Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Hier treft u de openingstijden van tuincentrum Osdorp in Amsterdam-Osdorp aan. Tuincentrum Osdorp is een gezellig en sfeervol tuincentrum in Amsterdam met ruim 40.000 tuin- en sfeerartikelen voor binnen en buiten. Van tuingereedschap, hout en bestrating tot tuinmeubelen en sfeerartikelen. Bent u tevreden en wilt u uw ervaringen met tuincentrum Osdorp delen? Schrijf dan een recensie. Hieronder treft u de openingstijden van Tuincentrum Osdorp aan.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Osdorp?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 18:00
  • Zaterdag09:30 - 18:00
  • Zondag10:00 - 17:00

Alleen gesloten op Koningsdag, 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Op Kerstavond en Oudejaarsdag sluiten we om 17.00 uur.

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Th.Gankema 2017-11-22 08:13:00

8 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gezellig en mooi tuincentrum, komen er graag en drinken daar ook altijd een heerlijk kopje koffie, om even bij te komen van alle mooie dingen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jos Eeken 2017-11-20 12:27:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben met mijn dementerende schoonzus hier geweest, zij vond alles zo mooi, overweldigend dat "ze" dat allemaal hebben. We hebben wat gedronken en verse appeltaart gegeten, heerlijk middagje uit. En ik vond het uiteraard ook erg leuk, en zoveel keus....
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

P.de Heus 2016-11-22 10:20:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij, mijn dochter, schoondochter en ik gaan elk jaar met veel plezier een paar keer naar Tuincentrum Osdorp. Maar zodra ze met de kerstafdeling bezig zijn kunnen we niet wachten. Dit jaar waren we dus veel te vroeg want niet alles was klaar, niet dat wij dat erg vonden want nu moeten we nog een keer. Het assortiment is zeer uitgebreid en elke keer weer staan wij te kijken van de creativiteit waarmee ze weer nieuwe dingen verzinnen. Van de waxinelichtjes wilden we er graag meer hebben maar die stonden nog niet in de winkel, terwijl wij in het restaurant genoten van een lekker hapje en drankje kwam het personeel ons meer lichtjes brengen. Tevreden met een heerlijk kerstgevoel reden we weer naar huis. En we verheugen ons nu al op volgende week want dan gaan we weer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Tuincentrum Osdorp is een begrip onder de tuincentra! Het familiebedrijf is in 1960 begonnen als hoveniersbedrijf, waar eenjarige planten en kamerplanten verkocht werden. Op dit moment heeft tuincentrum Osdorp meer dan 40.000 artikelen in het assortiment, onder een dak van 16.500 vierkante meter, en meer dan honderd gratis parkeerplaatsen. Op deze pagina vind je onder andere de openingstijden en een link naar de actuele folder van Tuincentrum Osdorp.
 

Tuincentrum Osdorp openingstijden

Bekijk hier de openingstijden van tuincentrum Osdorp Amsterdam, of misschien noem je ze wel de Osdorper tuincentrum, dat bijna elke dag open is! Tuincentrum Osdorp opent elke dag om 09.30 en sluit om 18.00 uur. Op zondag is Osdorp Amsterdam van 12.00 tot 17.00 uur geopend, er is dus elke zondag koopzondag. Het tuincentrum is 361 dagen per jaar geopend en sluit alleen op Koningsdag, eerste en tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De afwijkende openingstijden van tuincentrum Osdorp zoals feestdagen worden hier ook vermeld. Zeker weten of het tuincentrum open is? Neem dan telefonisch contact op met het tuincentrum via 020-6676060.
 

Bezoek tuincentrum Osdorp

Een bezoek brengen aan dit tuincentrum Amsterdam? Het adres van tuincentrum Osdorp is Osdorperweg 247 in Amsterdam. Bekijk eerst de openingstijden van tuincentrum Osdorp en koopzondagen hierboven, dan weet je zeker dat je niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kun je ook op de website kijken voor meer informatie. Het tuincentrum organiseert regelmatig leuke evenementen, die op de website en Facebook aangekondigd worden. Nog een reden om tuincentrum Osdorp te bezoeken!
 

Tuincentrum Osdorp vacatures

Het tuincentrum heeft ruim 70 medewerkers die allerlei taken uitvoeren van verkoopmedewerker tot marketingmedewerker. Ben je op zoek naar de vacatures van tuincentrum Osdorp? Neem dan een kijkje op de vacaturepagina. Ze zijn regelmatig op zoek naar verkoopmedewerkers en kassamedewerkers. Ook zijn er regelmatig stageplaatsen te vinden voor studenten! Op deze pagina vind je ook vacatures van andere tuincentra in de buurt.
 

Aanbiedingen uit de folder

Tuincentrum Osdorp heeft regelmatig uitverkoop. Deze aanbiedingen uit de folder staan elke week op de website, maar je kunt ze ook op de Facebookpagina vinden. Daar lees je meteen hoe lang de aanbieding geldig is. Als tuincentrum Osdorp uitverkoop heeft, is het natuurlijk extra leuk om even langs te gaan! Op speciale dagen zoals Black Friday houdt het tuincentrum regelmatig een uitverkoop, met een kortingscode van tuincentrum Osdorp kun je dan van nog meer korting profiteren. Ook in de folder van Tuincentrum Osdorp vind je de openingstijden en het adres.
 

Alles voor huis en tuin

Tuincentrum Osdorp verkoopt naast handige tuingereedschap, meststoffen en producten voor het onderhoud van de tuin en de bbq, ook allerlei producten om de tuin een mooie inrichting te geven. Maar het assortiment is nog veel breder, zoals:

Tuincentrum Osdorp verkoopt ook een cadeaubon speciaal voor het tuincentrum, zodat de jarige zelf een leuk accessoires kan uitkiezen. Heb je bij tuincentrum Osdorp comfortabele tuinmeubelen uitgekozen? Of staat er een actie voor tuinmeubelen in de folder? Dan kun je de tuinmeubels ook thuis laten bezorgen door via de webshop te bestellen. In de webshop vind je direct tuinmeubels die tuincentrum Osdorp in de uitverkoop heeft.
 

Kerstshow Tuincentrum Osdorp

Ieder jaar pakt tuincentrum Osdorp met kerst helemaal uit. Allerlei kerstthema’s worden neergezet om je van genoeg inspiratie te kunnen voorzien voor kerst. Tijdens de kerstshow bij Osdorp Amsterdam worden ook de sfeer- en interieurtrends voor die winter gepresenteerd. Voor kinderen is tuincentrum Osdorp met kerst ook een ware beleving, met een prachtig kerstbomenbos en het grootste miniatuur kerstdorp van Nederland, waar meer dan 300 prachtig verlichte kersthuisjes staan uitgestald. Bij tuincentrum Osdorp zijn de Lemax kersthuisjes volop aanwezig, leuk voor de aanvulling van je eigen Lemax kerstdorp!
 

Tijd voor koffie

Tijdens het snuffelen in tuincentrum Osdorp tussen de tuinmeubelen en de bbq’s is een kopje koffie met een punt appeltaart een welkome afwisseling. In het restaurant ’t Tuinterras kun je ook terecht voor ontbijt, lunch of high tea. De openingstijden van het restaurant zijn hetzelfde als de openingstijden van het tuincentrum Osdorp zelf. Wel sluit de keuken een uur voordat het tuincentrum sluit.