Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Tuincentrum Intratuin in Malden betovert en inspireert u met hun uitgebreide assortiment en prachtige tuincentrum. Bij dit tuincentrum in Gelderland voelt u zich geheid thuis door de warme en uitnodigende sfeer. Het assortiment van dit tuincentrum bestaat uit vier hoofdgroepen: Binnen; Buiten; Dieren; Koken. Kom snel inspiratie opdoen in dit gezellige tuincentrum! De openingstijden van tuincentrum Intratuin in Malden staan onder het kopje Openingstijden vermeld. Wilt u op zondag komen winkelen in een tuincentrum? Kijk dan snel in dit overzicht van tuincentra met koopzondagen bij u in de buurt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Malden?
 • Maandag09:30 - 18:00
 • Dinsdag09:30 - 18:00
 • Woensdag09:30 - 18:00
 • Donderdag09:30 - 18:00
 • Vrijdag09:30 - 18:00
 • Zaterdag09:00 - 18:00
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Nadia 2015-12-04 14:25:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom er 1 x in de week met de kinderen. Het ziet er altijd super gezellig uit en de kinderen vermaken zich goed in de ballenbak.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Schriks 2015-11-27 18:13:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Toch wel vaak onduidelijkheden wat nu wel en wat niet in een aanbieding valt,
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Harrie Derks 2015-04-27 11:41:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

We zijn er geweest op koningsdag 2015. Echt een superwinkel, prachtige aanbiedingen, werd enorm geholpen en geadviseerd voor een aankoop, kortom een geweldige winkel waar we zeker nog veel vaker gaan komen en kopen. .Toppie.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Bij Intratuin Malden is genoeg te doen: van leuke workshops en heerlijke high tea’s tot de jaarlijkse kerstshow. Op deze pagina vind je de Intratuin Malden openingstijden, en kom je nog meer te weten over dit gezellige tuincentrum onder Nijmegen.

Openingstijden Intratuin Malden

Intratuin Malden gaat iedere werkdag om 9.30 uur open. Op vrijdagavond ben je welkom tot 21.00 uur, dan houdt Intratuin Malden koopavond. Ook houdt Intratuin Malden koopzondag, op zondag zijn de openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur. Koopzondag bij Intratuin Malden is ideaal voor een rustig dagje shoppen, met een heerlijke high tea of ontbijt in het restaurant. Er kunnen rond de feestdagen andere openingstijden zijn voor Intratuin Malden. Deze vermelden we op deze pagina, of houd de website in de gaten. Vooral rond Kerst gelden er vaak ruimere openingstijden bij Intratuin Malden, ideaal om lekker vaak de kerstshow van Intratuin Malden te bezoeken!

Breng een bezoek aan Intratuin Malden

Intratuin Malden ligt onder Nijmegen in de provincie Gelderland. Het adres is Rijksweg 63. Vanaf station Nijmegen is Intratuin Malden erg goed te bereiken. Met bus 1 en bus 83 stap je vlak voor de deur uit. Zeker weten of Intratuin Malden open is? Bel het tuincentrum op 024-358 0152 of gebruik voor minder dringende vragen het contactformulier op deze pagina.

Intratuin Malden aanbiedingen

Elke week komt de nieuwe folder van Intratuin Malden online, met aanbiedingen op tuinplanten, barbecues of woondecoratie. Bekijk de folder op onze folderpagina. Genieten van nog meer kortingen? Intratuin Malden houdt ook Vroege Vogel Korting, als je op bepaalde dagen tussen 08.00 en 11.00 uur langskomt, profiteer je van 20% korting op alles! Weten welke data dit zijn? Raadpleeg hiervoor de website. Blijf ook op de hoogte van alle Intratuin Malden aanbiedingen via Facebook, zo ben je altijd voordelig uit!

Ontbijt bij Intratuin Malden

Eerst even rustig ontbijten voordat je je laat onderdompelen in de groene sferen? Ga dan voor een ontbijtje bij Intratuin Malden. Voor 2,95 krijg je een vers croissantje, een pistoletje, beleg en keuze uit koffie of thee. Je kunt uiteraard ook lunchen bij Intratuin Malden, of pak helemaal groots uit en ga voor een heerlijke high tea met verse thee, luxe snacks en kleine sandwiches. Je kunt ook een high tea cadeau doen met de cadeaukaart! Deze is verkrijgbaar bij het tuincafé of bij de kassa.

Intratuin Malden workshops

Doe mee aan een Intratuin Malden workshop! Iedere maand zijn er weer genoeg workshops te volgen bij Intratuin Malden, rond de feestdagen zijn ze natuurlijk in een toepasselijk jasje gestoken. Een aantal voorbeelden:

 • Lenteboeket schikken;
 • Kerstkrans maken;
 • DIY Terrarium;
 • BBQ Workshop.

Ook voor kinderen is er van alles te doen, zoals een speurtocht door de winkel, passend bij het seizoen. Of ga onderzetters maken met plantenfossielen.

Intratuin Malden kerst

Natuurlijk heeft Intratuin Malden ook een kerstshow die je niet mag missen. Op de Facebookpagina kondigt het tuincentrum in Malden aan wanneer de kerstshow weer open gaat. De kerstshow van Intratuin Malden staat vol met kerstdecoratie in de vorm van heerlijk snoepgoed, de leukste kersthuisjes voor je eigen kerstdorp en je kunt een bezoek brengen aan het lichtjesfeest. Tot slot kun je je eigen kerstboom uitzoeken, ga je dit jaar voor een echte geurende den of toch een kunstkerstboom? Vergeet vooral niet de uitverkoop op kerstartikelen na de kerstshow!

Vacatures bij Intratuin Malden

Wil je graag werken tussen de planten of help je graag mensen aan de kassa? Bij Intratuin Malden zijn ze altijd op zoek naar weekendhulpen en kassamedewerkers, bekijk de overige vacatures op onze vacaturepagina. Zit er geen geschikte vacature bij? Verstuur een open sollicitatie, of bekijk de vacatures van Intratuin Elst.