Intratuin Leeuwarden

(2 recensies)
Tijnjedyk 5
8934BT Leeuwarden
Friesland
Toon telefoonnummer
Tel : 058-2888000

Café, Grote parkeerplaats
Openingstijden Intratuin Leeuwarden, een tuincentrum in Leeuwarden

Bent u op zoek naar de openingstijden van Intratuin Leeuwarden? Dan bent u hier op het goede adres! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin kunt u bij  Intratuin Leeuwarden ook terecht voor bollen en zaden, potten en bakken. Maar ook voor tuinelementen, kerstartikelen en dierbenodigden bent u welkom. Intratuin Leeuwarden in Friesland heeft een ruime parkeergelegenheid en een gezellige koffiehoek. Hieronder treft u de actuele openingstijden van  Intratuin Leeuwarden. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Leeuwarden.

Heeft u vragen voor Intratuin Leeuwarden? Vul onderstaand formulier in en uw vraag wordt automatisch doorgestuurd naar Intratuin Leeuwarden.

Openingstijden Intratuin Leeuwarden

 • Maandag:10:00 - 18:00
 • Dinsdag:09:30 - 18:00
 • Woensdag:09:30 - 18:00
 • Donderdag:09:30 - 21:00
 • Vrijdag:09:30 - 21:00
 • Zaterdag:09:00 - 17:30
 • Zondag:12:00 - 17:00

Foto's

De openingstijden van Tuincentrum Intratuin Leeuwarden vindt u hier.

Locatie Intratuin Leeuwarden

Recensies Intratuin Leeuwarden

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:
0 van de 0 vonden deze recensie nuttig.
Intratuin Leeuwarden

Tuincentrum heeft een mooi assortiment. Erg leuk om te zien dat dit jaar de afdeling met kersthuisjes is uitgebreid. Ook de displays zijn uitgebreider. Erg leuk. Het komt nog niet in de buurt van sommige andere kerstdisplays, maar het begin is er! Het wordt tijd dat in het noorden dit wat grootser... Lees meer

Tuincentrum heeft een mooi assortiment. Erg leuk om te zien dat dit jaar de afdeling met kersthuisjes is uitgebreid. Ook de displays zijn uitgebreider. Erg leuk. Het komt nog niet in de buurt van sommige andere kerstdisplays, maar het begin is er! Het wordt tijd dat in het noorden dit wat grootser wordt aangepakt. Lees minder

Was deze recensie nuttig voor u?JaNee
 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:
0 van de 0 vonden deze recensie nuttig.
Intratuin Leeuwarden

Een geweldig tuincentrum, ben er afgelopen donderdag geweest.Er is geen nee te koop. Alles ziet er keurig en overzichtelijk uit. Vriendelijk personeel en goed behulpzaam.
Kerstafdeling ook zeer smaak vol.

Was deze recensie nuttig voor u?JaNee
 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Uw ervaring over Intratuin Leeuwarden helpt andere tuinliefhebbers!

Vond u dit tuincentrum een aanrader? Of heeft u juist slechte ervaringen? Deel uw ervaringen en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op onze eigen website (zie contactpagina).

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Emma Kemp

Intratuin Leeuwarden is elke dag geopend, genoeg tijd dus om te snuffelen tussen alles wat je nodig hebt voor huis, tuin en dier. Doe mee aan een workshops bij Intratuin Leeuwarden of drink een kopje koffie met gebak in het tuincafé. Op deze pagina vind je onder andere de openingstijden en het telefoonnummer van Intratuin Leeuwarden.

Het assortiment van Intratuin Leeuwarden

Bij Intratuin Leeuwarden kun je terecht voor inspiratie, tips en trends voor tuin, huis en dier. Naast tuinmeubelen, dierenbenodigdheden, kamerplanten, tuinplanten en barbecues vind je er ook tuingereedschap, graszoden en meststoffen. Advies nodig over welke kamerplant weinig verzorging nodig heeft, of hoe het leggen van graszoden werkt? De medewerkers bij Intratuin Leeuwarden staan je graag te woord. Bovendien heeft Intratuin Leeuwarden ook een bezorgservice. Grote aankopen kun je eenvoudig thuis laten bezorgen.

