinderen langs om een leuke workshop te volgen bij Intratuin Veghel! Voor feestdagen zoals moederdag en vaderdag kunnen ze een leuk cadeau knutselen, of doe zelf mee aan een workshop of evenement. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Barbecue demonstratie (Weber of Kamado)
 • Gratis tuin- en schetsadvies
 • Tulpen schikken
 • Gratis dierenfotograaf

Intratuin Veghel vuurwerk

Via de website vehgel.intratuinvuurwerk.nl kun je aan het eind van het jaar weer je vuurwerk bestellen. Tijdens de voorverkoop krijg je bovendien 20% gratis vuurwerk, mooi meegenomen! Bij Intratuin Veghel kun je allerlei soorten vuurwerk bestellen, waaronder familiepaketten, siervuurwerk, vuurpijlen, knalvuurwerk en nog veel meer. Voordat je je vuurwerk gaat bestellen, kan een bezoek aan de kerstshow van Intratuin Veghel niet ontbreken. Zo worden de feestdagen echt een feestje.

Intratuin Veghel vacatures

Intratuin Veghel is een erkend leerbedrijf voor stageplaatsen. Hier kun je stage lopen op allerlei verschillende afdelingen, zoals op de dierenafdeling en in het tuincafé. Via de website kun je een reactie achterlaten. Daarnaast is Intratuin Veghel regelmatig op zoek naar hulpkrachten of medewerkers voor bijvoorbeeld de snijbloemenafdeling. Bekijk ook de vacatures bij Intratuin Nuenen of Intratuin Rosmalen. Ook hier zijn genoeg vacatures beschikbaar, zowel in het tuincafé als in het tuincentrum zelf!