Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Intratuin Zwolle

Diepholtstraat 1
Zwolle, 8028PN

038-4527735info@zwolle.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Zwolle? Dan bent u hier op het goede adres! Intratuin Zwolle heeft een warme en uitnodigende sfeer en is daarom hét tuincentrum om inkopen te doen voor uw tuin, uw huis en uw dier. Maar ook voor gereedschap, meststoffen en erfafscheiding kunt u bij deze Intratuin in Zwolle terecht. Leuke ervaring? Tevreden over het assortiment? Schrijf dan een recensie over Intratuin Zwolle! Hieronder vindt u de openingstijden van tuincentrum Intratuin in Zwolle. Geen koopzondag bij Intratuin in Zwolle? Klik hier voor een overzicht van alle tuincentra die koopzondag hebben bij u in de buurt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Zwolle?
  • Maandag10:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 21:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

slechte kwaliteit 2019-09-23 16:14:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We kochten op koopzondag (15-09) vier cyclamen. Na twee dagen bleek dat er bij drie de plant los zat van de bol/wortels. Ging na drie dagen kapot. Twee chrysanten, waarvan er één na een week totaal verdorde. We waren klant bij Tuinland. Als een speer terug naar Tuinland!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

will 2017-11-27 17:42:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi Tuincentrum , klein en gezellig , maar met voldoende keuze. Ik kom er graag.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Zwolle is één van de vestigingen in Overijssel. Intratuin Zwolle is elke dag open, ook op zondag. Intratuin Zwolle heeft iedere donderdagavond koopavond. Een goed moment om een prachtige plant uit te zoeken, de tuinmeubelen uit te proberen en de kerstshow te bezoeken! Bekijk de openingstijden van Intratuin Zwolle op deze pagina. Ook het adres en het telefoonnummer van Intratuin Zwolle vind je hier.

Openingstijden Intratuin Zwolle

Intratuin Zwolle is elke dag vanaf 9.00 uur geopend, behalve op maandag, dan gaat het tuincentrum om 10.00 uur open. Intratuin Zwolle heeft elke zondag koopzondag en is dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op sommige zondagen gaat Intratuin Zwolle zelfs eerder open, deze dagen vind je op de website. Op donderdagavond ben je zelfs tot 21.00 uur welkom bij Intratuin Zwolle tijdens de koopavond.

Bezoek Intratuin Zwolle

Het adres van Intratuin Zwolle is Diepholtstraat 1. Vanuit het centrum van Zwolle is het ongeveer 10 minuten met de auto. Er rijdt ook een bus rechtstreeks naar het tuincentrum. Intratuin bezoeken vanuit Zwolle zuid? Ook dan bereik je het tuincentrum binnen 15 minuten met de auto. Andere vestigingen van Intratuin die je kunt bezoeken in Overijssel zijn Intratuin Almelo, Intratuin Enschede en Intratuin Deventer.

Neem contact op met Intratuin Zwolle

Naast de openingstijden vind je hier ook de contactgegevens van Intratuin Zwolle. Wil je bijvoorbeeld zeker weten of het tuincentrum geopend is? Via het telefoonnummer 038-452 7735 kun je de klantenservice van Intratuin Zwolle bereiken tijdens openingstijden. Of stuur een mailtje naar info@zwolle.intratuin.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen op deze pagina.

Folder Intratuin Zwolle

De nieuwste aanbiedingen van Intratuin Zwolle vind je elke week in de folder, deze kun je bekijken op onze folderpagina. Tijd om een nieuw gazon aan te leggen, of ben je op zoek naar een nieuwe tuinmeubelen? Intratuin Zwolle heeft regelmatig aanbiedingen op graszoden, loungesets, kamerplanten, en nog veel meer tuinafdelingen. Bovendien is Intratuin Zwolle elke zondag open, een leuke activiteit voor het weekend!

Kerst bij Intratuin Zwolle

Met Kerst breng je natuurlijk een bezoekje aan Intratuin Zwolle. De allernieuwste kersttrends staan voor je uitgestald in de kerstshow, van uitbundig gedecoreerde kerstbomen tot schattige kerstdorpjes. Laat je onderdompelen in het kerstgevoel en zoek gelijk de leukste kerstdecoratie uit voor je eigen kerstboom. Bij Intratuin Zwolle kun je ook kerstbomen kopen, met genoeg keuze uit echte kerstbomen en kunstkerstbomen. Na de kerstshow houdt Intratuin Zwolle uitverkoop op veel kerstartikelen, houd hiervoor de folder van Intratuin Zwolle in de gaten. Houd er rekening mee dat de openingstijden rond kerst kunnen afwijken. De openingstijden van Intratuin Zwolle worden op deze pagina vermeld, of raadpleeg de website van Intratuin Zwolle. Zo weet je precies wanneer de kerstshow van Intratuin Zwolle geopend is.

Een tuincadeau

Heel handig: een tuinbon cadeau van Intratuin Zwolle! Of wissel je eigen cadeaubonnen in voor korting op je nieuwe plant of kerstboom. Bij Intratuin Zwolle kun je naast gewoon pin en cash ook betalen met:

  • Nationale Tuinbon
  • VVV Cadeaubon
  • Creditcard

Meer service

In deze vestiging van Intratuin kun je niet alleen je kar vol laden met planten, hondenvoer en kaarsen, je kunt er ook terecht voor het inleveren van oude elektrische apparaten en lampen. Of laat hier je gasflessen wisselen, zodat je weer klaar bent voor het barbecueseizoen, of juist de wintermaanden in gaat. Ook verkoopt Intratuin Zwolle graszoden, en laten ze deze graag thuisbezorgen.

Werken bij Intratuin Zwolle

Intratuin Zwolle is een praktijkleerplek, waarbij je je studie kunt combineren met gerelateerd werk. Deze plekken zijn beschikbaar voor verschillende afdelingen. Of solliciteer als weekendhulp! Geen geschikte vacature gevonden in Zwolle? Bekijk dan ook de vacatures bij Intratuin Deventer of Intratuin Almelo.