Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:00 - 17:30
 • Zo12:00 - 17:00
Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk
(3) recensies

Logo Intratuin Nijkerk
 • Rolstoel vriendelijk
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • TuincafĂ©

Recensies Intratuin Nijkerk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Margret 23-02-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een fijn tuincentrum is het toch. En alle planten ook goed verzorgd en vriendelijk personeel. Afgelopen kerstperiode een paar keer geweest, gewoon om te kijken naar het prachtige landschap welke gemaakt was.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ben schipper 27-04-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

lekker even naar tuincentrum intratuin nijkerk. dat dachten wij op koningsdag 2015, omdat in Ermelo en omgeving niet zo'n mooi en gezellig tuincentrum te vinden is zijn wij daar heen gegaan.Bij binnenkomst kom je de mooiste snijbloemen tegen , in de kassen een geweldige keus aan planten, meubeltjes , en diverse spulletjes om huis en tuin gezellig en mooi te maken. Heb je trek gekregen van het shoppen dan kun je in het in het tuincentrum lekker eten en drinken.Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam, daarom komen wij graag naar nijkerk om daar onze spulletjes te halen, onze complimenten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

astrid van wieringen 08-07-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben altijd wel op zoek naar spulletjes voor mijn intrieur, en ga bij veel cadoshops en andere zaken langs. Maar vaak kom ik weer terug op mijn oude vertrouwde plekje, de intratuin in nijkerk. Ik kom daar sinds we hier wonen, en dat is al 25 jaar, dus het personeel kent mij ook zo onderhand. Altijd gezellig en heel goede service!! En wat het leukste is: ik kom tevreden thuis met mijn aankoop en ga nu eerst naar de intratuin i.p.v de andere winkeltjes.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Nijkerk?

Meer over Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nijkerk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Intratuin Nijkerk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nijkerk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Intratuin Nijkerk draaien: 033-2457644. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Intratuin Nijkerk is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!