Bezoek Intratuin Leeuwarden

Intratuin Leeuwarden bevindt zich aan de Tijnjedyk 5 in het zuidoosten van Leeuwarden. Het tuincentrum is prima te bereiken vanuit het centrum. Met de bus bereik je het tuincentrum vanaf station Leeuwarden binnen 10 minuten. Vanuit Drachten ben je ongeveer 25 minuten onderweg met de auto. Drachten heeft zelf ook een vestiging van Intratuin, maar deze vestiging van Intratuin heeft niet elke week koopzondag.

Intratuin Leeuwarden openingstijden

Intratuin Leeuwarden is elke dag geopend. Elke zondag heeft Intratuin Leeuwarden koopzondag en is dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Iedere donderdagavond en vrijdagavond houdt Intratuin Leeuwarden koopavond, dan ben je welkom tot 21.00 uur. Soms houdt Intratuin Leeuwarden extra koopavonden, houd hiervoor de website of de Facebookpagina in de gaten.

Neem contact op met Intratuin Leeuwarden

Naast de openingstijden vind je hier ook de contactgegevens van Intratuin Leeuwarden. Het telefoonnummer van Intratuin Leeuwarden is 058-288 8000. Je kunt het tuincentrum ook bereiken via mail: info@leeuwarden.intratuin.nl, of vul het contactformulier in op deze pagina. Via deze weg kun je Intratuin Leeuwarden ook bereiken om een high tea te reserveren.

Intratuin Leeuwarden folder

Bekijk de folder van Intratuin Leeuwarden op onze folderpagina. In de folder vind je naast aanbiedingen ook inspiratie voor onder andere het inrichten van de tuin of het optuigen van de kerstboom. Ook worden de workshops vermeld die bij Intratuin Leeuwarden georganiseerd worden.

Evenementen en workshops

Naast een heerlijke high tea in het tuincafé is er nog veel meer te beleven bij Intratuin Leeuwarden. Zo kunnen kinderen hun schoen zetten met Sinterklaas en worden er regelmatig workshops georganiseerd bij Intratuin Leeuwarden voor zowel volwassenen als kinderen, waaronder:

 • Hangende veldtuin maken
 • Bloemschikken
 • Kidsspeurtocht
 • Stoomboot van Sinterklaas knutselen

Naast workshops kun je regelmatig je hond of kat laten vaccineren of chippen door de dierenarts. Houd de Facebookpagina in de gaten voor de data waarop de dierenarts aanwezig is. Via Facebook houdt Intratuin Leeuwarden ook regelmatig leuke winacties!

Bezoek Intratuin Leeuwarden met Kerst

Begin november kun je bij Intratuin Leeuwarden de kerstafdeling al komen bewonderen. Van kunstkerstbomen en kerstballen tot foute kersttruien en zijdezachte kerstkussens, genoeg om je huis kerstklaar te maken! Je kerstboom kun je ook bij Intratuin Leeuwarden uitkiezen. Na Kerst houdt Intratuin Leeuwarden een grote uitverkoop, dan is er zowel korting op kerstartikelen als op artikelen uit het hele assortiment. Houd er rekening mee dat de openingstijden van Intratuin Leeuwarden rond Kerst kunnen afwijken. Raadpleeg hiervoor deze pagina of de website van Intratuin Leeuwarden. Zo weet je direct of Intratuin Leeuwarden met Kerst geopend is.

Werken bij Intratuin Leeuwarden

Lijkt het je leuk om bij een vestiging van Intratuin te werken? Bij Intratuin Leeuwarden zijn regelmatig vacatures beschikbaar voor medewerkers bij verschillende afdelingen. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen! Geen geschikte vacature gevonden in Leeuwarden? Bekijk dan ook de vacatures bij Intratuin Drachten.