Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma10:00 - 17:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:00 - 17:30
 • Zogesloten
Intratuin Emmeloord

Intratuin Emmeloord
(4) recensies

Logo Intratuin Emmeloord
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats

Recensies Intratuin Emmeloord

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mw I.Lemstra 10-04-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik had verhoutte lavendel in de voortuin op het noorden,alles eruit geschept maar wat nu? Bij Intratuin om advies gevraagd en samen met medewerker besloten om cotoneaster te combineren met pieris.Groenblijvend! Prima oplossing. Toen even meegedaan met quiz en ik won een bon voor gratis koffie in het restaurant.It was delicious!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Evie Larooi 28-03-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tweede paasdag.Heerlijk rustig om alles goed te kunnen bekijken.Wij waren op zoek naar kruiden e.d. voor ons zelf gemaakte kruidentuintje.Er was volop keus dus we hebben heel veel lekkere kruiden meegenomen. Ook de buitenbakken die wij zochten waren er gelukkig nog. Met een vooldaan gevoel zijn wij weer huiswaards gekeerd.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Teunie Craane 14-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ik was vandaag tijdens de extra opening op Hemelvaartsdag,veel nieuwe producten,het zag er allemaal prachtig uit, voor ieders portemonnee is er wel wat te vinden,het personeel is heel klantvriendelijk,ik ga op mijn E-Bike en die kan ik prima neerzetten.ook de auto kun je goed parkeren ,genoeg parkeerplaatsen. Met de extra openingen,ga ik meestal wel even kijken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R van Gunst 05-12-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

mijn vrouw en ik hebben genoten van de crea bea indeen in dit centrum was heel gezellig en vriendelijk personeel. Komen zeker voor de kerst nog een paar keer terug om verder tegaan met waar we meebegonnen zijn dat is het opvrolijken van de kerst.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Intratuin Emmeloord?

Meer over Intratuin Emmeloord

Intratuin Emmeloord is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Emmeloord, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Emmeloord is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Emmeloord? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Emmeloord draaien: 0527-612518. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Emmeloord is gemiddeld met een 4.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!