Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in 's Gravenzande? Dan bent u hier op de goede website! Deze Intratuin in Zuid Holland en heeft een grote keuze uit kamerplanten, planten voor in de tuin of op het blakon, bomen en struiken. Daarnaast heeft Intratuin 's Gravenzande tuinmeubels, gereedschap, een grote keuze uit barbecues en accessoires om het binnen en buiten sfeervol aan te kleden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan de Intratuin in 's Granvenzande? Deel dan uw ervaringen en schrijf op deze pagina een recensie! Hieronder staan de actuele openingstijden van tuincentrum Intratuin in 's Gravenzande. Is dit tuincentrum niet open op zondag? Op deze pagina vindt u tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin 's Gravenzande?
  • Maandag09:00 - 17:30
  • Dinsdag09:00 - 17:30
  • Woensdag09:00 - 17:30
  • Donderdag09:00 - 17:30
  • Vrijdag09:00 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 17:30
  • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

j.Fluttert 2016-03-24 09:54:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooie winkel maar het eten in het restaurant liet helaas te wensen over. De bestelde kippensoep compleet was bijna koud en waterig van smaak. Er zat vooral veel bouillon in de pan maar je mocht wel zelf opscheppen dus dat scheelt. Het bijgeleverde broodje met pesto en kaas was goed, maar dat hadden ze dan ook niet zelf gemaakt. Mijn vriendin had een pizza broodje genomen die ook koud was ondanks het feit dat deze wel gebakken was en onder een warmte lamp lag. Het broodje was oud en smaakte niet wat je zou verwachten als je zo'n broodje besteld. De bediening deed haar best maar de afhandeling van de bestelling was niet altijd duidelijk. De open keuken zag er rommelig uit. Het geheel kwam niet professioneel over.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

H. van der Ploeg 2015-05-07 05:13:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Soms ga ik hier zelfs naar toe als ik eigenlijk niets nodig heb. Het is een leuke en schone (voor zover mogelijk) winkel. Personeel dat altijd bereid is om je te helpen. Toppie hoor, wat ze zelf niet weten gaan ze voor je vragen. Koop hier bijna al mijn tuinbenodigdheden. Het is er gezellig en ben je moe van al dat lopen dan ga ik in de brasserie een kopje koffie drinken en soms met iets er bij. Hier word je blij.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

madelief 60+ 2014-10-05 11:30:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vind het heerlijk een poosje te vertoeven eigenlijk alles positief ! Maar een dingetje wil ik wel kwijt. Maak even werk van het buitenterras bezems in deze geweldige winkel te verkrijgen en ze vegen heel schoon ! Tot snel Madelief.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena