Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Intratuin Veghel

Heuvel 11
Veghel, 5463XB

0413-350816info@veghel.intratuin.nl

Beoordeling

Intratuin Veghel is één van de vele prachtige vestigingen van deze groenketen. Het assortiment is verdeeld in de categorieën:

 • Buiten;
 • Binnen;
 • Dieren;
 • Koken.

In de wekelijkse reclamefolder van Intratuin staan regelmatig leuke aanbiedingen en inspirerende foto's. De openingstijden van Intratuin Veghel treft u hieronder aan onder het kopje 'Openingstijden'. Bent u van plan om uw tuin, keuken of huisdier eens goed onder handen te nemen dan ben u bij deze vestiging van Intratuin in de provincie Noord-Brabant aan het juiste adres!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Veghel?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag12:00 - 17:00

In de maanden januari en februari hebben wij geen koopavond op vrijdag. Alle zondagen geopend, met uitzondering van Carnavalszondag, 1e paasdag en 1e pinksterdag

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Lotte 2021-11-22 10:57:15

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik vind dit een gezellige, leuke intratuin! En dat heeft voornamelijk te maken met het vriendelijke, behulpzame personeel. Daar mag deze vestiging trots op zijn en zo te lezen ben ik niet de enige die dat vind.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

betteke 2016-09-10 19:49:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Groot, schoon, netjes en zo'n lief behulpzaam personeel! Superblij met mijn buitenkachel Jupiter: echt een aanrader, prima in een kleine tuin!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

esther 2016-07-10 10:36:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

stond net v oor een dichte poort terwijl het al na 12.00 uur was
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Veghel ligt tussen Den Bosch en Eindhoven en heeft naast het tuincentrum ook een dierenarts en een trimsalon. Intratuin Veghel is elke dag open, genoeg tijd dus om het assortiment te bekijken dat bestaat uit alles van kamerplanten en boeketten tot geurkaarsen en tuinbeelden. Geniet ook van een high tea bij Intratuin Veghel in het tuincafé! Lees verder voor meer informatie over het tuincentrum, zoals de Intratuin Veghel openingstijden.

Adres Intratuin Veghel

Intratuin Veghel ligt aan de Heuvel 11 in Veghel, Noord-Brabant. Vanuit het centrum is het tuincentrum met de auto binnen 10 minuten te bereiken. Vanuit Den Bosch en Eindhoven duurt het ongeveer 30 minuten met de auto. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan een andere Intratuinvestiging in Noord-Brabant zoals Intratuin Rosmalen of Intratuin Nuenen als Intratuin Veghel gesloten is. Je kunt contact opnemen met het tuincentrum via het telefoonnummer 0413-350 816 of een e-mail sturen naar info@veghel.intratuin.nl.

Openingstijden Intratuin Veghel

Intratuin Veghel is elke dag van de week geopend. Doordeweeks gaat Intratuin Veghel open om 9.30 uur en sluit om 18.00. Op vrijdagavond kun je tot 21.00 uur het tuincentrum bezoeken. Intratuin Veghel heeft ook iedere zondag koopzondag, de Intratuin Veghel openingstijden op zondag zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze pagina of op de website kun je vinden op welke zondagen Intratuin Veghel niet open is, zoals Eerste Pinksterdag en Eerste Paasdag.

Bezoek het tuincafé van Intratuin Veghel

In het tuincafé van Intratuin Veghel kun je op bijna elk moment van de dag terecht voor een heerlijke maaltijd, zoals een ontbijtje, een snack of een lunch. Tot 11.00 uur geniet je voor 2,95 van een ontbijtje met een kopje koffie of thee. Je kunt ook een high tea reserveren voor 15,95 per persoon, de high tea bestaat uit zoete snacks, hartige sandwiches en genoeg verse thee! Je kunt ook een high tea cadeau doen met de high-tea-cadeaukaart van Intratuin Veghel. Vier ook je kinderfeestje bij Intratuin Veghel! Naast leuke kinderworkshops genieten ze van een lekker hapje en onbeperkt limonade in het tuincafé.

Intratuin Veghel folder

Zowel op de Facebookpagina als in de folder staan de actuele aanbiedingen van Intratuin Veghel. Zo houdt Intratuin Veghel regelmatig een Vroege Vogelkorting, met 20% korting op het hele assortiment als je tussen 8.00 en 11.00 uur het tuincentrum bezoekt. Houd voor de actuele data de Facebookpagina in de gaten! Meer kortingen op tuinmeubelen, barbecue-accessoires, woonaccessoires en nog veel meer zijn ook te vinden in de folder.

Workshops bij Intratuin Veghel

Kom met de kinderen langs om een leuke workshop te volgen bij Intratuin Veghel! Voor feestdagen zoals moederdag en vaderdag kunnen ze een leuk cadeau knutselen, of doe zelf mee aan een workshop of evenement. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Barbecue demonstratie (Weber of Kamado)
 • Gratis tuin- en schetsadvies
 • Tulpen schikken
 • Gratis dierenfotograaf

Intratuin Veghel vuurwerk

Via de website vehgel.intratuinvuurwerk.nl kun je aan het eind van het jaar weer je vuurwerk bestellen. Tijdens de voorverkoop krijg je bovendien 20% gratis vuurwerk, mooi meegenomen! Bij Intratuin Veghel kun je allerlei soorten vuurwerk bestellen, waaronder familiepaketten, siervuurwerk, vuurpijlen, knalvuurwerk en nog veel meer. Voordat je je vuurwerk gaat bestellen, kan een bezoek aan de kerstshow van Intratuin Veghel niet ontbreken. Zo worden de feestdagen echt een feestje.

Intratuin Veghel vacatures

Intratuin Veghel is een erkend leerbedrijf voor stageplaatsen. Hier kun je stage lopen op allerlei verschillende afdelingen, zoals op de dierenafdeling en in het tuincafé. Via de website kun je een reactie achterlaten. Daarnaast is Intratuin Veghel regelmatig op zoek naar hulpkrachten of medewerkers voor bijvoorbeeld de snijbloemenafdeling. Bekijk ook de vacatures bij Intratuin Nuenen of Intratuin Rosmalen. Ook hier zijn genoeg vacatures beschikbaar, zowel in het tuincafé als in het tuincentrum zelf!