Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De grootste en mooiste kerstshows van 2022

De grootste en mooiste tuincentrum kerstshows in Nederland hebben wij ook dit jaar weer bezocht en daar een handig overzicht van gemaakt. Het is je vast opgevallen dat er ook dit jaar weer files staan richting de grote kerstshows in Nederland, de bezoekers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit omliggende landen zoals België en Duitsland.

In dit blog lees je wat ons betreft de tuincentrum kerstshows zijn die het bezoeken waard zijn, we hebben de kerstshows in willekeurige volgorde neergezet. We hebben dit jaar meer dan 10 kerstshows bezocht en de volgende 5 zijn wat ons betreft meer dan de moeite waard om te bezoeken met vrienden of familie en maak er een gezellig dagje uit van.

 

Kerstshow Tuincentrum Top 5

Wij hebben tientallen kerstshows bezocht dit jaar, de volgende 5 tuincentrum kerstshows zijn wat ons betreft de moeite waard. Ons advies is ook om zo snel mogelijk deze te bezoeken aangezien er nu nog veel voorraad is van jouw favoriete kerstartikelen. De lijst verschilt overigens niet heel erg van de favoriete kerstshows van 2021, maar toch is er een nieuwkomer..

 

1. Intratuin Duiven

De kerstshow van Intratuin Duiven is bij vele kerstliefhebbers de favoriete kerstshow om te bezoeken. Het is de grootste kerstshow van de Benelux, bij Intratuin Duiven vind je meer dan 17.000 m2 aan kerstshow.

Intratuin Duiven staat bekend om hun kerstdorp, of moet ik eerder zeggen kerststad, ruim 2000m2 aan miniaturen, van bekende merken en diverse settings, echt een aanrader met kinderen. Ze hebben weer flink uitgepakt en de verschillende Lemax kersthuisjes in de juiste setting neergezet. 

De wel bekende rolband van Intratuin Duiven waant je in een jaren 20 setting van de vorige eeuw, waarbij de muziek je onderdompelt alsof je in de droomvlucht van de Efteling.

Lees hier onze uitgebreide sfeerimpressie van de nummer 1 kerstshow van Nederland,

Adresgegevens en openingstijden van de Kerstshow Intratuin Duiven.

 

2. Global Garden Zwaanshoek

De kerstshow van Global Garden in Zwaanshoek stelt ook in 2022 niet teleur. Wat hebben ze er weer een mooie kerstshow van gemaakt. Waar andere kerstshows zich primair focussen op het zo mooi mogelijk tonen van de verschillende kerstproducten in de juiste kerst setting wisselt Global Garden ook diverse mooie winterse tafarelen af waarbij je je waant in de Winterefteling. Sfeer en beleving hebben ze ook in 2022 weer goed weten te vangen bij Global Garden. Zwaanshoek ligt in de Haarlemmermeer en is goed bereikbaar vanaf de A9. Ga zeker langs bij Tuincenturm Global Garden. De kerstshow van Global Garden is niet zo groot als die van Intratuin Duiven, maar alsnog met ruim 2000 m2 wordt je ook hier op je wenken bediend.

3. Tuincentrum Coppelmans Nuenen

De kerstshow van Tuincentrum Coppelmans in Nuenen is ook dit jaar weer flink vernieuwd ten opzichte van voorgaande jaren. Net zoals Global Garden in Zwaanshoek heeft Coppelmans Nuenen weer veel tijd gestopt in sfeer en beleving. Het is alweer even geleden toen ze de prijs wonnen voor mooiste kerstshow van 2018, ook dit jaar behoren ze wat ons betreft weer tot de beste Tuincentrum Kerstshows van Nederland. Ze hebben zich niet ingehouden voor wat betreft kerstsfeerimpressies, soms zelfs tegen het overdadige aan. De echte kerstliefhebbers komen ook hier goed aan hun trekken, de mooiste kerstballen en kunstkerstbomen vind je bij Tuincentrum Coppelmans in Nuenen.

