Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 21:00
  • Vr09:30 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo12:00 - 17:00
Intratuin Leeuwarden

Intratuin Leeuwarden
(3) recensies

Logo Intratuin Leeuwarden
  • Café
  • Grote parkeerplaats

Reviews Intratuin Leeuwarden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Wibo 15-08-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gisteren gebeld met Intratuin en gevraagd of ze nog zuurstofplanten hadden voor de vijver. Het is per slot van rekening al half augustus. Ze hadden nog wel wat. Ik moest wel vlug zijn want ze hadden dezelfde avond een extra koopavond en ze gaven 50 % korting. De waterplantenbakken/ stellingen waren van links naar rechts en van boven tot onder "behangen" met roodwitte linten waarop stond "Sale 50%". Van alles uitgezocht en op naar de kassa. Hier bleek dat ik maar 20 % korting kreeg. De linten waren slechts versiering. Versiering? Ik noem dit misleiding...... Ik moest de zuurstofplanten hebben en heb ze dus wel gekocht, maar ik zal de volgende keer beslist elders rondkijken/kopen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R. van Zutphen 27-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum heeft een mooi assortiment. Erg leuk om te zien dat dit jaar de afdeling met kersthuisjes is uitgebreid. Ook de displays zijn uitgebreider. Erg leuk. Het komt nog niet in de buurt van sommige andere kerstdisplays, maar het begin is er! Het wordt tijd dat in het noorden dit wat grootser wordt aangepakt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Tineke Jansma 12-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een geweldig tuincentrum, ben er afgelopen donderdag geweest.Er is geen nee te koop. Alles ziet er keurig en overzichtelijk uit. Vriendelijk personeel en goed behulpzaam. Kerstafdeling ook zeer smaak vol.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Leeuwarden?

Meer over Intratuin Leeuwarden

Intratuin Leeuwarden is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Leeuwarden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Leeuwarden is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Leeuwarden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Leeuwarden draaien: 058-2888000. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Leeuwarden is gemiddeld met een 3.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!