Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Intratuin Ter Aar

Kerkweg 28
Ter Aar, 2461GD

0172-406000info@teraar.intratuin.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Intratuin in Ter Aar? Dan bent u hier op de goede website! Intratuin in Ter Aar heeft een grote keuze uit kamerplanten, planten voor in de tuin of op het blakon, bomen en struiken. Daarnaast heeft Intratuin Ter Aar tuinmeubels, gereedschap, een grote keuze uit barbecues en accessoires om het binnen en buiten sfeervol aan te kleden. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan de Intratuin in Ter Aar? Deel dan uw ervaringen en schrijf op deze pagina een recensie! Hieronder staan de actuele openingstijden van tuincentrum Intratuin in Ter Aar. Is dit tuincentrum niet open op zondag?  op deze pagina vindt u tuincentra bij u in de buurt die wel koopzondagen hebben.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Intratuin Ter Aar?
  • Maandag06:00 - 06:00
  • Dinsdag06:00 - 06:00
  • Woensdag06:00 - 06:00
  • Donderdag06:00 - 06:00
  • Vrijdag06:00 - 06:00
  • Zaterdag06:00 - 06:00
  • Zondag06:00 - 06:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

yvonne 2015-04-08 20:53:00

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een geweldig tuincentrum! En wat een lief en vriendelijk personeel! Daar kunnen een hoop winkels een voorbeeld aan nemen! Ik had een eettafel gekocht met 1 bank en later belde meneer patrick mij vriendelijk op dat er nog een tweede bank was gevonden, en of ik die misschien ook wou hebben! Was er helemaal blij mee! Super service! Men denkt tenminste mee! En ook nog een geweldige prijs! En een assortiment om u tegen te zeggen! Chapeau intatuin! Ik zie jullie graag weer snel terug!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C.G.Bezuyen 2011-12-14 15:30:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik vind het een heel mooi tuincentrum alles ruim op gezet .Ik zelf zit in een rolstoel je kan overal tussen door rijden en dat vind je niet overal ,en het personeel dat is ook altijd even behulpzaam.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

poelwijk 2011-10-17 08:01:33

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

leuk om is te lopen om idee te maken .klant vriendelijk en alles goed verzorg.ook voor dieren . bedankt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Intratuin Ter Aar heeft een oppervlakte van 15.000 m2 en ligt in het Groene Hart van Nederland. Intratuin Ter Aar is elke dag geopend, ook op zondag. Op deze pagina vind je de openingstijden van Intratuin Ter Aar, en het adres en het telefoonnummer van Intratuin Ter Aar. Lees verder voor meer informatie over deze vestiging van Intratuin.

Intratuin Ter Aar openingstijden

Intratuin Ter Aar is maandag t/m vrijdag geopend vanaf 9.30 uur. Op zaterdag is het tuincentrum al om 9.00 uur open en op zondag vanaf 11.00 uur. Intratuin Ter Aar heeft dus elke zondag koopzondag. Op vrijdagavond kun je bij Intratuin Ter Aar tot 21.00 uur terecht voor de koopavond. Voor de afwijkende openingstijden van Intratuin Ter Aar kun je deze pagina raadplegen, of de Facebookpagina van Intratuin Ter Aar. Zo is het tuincentrum met Kerst en nieuwjaarsdag gesloten. Zeker weten of het tuincentrum open is? Bel Intratuin Ter Aar op het telefoonnummer 0172 406 000, of vul het contactformulier in op deze pagina.

Bezoek Intratuin Ter Aar

Intratuin Ter Aar ligt aan de Kerkweg 28 en is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf Station Alphen aan den Rijn en station Leiden gaat er een bus rechtstreeks naar het tuincentrum. Met de auto vanuit Alphen a/d Rijn is het maar 10 minuten naar Intratuin Ter Aar. Een bezoekje plannen? Bekijk dan eerst de openingstijden van Intratuin Ter Aar op deze pagina.

De folder van Intratuin Ter Aar

Elke week vind je de folder van Intratuin Ter Aar online op onze folderpagina. Van leuke aanbiedingen op kamerplanten of op kerstartikelen tot een overzicht van nieuwe workshops en evenementen: in de Intratuin folder staat genoeg! Een greep uit de workshops voor zowel kinderen als volwassenen:

  • Bloemstuk in je haar
  • Lijstje fleurig versieren
  • Voorjaarsworkshop krans met bollen

High tea bij Intratuin Ter Aar

Tijdens je bezoek aan Intratuin Ter Aar kun je even bijkomen in het restaurant waar altijd genoeg keuze is uit heerlijke broodjes, gebak en verse koffie. Of reserveer een high tea met Engelse specialiteiten, belegde mini-broodjes, scones en quiches. Voor een snack in de middag kun je het high bite-arrangement nemen, met heerlijke hartige verrassingen, zoals tapas, noten en een wijntje. Reserveer de high tea en de high bite wel twee dagen van tevoren. Liever voor het shoppen wat eten? Intratuin Ter Aar heeft elke ochtend ontbijt beschikbaar voor maar € 2,95 per persoon, daarna kun je tussen alle kamerplanten en tuinmeubelen gaan snuffelen.

Kerst bij Intratuin Ter Aar

Elk jaar zet Intratuin Ter Aar een adembenemende kerstshow neer, met schattige kerstdorpjes, verlichte rendieren, gedecoreerde kerstbomen en een heuze draaimolen! Genoeg om inspiratie op te doen voor je eigen Kerst. Geniet ook van heerlijke oliebollen op Oudjaarsdag en ga gelijk langs de uitverkoop op kerstartikelen! Bijvoorbeeld op de easyfix kerstboomstandaard met waterreservoir, erg handig om zo lang mogelijk van je kerstboom te kunnen genieten. Weten of Intratuin Ter Aar de easyfix kerstboomstandaard in voorraad heeft? Neem contact op met het tuincentrum via 0172 406 000.

Werken bij Intratuin Ter Aar

Op zoek naar vacatures van Intratuin Ter Aar? Op de vacaturepagina vind je alle vacatures, ook van andere tuincentra in de buurt. Bij Intratuin Ter Aar zijn ze op zoek naar magazijnmedewerkers en is er regelmatig plek voor stagiaires. Bekijk ook vacatures van andere vestigingen van Intratuin in Zuid-Holland, zoals in Zoetermeer, Zuidplas of Pijnacker. Of ga aan de slag in het servicekantoor in Woerden of Aalsmeer. Of stuur een open sollicitatie naar Intratuin Ter Aar. Houd er rekening mee dat Intratuin Ter Aar elke zondag koopzondag heeft, en werken in het weekend dus een vereiste is.