Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 21:00
 • Za09:30 - 17:30
 • Zo12:00 - 17:00
Intratuin Almere

Intratuin Almere
(6) recensies

Logo Intratuin Almere
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé

Recensies Intratuin Almere

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ria G. 13-03-2016

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De winkel is heel overzichtelijk. De prijzen vallen heel erg mee en de artikelen in de reclame vind ik heel leuk!!!! Ook is het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Al met al een fijn tuincentrum!!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Moi 18-11-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We keken uit naar de kerstshow die we altijd zo gezellig en sfeervol vonden. Wat een teleurstelling dit jaar. Zo koel en saai. Iedereen had het erover dat het zo sfeerloos is. Erg jammer ????
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R Snel 20-04-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wat een top tuincentrum ! Vooral die bbq afdeling met veel keuzes en prijzen . Ik ga nooit naar een andere dit is werkelijk de beste !!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mir 18-12-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

grote kerstshow,ook groot kerstdorp maar word er niet hebberig van,niet te vergelijken met die in Leusden
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Petra C 06-12-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig Tuincentrum met nu een overweldigende kerstshow!!!Prachtige Riverside afdelingen,de leukste dingen ook Homeliving,ikkan mij hier echt uitleven!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Intratuin Almere?

Intratuin Almere bevindt zich in de provincie Flevoland. Met een plantenafdeling, dierenafdeling en tuincafé is het heerlijk om een bezoek te brengen aan dit tuincentrum. Doe mee aan een workshop of geniet van een heerlijke high tea. Bekijk eerst de openingstijden van Intratuin Almere op deze pagina. Wil je contact opnemen met Intratuin Almere? Het adres en het telefoonnummer van Intratuin Almere is hier ook te vinden.

Openingstijden Intratuin Almere

Intratuin Almere is elke dag open vanaf 9.30 uur. Intratuin Almere heeft elke zondag koopzondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op donderdagavond is Intratuin Almere tot 21.00 uur geopend. Als het tuincentrum afwijkende openingstijden heeft, vind je dat ook op deze pagina. Zo kan het tuincentrum met de feestdagen gesloten zijn. Voor meer openingstijden kun je ook de website van Intratuin Almere in de gaten houden.

Bezoek Intratuin Almere

Het adres van Intratuin Almere is Euphoniumweg 9 en ligt aan de rand van Muziekwijk, in Almere Stad. Het tuincentrum is prima te bereiken vanuit andere plekken in Almere. Vanuit het centrum van Almere Stad of Almere Buiten bereik je Intratuin Almere met de auto binnen 10 minuten, maar met de bus of op de fiets is het tuincentrum ook goed te bereiken. Woon je in Almere Poort? Ook dan is het maximaal 15 minuten met de auto, net als vanuit Almere Haven. Zeker weten of Intratuin Almere open is? Neem contact op met Intratuin Almere via 036-538 7020, of vul het contactformulier in op deze website.

Folder Intratuin Almere

De aanbiedingen van Intratuin Almere vind je in de folder. Elke week komt er een nieuwe folder uit, die je op onze folderpagina kunt vinden. Hier vind je ook folders van andere tuincentra. Via de folder van Intratuin Almere word je ook op de hoogte gehouden van leuke workshops en evenementen die worden georganiseerd bij Intratuin Almere.

Even uitrusten

Na het bekijken van de tuinplanten, uitproberen van de tuinmeubelen en inspecteren van de barbecues is het tijd voor een pauze. Neem een kopje koffie met gebak in het tuincafé of kom voor een heerlijke high tea. Geniet van verse kruidenthee en zoete en hartige hapjes. De high tea bij Intratuin Almere is de hele week beschikbaar. Reserveer de high tea minimaal 2 dagen van tevoren, voor minimaal 2 personen. Na de high tea kun je de leukste theekoppen uit het kleurrijke servies van Blond Amsterdam uitkiezen!

Een cadeau van Intratuin Almere

Geen idee wat je de jarige nu weer cadeau moet doen? Of geef je wel erg vaak dezelfde kamerplant? Geef dan een cadeaukaart van Intratuin Almere cadeau! Dan weet je zeker dat je niet weer de mist in zal gaan en kan de ontvanger zelf een cadeau uitzoeken. Deze cadeaukaarten neemt Intratuin Almere aan:

 • VVV Cadeaukaart
 • Fleurop Cadeaukaart
 • Nationale Tuinbon

Kerst bij Intratuin Almere

Een kerstshow bezoeken in Flevoland? Intratuin Almere zet elk jaar een inspirerende kerstshow neer. Na de kerstshow is er ruime uitverkoop op kerstartikelen, houd hiervoor de folder van Intratuin Almere in de gaten. Houd er rekening mee dat de openingstijden van Intratuin Almere Stad kunnen afwijken rond Kerst.

Werken bij Intratuin Almere

Lijkt het je wel wat om in een tuincentrum te werken? Of ben je op zoek naar een bijbaan? Bij Intratuin Almere Stad zijn er regelmatig vacatures beschikbaar, bijvoorbeeld als weekendhulp of fulltime medewerker in een afdeling van het tuincentrum. Het is niet alleen een afwisselende baan, maar ook goed te bereiken vanuit elk deel van Almere, zowel Almere Poort als Almere Muziekwijk. Als er bij Intratuin Almere geen vacatures beschikbaar zijn, kun je ook bij andere vestigingen kijken, zoals bij Intratuin Lelystad of Intratuin Hilversum. Je kunt ook een open sollicitatie versturen naar Intratuin Almere.