 

 

4. Intratuin Halsteren

De kerstshow van Intratuin Halsteren heeft ook dit jaar weer een speciaal thema, dat wij er waren stonden we oog in oog met een Alice in Wonderland tafareel. Gewoonweg Magisch vonden we het, met kinderen is dit echt een heerlijk dagje uit. Ook dit jaar kun je weer naar Rudolph’s Bakery. 

Adresgegevens en openingstijden van de Kerstshow Intratuin Halsteren

 

 

5.  Tuincentrum Borghuis (Deurningen)

De kerstshow van Tuincentrum Borghuis staat dit jaar volledig in het teken van City chique. Wat hebben ze weer een mooie sprankelende kerstshow gemaakt, echt de moeite waard als je bij hen in de buurt bent of gewoon een gezellig dagje uit ervan wilt maken. Op het Instagram account van Tuincentrum Borghuis delen ze verschillende sfeerbeelden en video's van de kerstshow.

 

KERSTSHOWS PER PROVINCIE

Zoals je ziet is het aanbod kerstshows in Nederland zeer uitgebreid en is er overal wel een prachtige show waar jij en jouw vrienden of familie terecht kunnen. Aarzel dus niet en bezoek een tuincentrum kerstshow!
 

Tuincentrum Kersthows in Drenthe

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Drenthe wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Groencentrum Hoogeveen - Kerstshow
 2. Groenrijk Assen - Kerstshow
 3. Huis en Tuin Hoogeveen​ - Kerstmarkt
   

Tuincentrum Kersthows in Flevoland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Flevoland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Almeerplant - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Friesland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Friesland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Tuindorado Drachten - Kersthoofdstad van het noorden
   

Tuincentrum Kersthows in Gelderland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Gelderland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Intratuin Duiven - Kerstshow
 2. Tuincentrum Bull in Beuningen - Kerstshow
 3. Groenrijk Apeldoorn - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Groningen

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Groningen wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuinland Groningen - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Limburg

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Limburg wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Leurs Venlo - Kerstshow
 2. Tuincentrum Schmitz Vlodrop - Kerstshow
 3. Tuincentrum Danïels Vlodorp - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Noord-Brabant

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Noord-Brabant wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Coppelmans Nuenen - Kerstshow
 2. Avri Bloem- en Tuincentrum Dongen - Kerstshow
 3. Groenrijk Tilburg - Kerstshow
 4. Tuincentrum Boxtel - Kerstshow
 5. Tuincentrum Coppelmans Deurne - Kerstshow
 6. Life and Garden Etten-Leur - Kerstshow
 7. Intratuin Halsteren - Kerstshow
 8. Tuincenturm Coppelmans Helmond
   

Tuincentrum Kersthows in Noord-Holland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Noord-Holland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Global Garden Zwaanshoek - Kerstshow
 2. Tuincentrum De Boet Hoogwoud - Kerstshow
 3. Tuincentrum Osdorp Amsterdam - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Overijssel

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Overijssel wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Borghuis (Deurningen)
   

Tuincentrum Kersthows in Utrecht

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Utrecht wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Tuincentrum Eurofleur - Kerstshow
 2. Vechtweelde Maarssen - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Zeeland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Zeeland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Groenrijk Middelburg - Kerstshow
   

Tuincentrum Kersthows in Zuid-Holland

Als je een Tuincentrum Kerstshow in Zuid-Holland wilt bezoeken dan adviseren wij om eens een kijkje te nemen bij onderstaande:

 1. Christmas Village Scheveningen - Kerstshow
 2. Tuincentrum De Carlton Naaldwijk - Kerstshow
 3. Groencentrum Sonneveld - Kerstshow
 4. Groenrijk 't Haantje Rijswijk - Kerstshow
 5. Tuincentrum de Bosrand Wassenaar - Kerstshow
 6. Tuincentrum de Driesprong Zoetermeer - Kerstshow
   

MIST ER EEN KERSTSHOW IN DIT OVERZICHT?

Zoals je ziet zijn er genoeg sfeervolle Kerstshows bij verschillende tuincentra om helemaal in de  Kerststemming te komen.

Wij hebben veel tuincentra in Nederland al bezocht, mocht het voorkomen dat jouw favoriete Kerstshow er nog niet tussen staat dan horen wij het graag.

Adv. Bol.com Gardena